![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() genelde akşam yada gece saatlerinde coşuyolar sanki
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Burada yazılan yorumların tamamını okudum... İster kabul edin veya ister kabul etmeyin, Atatürk, silah arkadaşları ve o zaman ki ceddimiz olmasaydı, bu gün biz bunları ne yazıyor ne de konuşuyor olurduk... Hatta çok daha değişik konuları ya rumca, ya ermenice, yada başka bir dilde yazıyor çiziyor olurduk...
Gel gelelim, haberin esas konusuna, dileyen dilediği gibi giyinmek, başını bağlamak, ...ını açmakta özgürdür. Madem hür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Velakin, bu giyinme işini tutupta politikaya karıştırıyorsak işte tam o anda kafa yapımızı bir kez daha ele almak gerekir. ALLAH(CC), peygamber efendimize ilk emri İKRA suresidir... Yani OKU... Her şeyin başı ilimde, bilimde, çalışmaktadır... Kimse tutup yahudiler neden bu kadar önde biz müslümanlar bu kadar gerideyiz diye sormasın, zira bana ahmaklık gibi geliyor affınıza sığınarak. Çünki, yahudi okuyor, çalışıyor, ilim ve bilimle uğraşıyor ve sonra ibadetini yapıyor. Müslümanlık sadece tesbih çekmek, namaz kılmak, oruç tutmak, sakal bırakmak veya kafayı kapatmakla olmaz... Kuranın ilk suresini unutmayın, OKU!!! ALLAHIN ADIYLA OKU!!! Bağnazlıklarımızdan, geri kafalılıktan ( kaldı ki, geri kafalı veya gerici dediğimiz konular sadece kafası kapalı veya açık fark ettirmiyor) kurtulmamız için OKUMALIYIZ... Müslümanız Elhamdürüllah diyip geçmemeliyiz, herkesten, her bir farklı dinden daha fazla okuyup çalışmalıyız... ALLAH(CC) çalışana verir sözünüde unutmamalıyız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Buyur burdan yak... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Atatürk olmasaydı Hilafet yıkılmazdı Tekke ve Zaviyeler Kapatılmazdı Padişah ve halifenin ülkeden kovulmazdı Her tarafa bir meyhane vekrhane açılmazdı Ezanın Türkçeye çevrilip okutulmazdı Medreseler kapatılmazdıCamilerin depo, ahır haline getirilmezdi senin gibi düşünenlerin yüzünden bu hale geldik. Fatih gibi Bir ecdadının torunu olucakdın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Tazminattan beri atılan adımların hiç bir önemi yoktur evet evet tek suçlu beden bellidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Bu nasıl bir mantık nerdeyse hırsız haklı çıkacak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Arkadaslar bu pinar hanimin toplum üzerinde ne gibi bir iz biraktigini merak ettim ve google amcaya sordum iste bana verdigi cevap ,
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Yetkin1ist kardeşim, hilafet yıkılmış, padişah kovulmuş v.s.
Kusura bakma tarih bilgini bir daha kontrol et lütfen... Sadece ecdadımda Fatih değil, aynı zaman da Selçuk Beyde benim ecdadımdır, veya geçmişte kurulan TÜRK devletleride... Şimdi gelelim, bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Paşa değilde, Ahmet paşa, Mehmet paşa da olabilirdi, isim o kadar önemli değil. Ayrıca Padişah kovulmamış, özellikle Atatürk'ü bu göreve atamıştır. Kaldı ki, hala osmanlı hanedanlığına ödemiş olduğumuz vergilerle devlet kasasından maaş ödenmektedir. Ben bu sebeple İKRA SURESİ diyorum. Önce öğrenmek lazım. Kulaktan duyma, sokma kafayla anca bu kadar olur diyorum Pınar Altuğ örneği, fakat örnekleri çoğaltma lütfen... Konu y.mehmetengin tarafından (11-30-2012 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|