12-17-2012, 19:17 | #1 |
Hrant'çılardan Beklenen Kampanya
Hilal Kaplan’ın kilisede çekilmiş garip fotoğrafının facebook’ta paylaşım rekoruna koşuyor oluşuyla ilgili haberimizi bahane ederek, kuyruk acısıyla Habervaktim’e karşı saldırıya geçen liberal yanaşması isimler, beklenen imza kampanyasını başlattılar. Habervaktim’e karşı site bile kurmuşlar. Hilal Kaplan'la birlikte Ali Bayramoğlu, Ömer Faruk Gergerlioğlu gibi isimlerin organize ettiği imza kampanyasının gerekçesi şöyle açıklandı: “Habervaktim sitesi tarafından yazar Hilal Kaplan'a karşı yürütülen karalama kampanyasını kınıyoruz.” Kampanyayı başlatan isimlerden bazıları şöyle: Ayşe Böhürler, Berat Özipek, Cemal Uşşak, Cihan Aktaş, Fatma Bostan Ünsal, Halit Bekiroğlu, Hülya Şekerci, Leyla İpekçi, Nevzat Çiçek, Nurcan Aktay, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Özden Sönmez, Rıdvan Kaya, Salih Tuna, Serdar Bülent Yılmaz, Şehmus Ülek, Taha Kılınç, Taner Ayaz, Tarık Beyhan, Tayyar Tercan, Ümit Şimşek, Üstün Bol, Yıldız Ramazanoğlu… HRANT'ÇI GRUP Bu isimler daha önce de, gizli toplantılarına katıldıkları DPI adlı örgütün PKK ile bağını ortaya çıkardığımız Ali Bayramoğlu, Cengiz Çandar, Hasan Cemal gibi isimlere destek için Habervaktim'i hedef gösteren bir imza kampanyası düzenlemişlerdi. Bu isimlerin bir diğer ortak özelliği ise, Hrant Dink için de benzer bir imza kampanyası düzenlemiş olmaları. Kamuoyu bu grubu “Hepimiz Ermeni'yiz” eylemlerinden hatırlıyor. Habervaktim.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-17-2012, 20:02 | #2 |
ahlaksız ırkçı akit kafası iyice köşeye sıkıştı pkklı diye suçladığı insanlar bu ülkede 28 şubatta en büyük bedeli ödeyen insanlar. Akitin bu ırkçı mezhepçi ahlaksız belaltı haber anlayışına karşı duracağız bu kirli gazeteciliğe alet olmayacağız. 28 şubatta hürriyet neyse bugün akit o'dur !
Konu Cihannur tarafından (12-18-2012 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|