AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-13-2012, 12:42   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Exclamation Doni İçin de Kampanya Başlatacaklar mı?


Yeni Şafak’ın onur kırıcı bir şekilde kapı önüne koyduğu başörtülü yazar Teodora Doni, gazete yönetimine tepki için 1 aydır açlık grevinde… Hrant Dink için imza kampanyaları başlatan, bu faaliyetlerine tepki gösteren Habervaktim’i hedefe koyan muhafazakar(!) ve liberal yazarların, başörtülü meslektaşları Doni’ye de sahip çıkıp çıkmayacakları merak ediliyor.

Hükümetin eğitim politikalarını eleştirdiği için hiç bir açıklama yapılmadan onur kırıcı bir şekilde kovulan Yeni Şafak gazetesi eski yazarı başörtülü Teodora Doni, gazete yönetimine tepki için başlattığı açlık grevinde 1 ayı geride bıraktı.

Bugün açlık grevinin 33. gününde olan Teodora Doni bir aydan fazla süredir yalnızca şekerli su ve B vitamini alıyor. Şimdiye kadar 15 kilo verdiği öğrenilen Doni, kocası ve yakınlarının tüm vazgeçirme çabasına karşılık geri adım atmayacağını söylüyor.

SADECE BİR AÇIKLAMA İSTİYORUM, BU TAVIR ONURUMA DOKUNUYOR

Gazete yönetiminin yazılarını neden basmadıkları konusunda bir açıklama yapmamasını ve telefonlarına da cevap vermemesini içine sindiremediğini söyleyen Doni, "Ne tazminat, ne köşemi geri istiyorum sadece bir açıklama istiyorum, bu çok onuruma dokunuyor" diyor.

Doni, yeni eğitim sistemini eleştirilen bir makale kaleme aldığını gazetenin yazıyı sansürlediğini, aynı yazıyı tekrar yollayınca gazete yönetiminin sansürledikleri orjinal yazıyı bastığını belirtiyor.

GAZETEDEKİ YAZAR ARKADAŞLARI BİR KEZ BİLE ARAMADILAR

“Susarsam, bile bile oyuna dahil olursam çocuklarımın, kendimin yüzüne nasıl bakarım?” diyen Doni, gazetedeki diğer köşe yazarlarının kendisinden kaçmalarına bir kez bile aramamalarına çok alındığını ifade ediyor.

Hrant Dink için imza kampanyaları başlatan, bu faaliyetlerine tepki gösteren Habervaktim'i hedefe koyan Ali Bayramoğlu, Hilal Kaplan gibi muhafazakar(!) ve liberal yazarların, başörtülü meslektaşları Doni'ye de sahip çıkıp çıkmayacakları, bu isim için de imza kampanyaları başlatıp başlatmayacakları, gazete yönetimini eleştirip eleştirmeyecekleri merak ediliyor.

BDP AĞIZLI YAZAR SAHİP ÇIKILMIŞTI

Yeni Şafak gazetesi, daha önce de Hükümetin Uludere olayı karşısında takındığı tavrı eleştirerek, BDP ağzıyla yazılar kaleme alan Washington temsilcisi Ali Akel'in işine son vermiş, gazetenin liberal yazarları bu isme sahip çıkıp, gazete yönetimini eleştirmişlerdi.

BAYRAMOĞLU'NUN TAVRI NE OLACAK?

Örneğin Ali Bayramoğlu, Yeni Şafak'taki köşesinde şöyle yazdı: "Siyaset ve ortalık yine gergin... Kürtaj tartışması, Uludere meselesi, Başbakan'ın gazetecilere yönelik kan donduran "tasma" sözleri, kişiliği ve fikirleriyle bende özel bir yeri olan Ali Akel'in bir yazısından ötürü karşı karşıya kaldığı durum...

Hepsi ayrı ayrı boğucu..."

Bayramoğlu'nun Doni için de bir yazı kaleme alıp almayacağı sorgulanıyor.

KAPLAN'IN TAVRI NE OLACAK?

Öte yandan, Hrant Dink için imza kampanyası başlatan ve sözde Ermeni soykırımı iddialarını savunan yazılarını eleştirdiğimiz Hilal Kaplan'ın, başörtülü meslaktaşı Doni için de destek kampanyaları başlatıp başlatmayacağı merak ediliyor.

GERGERLİOĞLU'NUN TAVRI NE OLACAK?


Yine, Ali Bayramoğlu, Cengiz Çandar, Hasan Cemal gibi isimlerle ilgili haberlerimizden ötürü sitemiz aleyhine imza kampanyası başlatan Mazlumder eski Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, başörtülü yazar Doni için de destek kampanyası başlatıp başlatmayacağı sorgulanıyor.

Habervaktim.com

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım