AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-13-2012, 12:15   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Başörtüsü Zulmü Sürüyor!


Cumhuriyet gazetesi, bazı yöneticileri KCK’dan tutuklanan Eğitim Sen’le işbirliği içerisinde “başörtüsü düşmanlığı” yapmaya devam ediyor. Cumhuriyet-Eğitim Sen ekibi haber ve açıklamalarıyla okul müdürleri üzerinde “başörtüsüne geçit vermeyin” baskısı kurmaya çalışıyor. Ve sonuç da alınıyor! Son haberlerle ilgili olarak Valilik soruşturma başlattı.

Cumhuriyet gazetesi, bazı yöneticileri KCK'dan tutuklanan Eğitim Sen'le işbirliği içerisinde “başörtüsü düşmanlığı” yapmaya devam ediyor. Cumhuriyet-Eğitim Sen ekibi haber ve açıklamalarıyla okul müdürleri üzerinde “başörtüsüne geçit vermeyin” baskısı kurmaya çalışıyor.

EĞİTİM SEN FİŞLEDİ, CUMHURİYET HEDEF GÖSTERDİ
Ekibin hedefinde dün de Malatya Sürgü Çok Programlı Lisesi vardı. Malatya'nın Sürgü ilçesi daha önce de, Alevi kökenli bir ailenin, Ramazan ayı münasebetiyle sahurda davul çalan davulcuya tepki göstermesi sonucu bir takım olayların yaşanmasıyla gündeme gelmişti. Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur, bu ilçede bulunan Sürgü Çok Programlı Lisesi'nde okul yönetimi tarafından kız öğrencilere “türban takmaları” baskısı yapıldığı iddiasını ortaya attı. Baytemur ayrıca, öğrencilerin seçmeli derslerin tercihi sırasında okul müdürlüğü tarafından belirlenen seçmeli dersleri seçmeye zorlandıkları ve seçmek zorunda kaldıklarını da ileri sürdü.Cumhuriyet gazetesi de, bu iddiaları “Başını ört baskısı” diye manşetine taşıdı.

OKUL AÇIK BİLE DEĞİL
Başörtüsü karşıtı ekibin hedefindeki okulun tadilatta olduğu için kapalı bulunduğu öğrenildi.

MÜDÜR TEPKİLİ: BÖYLE BİR ŞİKAYET YOK
Akit'e konuşan Lise Müdürü Alpaslan Büyükyıldırım, “Şuanda okulumuz tadilatta olduğu için geçici olarak Sürgü Dursun Şahin İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim veriyoruz. Yani kendi okulumuzda bile değilken bu ileri sürülen suçlamalarla ne işimiz olur. Sendika başkanları çıkıp istediği konuda açıklama yapıyor ama bize kimse bir şey sormuyor. Bize karşı karalama kampanyası düzenliyorlar. Okulumuzda bu konuda ne bir huzursuzluk, ne de bir şikayet vardır” dedi.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Ancak, Eğitim Sen'in fişlemesi, Cumhuriyet'in hedef göstermesi sürecinde sonuç da alındığı gözleniyor. Son iddialarla ilgili olarak Malatya Valiliği, hedefe oturtulan lise yöneticileri hakkında soruşturma başlattı.

YENİ AKİT

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi