03-24-2013, 15:12 | #1 |
Etro Kemal'den Fenerbahçe Gafı
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun son gafı
Anlaşılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyayla yıldızı hiç barışmayacak. Daha önce yaptıkları bir hatadan dolayı Kılıçdaroğlu'nun vatandaşın diline düşmesine sebep olan Twitter ekibini kovan Kılıçdaroğlu, yine dillere düşecek. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun yeni Twitter ekibi gaf yapma konusunda çok hızlı çıktı. Resmî twitter hesabından "tulum" yerine "Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hemşehrilerimizle sohbet ettik" yazan ekibini görevden uzaklaştıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni "twitter" mesajı yazım ekibi de özensiz çıktı. Yeni yazım ekibi sabah erken saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun twitter hesabından, "Fenerbahçenin galibiyet mutluluğuyla güne başlamak çok güzel. Kutluyorum Fenerbahçemizi " mesajı yayınladı. Ancak, yeni ekibin farkında olmadığı, Fenerbahçe'nin dün geceki Viktoria Plzen karşılaşmasında 1- 1 berabere kaldığıydı. "Fenerbahçe'nin çeyrek finale kalışıyla güne başlamak..." gibi bir ifade yerine "..galibiyet mutluluğuyla..." ifadesinin yer aldığı mesajdaki yazım hataları da dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun hesabındaki bu ifadeler esprilere de neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun bu tweetleri karşısında yorumcular, "Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe 1-0 öndeyken uyumuş" esprisi yaptılar. FENERBAHÇE İLE İLGİLİ GAFI İLK DEĞİL Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce de Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Lefter'le ilgili olarak şu gafı yapmıştı: "Ben, Fenerbahçeli Lefter'i çok severim. Lefter çok iyi bir kaleci olduğu için ben de Fenerbahçeli olmuştum." Kaynak Haber 7 15.03.2013
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
chp absürtlükleri, chp genel başkanı, etro kemal, fenerbahçe gafı, kemal kılıçdaroğlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|