![]() |
#1 |
![]() Suriye'deki durumu anlamayıp; savaşan iki tarafa da ''müslüman'' diyenlere bu fotoğraflar yeterli olur sanırım. Bir tarafta dinleri , vatanları ve namusları için İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine karşı savaşan mücahidler diğer tarafta ise kafir oğlu kafir Beşşar Esed'e tapan zalim müşrikler.... ![]()
![]() Konu Özgür Suriye tarafından (01-24-2013 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
![]() Suriye'de asıl söz sahibi Nusret cephesidir.Özgür Suriye ordusu demokrasiyi desteklemektedir.Oysa Nusret Cephesi şeriatı destekliyor.Eğer Ö.S.O bu demokrasi sevdalığından vazgeçmezse silahlarını onlara çevireceklerini söylediler.Nusret Cephesi'nin şu anda Esad ordusundan ve bir kısmı da Ö.S.O ordusundan aralarına katıldılar.Aldığım duyumlara göre toplam 40.000 mücahid ordusu oluşturmuşlar.Artık Suriye emin ellere geçecek.Yakında İslam sancağı oraya dikilecektir İnşaallah..Sıkıysa oraya Nato oraya girse ya!.Eğer girmeye çalışırlarsa leşlerini memleketlerine göndereceklerine and içmişler.
İşte Nusret Cephesi'nden gençlere çağrı...
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-17-2013 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Paylaşımınızdan ötürü Rabbim sizden razı olsun inşaallah
Akıllıya bir işaret yeter sözü kabilince bu fotoğraf fazlasıyla yeterli fakat memleketin deliside çok. Kimseye anlatamıyoruz. Peygamber efendimiz aleyhissalâtu vesselâm'ın 35. kuşaktan torunu İbrahim el Ahsai Hazretleri sohbet ederken yanındaki tercümanı Yahya Hocaefendi türkçe olarak konuştu. Suriye'den iltica etmiş bir baba onlara başından geçeni anlatmış: "oğlumu tutukladılar, almaya gittim, Esad'ın resmini gösterdiler oğluma; buna secde et dediler o da fotoğrafa tükürdü. Tükürünce onun kolunu ve burnunu kırıp bana teslim ettiler." Rabbim, zulüm altındaki ümmet-i Muhammed'e acil yardımını yetiştirsin inşaallah Konu Molla Kasm tarafından (02-17-2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İslam veya şeriattan başka bütün yollar ve izmler hep tağutidir.Her kim ki bu tağuti yolda ölür veya öldürürse ona cehennem azabı vardır.Tağuti yolda ölenler bilsinler ki küfür ve cehalet içinde ölmüşler demektir.İsterse namaz kılsınlar,oruç tutsunlar,isterse 50 kere hac etseler dahi onlar Allah'ın azap ve gazabından kurtulamayacaklardır.
İşte Kur'an'dan bunun delilleri: BAKARA SURESİ-256. Dinde zorlama yoktur. Artık doğrulukla eğrilik birbirinden ayrılmıştır. O halde kim tâğutu reddedip Allah'a inanırsa, kopmayan sağlam kulpa yapışmıştır. Allah işitir ve bilir. 257. Allah, inananların dostudur, onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. İnkâr edenlere gelince, onların dostları da tâğuttur, onları aydınlıktan alıp karanlığa götürür. İşte bunlar cehennemliklerdir. Onlar orada devamlı kalırlar. NİSA SURESİ-60.Şunları görmüyor musun? Kendilerinin sana indirilene ve senden önce indirilene inandıklarını ileri sürüyorlar da tağuta inanmamaları kendilerine emrolunduğu halde, tağut önünde muhakemeleşmek istiyorlar. Şeytan da onları bir daha dönemeyecekleri kadar iyice sapıklığa düşürmek istiyor. NİSA SURESİ-76.İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tağut yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın taraftarlarına karşı savaşın. Çünkü şeytanın hilesi zayıftır. ZÜMER SURESİ-17.Tağuttan, ona kulluk etmekten kaçınıp da tam gönülle Allah'a yönelenlere gelince, müjde onlaradır. Haydi müjdele kullarımı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||
![]() Alıntı:
![]() Suriye rejiminin ordusundan firar edip Özgür Suriye Ordusu'na katılan YARBAY HALİD EL-HAMUD: ''Amerikalılarla buluştuğumda benden ilk istedikleri şuydu; ''Amerikan hükümeti Nusret Cephesini terör örgütü ilan etti ve terör örgütleri lstesine aldı. Aramızda terörle mücadele alanında bir yardımlaşma olacak mı?'' Onlara şöyle sesleniyorum: Ey dünyanın fahişeleri benden silahımı, ırzımı ve şerefimi müdafaa edenlere karşı çekmemi mi istiyorsunuz?! Sizin demokrasinize ve sizden gelecek hürriyete lanet olsun, ruhum Nusret Cephesine ve halkı koruyan diğer gruplara feda olsun.'' Nusret Cephesi Mastume köyünde katledilen sivillerin intikamını aldı (+18) Videonun başında Beşşar Esed'e bağlı teröristler tarafından katledilen masum ve savunmasız siviller görünüyor , videonun devamında ise bu teröristlerin barındığı askeri tesisin Nusret Cephesi mücahidi tarafından şehadet saldırısı ile hava uçurulmasının görüntüleri var.
Suriye’deki en güçlü direniş gruplarından birisi olan Nusret Cephesi Şam'da askeri bir karargaha hareket halinde giden askeri konvoya 50 mayınla sürpriz yaptı. İçlerinde tankerler, hammerler ve çok sayıda askeri aracın olduğu konvoy hurdalıklarda yerini aldı.
Konu Özgür Suriye tarafından (02-18-2013 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
İnşaallah yakın zamanda Suriye'de sular durulur da halk huzura kavuşur.. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-19-2013 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kardeş kavgasından ziyade fillerin dövüşmesi ve çimenlerin ezilmesi gibi geliyor bana..
Ben Esad denen adamıda sevmem babasınıda sevmezdim ama ortadoğuda ülkeler üzerine satranç oynayan ülkeler ve şirketler var ve arap baharı dedikleri şey size de mide bulandırıcı gelmiyor mu ? Ama yıllardır Esad diyenlerin birden Esed çi olmasınada anlam verebiliyor değilim.Hafız Esadın yaptığı onca zulme ve bize karşı yaptıklarını unutup oğluyla dost olabilirken sorun yoktu şimdi mi sorun çıktı ortaya ?? Avrupa ülkeleri ve Amerika bizzat yaptığı ve yapılmasına destek verdiği onca zalimliği unutup şimdi de mazlumun yanın da mı yer almak isteyecek yani İsrail için 3 maymunu oynayan batı dünyası ortadoğudaki diktatörleri bir bir devirmek için herşeyi yapıyor sizinde midenizi bulandırmıyor mu bu ikiyüzlülük ?? Bana göre hepsi zincirin halkalarında öte değil çok umurlarında olsa bu bahar arabistan yarımadasınada uğrardı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Onu diyorum işte Suriye ve Esad ailesi Sovyetler Birliği ve Rusya ile yakındı yerine gelecek olanlar Abd ile Avrupa ile yakınlaşırsa siyonizm her şekilde yapmak istediğini yapmış sonucu çıkmayacak mı ? Yani diyorum ki Riyad el Esad da günü gelince Riyad el Esed olmasın ?
Konu Shaguj tarafından (02-19-2013 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|