AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-24-2013, 09:52   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Özgürlük İçin Bir Kamyon İmza


emur-Sen’in kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlattığı “Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası”na ilgi beklenenin de üstünde gerçekleşiyor.

Akit'ten Fatih Akkaya'nın haberine göre, Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlattığı “Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası”na ilgi günden güne büyürken, toplanan imzaların Başbakanlık’a ancak kamyonla taşınabileceği öğrenildi.

Kampanyanın mimarı Memur Sen, toplanan imzaları gereğinin yapılması talebiyle Başbakanlık’a sunacaklarını açıklamıştı. Edinilen bilgilere göre, 9 Ocak’ta başlayan ve bir ay sürecek olan kampanyaya ilgi beklenenin de üstünde gerçekleşiyor. Şu ana kadar gelen imzalar, kampanya sonunda 10 milyon hedefinin üzerinde katılımın olacağını gösteriyor.

Kampanyada büyük emeği bulunan Memur Sen alt sendikası Eğitim Bir Sen’in Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, kampanyaya ilginin beklentilerinin de üstünde olduğuna dikkat çekerek, “İmza kampanyası olarak bu bir ilk. 10 milyonu da aşacağını düşündüğümüz katılım oranı bir rekor olacak” dedi.

“ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN”

Özer, tüm illerde kurdukları stantlar ve kamu kuruluşlarındaki sendika temsilcileri eliyle kampanyanın sürdürüldüğünü ifade ederek, “Üniversitelerin açılmasıyla buralarda da stantlar açacağız. Ayrıca vatandaşların ilgisi çok büyük. İnternet sitemizden imza formunu indirip, çıktı alıyorlar. Konu komşularının desteğini toplayıp, bu formları bize ulaştırıyorlar. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz diyorlar. Herkesten Allah razı olsun. Bu bir hak davası, bu milletin davası” dedi.

KAMYONLA GÖTÜRÜLECEK

10 milyon üzerinde gerçekleşmesi beklenen imzanın gereğinin yapılması için Başbakanlık’a sunulması konusunda da çarpıcı bir bilgi veren Özer, “Bu imza formlarını klasörlere dolduracağız. 10 milyon imza için yüzlerce klasör gerekecek. En az 400-500 klasör yani. Bunlar da Başbakanlık’a ancak kamyonla taşınır, başka türlü mümkün görünmüyor” diye konuştu.

İLGİ ÇOK BÜYÜK

Öte yandan, Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği tarafından Aydın Merkez Sevgi Yolu’nda kurulan ‘Özgürlük İçin 10 Milyon İmza’ standı açılışına Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Kaarer, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, Büro-Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs ile Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve üyeleri katıldı. Vatandaşlar imza için standa akın etti.


Habervaktim

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım