![]() |
#1 |
![]() Türkiyye siyasetine yeni bir parti ayak bastı..
Türkiyye siyasetine yeni bir parti ayak batı. İşte Hür dava partisi... Dün içişleri baknalığına kuruluş dilekçelerini veren Hür Dava Partisi (Hüda Par) resmen onandı... Hür Dava Partisi (Hüda Par) resmen kurulduğu belirtildi... fezahaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İran, Güneydoğu'daki dindar oyların Ak Parti'ye gitmesini engellemek için bu taşeron partiyi kurdurdu... Müslümanlar bu tuzağa düşmemeli.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bu örgüt de Lübnan'daki Hizbuşşeytan gibi İran rejiminin güdümünde hareket etmekte ve sünni Kürt'lere şia akidesini benimsetmeye çalışmaktadır. Yine Suriye meselesinde de Beşşar Esed'in onca zulmüne rağmen bu örgüt Beşşar Esed'e ve rejimine karşı açıkça tavır almamış ve Suriye'li mazlumlara karşı zalimlerin yanında saf tutmuştur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Oyum hüda par a dır.Yada kullanmam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle Mustazaf Der/Sünni Hizbullah yahutta yeni adıyla Hüda Par ! EĞER İran kaynaklı bir istihbarat delili yok ise !!! Beşar Esedin zalim olduğunu,zamanında İran konusunda sadece devrim bazında desteklediklerini lakin günümüzde desteklenemez bir hal aldığından bahsederler !!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şii kaynaklı istihbaratlı mı bilmem lakin içlerinde bilfiil bulunmuş biri olarak aşırı derece irancı ve humeyni tutkunu olduklarını söyleyebilirim.Kuran okuttuktan ve siyer okuttuktan sonra yapacakları ilk seylerden biridir irana veya humeyniye dair kitap okutmak.
İranın salvoları ruhlarını okşuyordur bundanda olabilir.. Ama nasrani güdümündeki lübnan hizbullahın yönettiği bir örgüt istihbarat seyi olduğuna ihtimal vermiyorum cünkü olsalardı böyle olmazlardı.Çünkü bahsettiğimiz mefhumlar öyle kücümsenecek mefhumlar değil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bunun dışında ise İran ve Hizbullah dahası Humeyni sevgileri İslami bir Devrim sevgisinden kaynaklanmaktadır ! Esedin zalim olduğunu İran'ın İslami davaya artık sahib olamadığını söylemeleri değişen ve zamanla Nusayri zulmünün, Hizbullah'ın ve İran şiiliğinin içine gizlenen kriptoların farklarına varmaları önemlidir kanaatindeyim ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Parti sistemine geçtilerse artık şu saçma sapan cart-der, curt- der derneklerini kapatırlar yeni il ve ilçe teşkilatlarını açarlar.
Yaptıkları işin adını koymalarına sevindim.Daha öncede siyasete gireceklerini defalarca yazmıştım.Hayırlı uğurlu olsun. Bakanlığa verilen dilekçeyi okumuştum. Dedim bakanlık bir arıza çıkarmaz umarım ![]() Tam hatırlamıyorum dilekçede "Sistemin değil halkın partisi olacağız" o tarzda bir şeyler yazıyordu. Konu Yıldırım tarafından (12-23-2012 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|