AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2013, 11:18   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Engelli 300 Asker Adayı İçin Kına Gecesi
Engelli 300 asker adayı için kına gecesi



Engelliler Haftası kutlamaları çerçevesinde İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki yaklaşık 300 engelli asker adayı için Esenler'de kına gecesi düzenlendi.


Fiziksel ve zihinsel engelleri yüzünden yaşıtları gibi askere gidemeyenlerin, temsili olarak vatani görevlerini yerine getirmeleri için başlatılan 1 günlük askerlik uygulamasından yararlanacak 300 genç ile aileleri kına gecesinde bir araya geldiler. Esenler Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Engelliler Merkezi (İSEM) ve İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki ilçelerde faaliyet gösteren engelli derneklerinin ortaklaşa düzenlediği programla, Esenler Dörtyol Meydanı'nda davullu - zurnalı kına gecesi düzenlendi.

Kına gecesine katılan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, ülkeyi bozguna uğratmak isteyenlerin karşısında ilk olarak engelli Mehmetlerin duracaklarını söyledi. Başkan, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Bugün Esenler için bu meydanda bu organizasyona ev sahipliği yapmak güzel bir mutluluk. Bugün en güzel mutluluğu yaşayanlar burada çocuklarının askere gidiş kınasını yakan anne ve babalardır. Ben bu anne ve babaları tebrik ediyorum.

Evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Evlatlarınız yarın o asker elbisesini giyecekler. Mehmetçik olacaklar. O Mehmetçiklerle gurur duyabilirsiniz. Allah onların ömürlerini uzun etsin. Kaderlerini açık etsin. İnşallah onlar ömür boyu sizlerle huzur içerisinde yaşasınlar. Engellisi yada engelsizi bu toprak üzerinde kim kime hesap yapıyorsa kim ki bu toprakta bir bozgunculuk yapmaya çalışıyorsa ilk karşısına dikilecek olan engelli Mehmet, engelli Ahmet ve engelli Hasan olacaktır Allahın izniyle."

Oğluna kına yakıp askere göndermek için Esenler Meydanı'na gelen baba Hasan Telev, oğlu Ahmet'le gurur duyduğunu söyledi. Telev, duygularını şöyle ifade etti: "Ne güzel, oğlum asker oldu. Gurur ve şeref duyuyorum oğlumdan. Esenler Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Bize bu duyguyu yaşattığı için, gerçekten çok mutlu olduk. Oğlumla ne kadar gurur duysam azdır. Allah'a çok şükür bugünleri gördük."

Kaynak

Haber 7 09.05.2013

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
engelli 300 genç, mehmetçik, mehmetçikler, millet, türk ordusu, vatan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta