AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-14-2012, 13:19   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bu il 27 yıl sonra Cumhurbaşkanı ağırlayacak




Kastamonu, 27 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı'nı ağırlamaya hazırlanıyor. 16-17 Kasım'da tarihlerinde Kastamonu'yu ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaret programı belirlendi.


Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Cumhurbaşkanı programını açıkladı. Bektaş, "Cuma ve Cumartesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, misafirimiz olacak. Bundan 27 yıl önce 8. Cumhurbaşkanı Kenan Evren Kastamonu'ya ziyarette bulunmuştu. Bu döneme kadar birçok siyasi ağırlayan Kastamonu, yıllar sonra Cumhurbaşkanı'nı misafir etmenin heyecan ve gururunu yaşıyor. Kastamonu halkı bu durumdan çok mutlu ve herkes elinden gelen gayreti gösteriyor." dedi. Vali Bektaş, ziyaretin Kastamonu'nun şahsiyetine yakışır bir ağırlama olacağını ve tüm gayret ve imkanları seferber ettiklerini belirtti.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YIL AÇILIŞI İPTAL

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti sırasında Kastamonu Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yılı açılışını da gerçekleştireceği belirtilmişti. Fakat okulun açılmasının üzerinden uzun zaman geçmesi ve eğitimin ilerlemesi nedeniyle açılış iptal edildi. Vali Bektaş; "Okulun açılmasının üzerinden çok zaman geçti. Eğitimde aksaklık olmaması için açılış töreni iptal edildi." dedi.

SANCAK TESLİM TÖRENİ YAPILMAYACAK


Cumhurbaşkanı'nın ziyareti sırasında gerçekleştirilmesi planlanan sancak teslim töreni de iptal edildi. Göl Köy 1. Jandarma Er Eğitim Taburu'nda ara döneme denk gelmesi nedeniyle askerin olmadığı bu nedenle törenin düzenlenmesinin uygun olmadığı ifade edildi.

PROGRAM VALİLİKTE BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Gül, Cuma günü 11.00'de Valilik önünde karşılanacak. Valilik ziyareti ile başlayacak olan program, Nasrullah Kadı Camii'nde kılınacak olan Cuma namazıyla sürecek. Namazın ardından Rektörlük, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaretleri gerçekleştirilecek. Daha sonra ise Kastamonu Entegre ziyareti yapılacak. Ziyaretlerin ardından programda sanayici, bürokrat ve iş adamlarıyla akşam yemeği ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün konuşması da yer alıyor. Cumartesi günü ise Münire Sultan Medresesi, Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi ziyaretlerinin gerçekleştirileceğini belirten Vali Erdoğan Bektaş, programın taslak halinde olduğunu ve değişiklerin olabileceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı'na eşi Hayrünnisa Gül ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen de eşlik edecek.

Haber7

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım