AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-31-2013, 19:29   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Suriye'ye Bombardıman Altında Yardım Seferberliği
Bombardıman altında yardım seferberliği



Suriye-Halep'te sıfır noktasında oldukça zor şartlarda mazlumlara yardımlar ulaştırıldı. İHH ekibi tarafından çekilen 7 dakikalık görüntü savaş bölgesinde yaşanan vahşeti gözler önüne serdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri, Halep'te savaşın yoğun bir şekilde sürdüğü sıfır noktasındaki sivillere yardımlar ulaştırdılar. Bombardıman ve kurşun yağmuru altında yapılan yardım seferberliği bölgedeki zulmü gözler önüne serdi.

Esed'in ordusunun yağdırdığı bombalarla harabeye dönen evlerin yıkık duvarlarından geçerek yürütülen yardım seferberliği saniye saniye kaydedildi.

Bomba ve kurşun sesleri altında karanlık dehlizlerden ve dar sokaklardan geçilerek yapılan tehlikeli yolculuk sonunda götürülen erzaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Keskin nişancıların özellikle çocukları ve kadınları hedef aldığı bölgelerde yaşayan ve açlıkla mücadele eden halka; pirinç, yağ, makarna ve mercimek gibi gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri dağıtıldı.

Yardım götüren ekip, bombalara ve keskin nişancı ateşine mâruz kalmamak için eğilerek geçtikleri binaların hiçbir askerî vasfı olmayan tamamen sivillerin yaşadıkları evler oldukları görülüyor.

Neredeyse bombalanmamış binanın bulunmadığı Halep'te gidecek yerleri olmayan binlerce insan bomba sesleri altında hayatta kalma mücadelesi veriyorlar.

Halep'teki yaklaşık 6 milyon insanın acil olarak temel gıda başta olmak üzere yaşam malzemelerine ihtiyaç duyduğu belirtiliyor.

Kaynak

Haber 7 05.03.2013

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bombardıman altında, halep, ihh, ihh derneği, insan hak ve hürriyetleri, suriye, suriye halkı, yardım, yardım seferberliği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım