12-26-2012, 02:35 | #11 |
evlenmedik diye adam değilmiyiz şimdi?
|
|
12-26-2012, 02:36 | #12 |
Alıngan olmanın bi faydası yok.
Evlilik ve aile kurumu çok önemlidir,anlamını saptıracak açıklamalardan kaçınmalıyız bence. Sağlıksız ve özürlü doğan çocukları psikopat veya faydasız şeklinde nitelendirmek oldukça yanlış. Kesinlikle yetiştirmek ile alakası var çocuk ister tipsiz olsun ister özrü olsun ister bilmemne eksiği olsun Allah onu o şekilde yaratmış. Allahın yarattığında eksik aramak ne haddimize? Lahuti ben hakikaten şaşırdım senin bu sölediklerine. Seni tanırım forumdan ne kadar bilgili ne kadar duygusal ve muhafazakar olduğunuda azçok biliyorum. Fakat bu kadar öfkelenmene bi mana veremedim. |
|
12-26-2012, 02:51 | #13 |
Eyvallah
Kendime göre bi sürü nedenim var ama anlatamadığımın farkındayım. Art ben asla bu forumdan kimseyle tartışmak istemiyorum. Kendimi yeterince ifade edemiyorum çünkü.. Lakin bu konular hassas konular ve hepimiz kendimize göre haklıyız. |
|
12-26-2012, 03:20 | #14 |
Öncelikle Khalid Yasin İlmi düzeyi yüksek bir İslam Alimidir...! Tespitleri doğru ve yerindedir..! Bu Tespitler Kısmet ve Kader bağlamından ziyade Dünyevi dertleri bahane eden genç Müslümanları bağlamaktadır...! Dünyevi kavramlarla bahanelere dönüşen durum tespitidir...!
|
|
12-27-2012, 04:39 | #15 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Akıl yaşta değil baştadır... |
|||
12-27-2012, 20:09 | #16 | |
Alıntı:
İşinize gelmeyen şeyleri söyleyince , nasıl da ırkçılık yapıyorsunuz bir anda. Pes!!!! Bu geri kalmış zihniyetinizden kurtulmanızı dilerim Allah'tan! |
||
12-27-2012, 20:12 | #17 |
Lahuti yorumunuzu en son kini sonradan gördüm. Yanlışınızı sanırım anlamışsınız.
O yüzden bişey demeye gerek yok galiba.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|