AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-24-2012, 11:45   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart PKK'lı Babası:Oğlumu Siz Öldürdünüz. Allah, PKK'lıların da PKK'nın da Belasını Versin
PKK'lının babasından BDP'lilere tokat gibi yanıt: Oğlumu siz öldürdünüz



Hatay'ın İskenderun ilçesi Hamzaçınar beldesi yaylasında 12 Kasım'da asker ile PKK'lı töreristler arasında çıkan çatışmada ölü ele geçirilen PKK'lı terörist Dılgeş Dersim kod adlı Baran Gülümser'in cenazesi Adana Asli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.


"OĞLUMU SİZ ÖLDÜRDÜNÜZ"


Terörist cenazesini almaya baba Arif Gülümser geldi. Aslen Siirt'li olan ve İstanbul'da yaşayan emekli Arif Gülümser, Kürt Televizyonu Sterk TV'de, 4 yıl önce dershaneye giderken PKK tarafından kandırılıp dağa götürülen oğlu Baran Gülümser'in İskenderun'daki çatışmada ölü ele geçirildiği haberinin yayınlandığını öğrenip Adana geldi. Bir görevliyle morga giren Gülümser, ölü ele geçirilen teröristin, oğlu Baran'a ait olduğunu teşhis etti. Baba Gülümser, nöbetçi cumhuriyet savcısına oğlu Baran'ı 4 yıldır görmediğini söyledi. Daha sonra Gülümser, iddiaya göre, kendisine yardımcı olmak için geldiklerini söyleyen bir grup BDP'liyi, "Oğlumu siz öldürdünüz. Oğlumu bu hâle siz getirdiniz. Sizinle işim yok." diyerek kovduğu belirtildi.



"OĞLUMUN CENAZESİNİ ONLARA VERMEYİN"


Baba Gülümser, Terörle Mücadele Müdürlüğü polisleri ile sohbet ederken, cep telefonuyla kendisine cenaze için arayan İHD'lilere de, "Bizim sizinle işimiz yok". diyerek geri çevirdiği görüldü. Baba Gülümser, Adli Tıp görevlilerine de,"Oğlumun cenazesini benden başka kimseye vermeyin." dedi.

Oğlunun cenazesini uçakla İstanbul'a götürmek için uçağın kalkış saatini Adli Tıp Kurumu önünde bazı akrabalarıyla birlikte bekleyen baba Gülümser, oğlunu kandıran PKK'ya lanetler yağdırdı.

"ONLARLA BİZİM İŞİMİZ OLMAZ"

Zaman zaman ağladığı görülen baba Gülümser, "Oğlum teknik lisede bilgisayar okuyordu. Hedefi üniversiteyi kazanmaktı. Dershaneye yazdırmıştım. 4 yıl önceydi. Dershaneye gidip gelirken oğlumu kandırıp elimden aldılar. Bir daha oğlumdan haber alamadım. Oğlumu kandırıp terörist yapan PKK'lıların, PKK'nın Allah belasını versin, sonları oğlumdan daha kötü olsun. Onlarla bizim işimiz olmaz." dedi. Gazetecilerin sorularını cevaplamak istemeyen baba Gülümser, "Oğlumu kurban ettiler. Ne olur acılıyım, fazla üzerime gelmeyin, kimseyle konuşmak istemiyorum." diye konuştu.

Baba Gülümser ve akrabaları, terörist Baran Gülümser'in cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndan öğle saatlerinde alıp toprağa vermek üzere uçakla İstanbul'a götürdüler.


Kaynak

En Son Haber 23.11.2012

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
arif gülümser, bölücü terör örgütü, pkk, pkk'lı babası, terörist baran gülümser


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi