AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2013, 02:57   #1
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Thumbs down Neler oluyor?
Reyhanlı'da cumhuriyet tarihinin en büyük facialarından birisi yaşandı. Bundan dolayı da hükûmet Suriye politikasının altında mı kalıyor soruları doğmaya başladı. Neler oluyor?

PKK ülkemizden çekilirken, 30 yıllık iç savaş biterken ve aylardır insanlar terörden dolayı ölmezken şimdi bu Suriye'den dolayı mı insanlarımız ölecek?

Suriye'deki insanlar, bebekler ölüyor, Esad katliamlar yapıyor diyoruz fakat neden sadece Suriye? Madem bu kadar duyarlıyız neden Irak'ta bu katliamlar yaşanırken tepki göstermedik? Ya da ortadoğudaki diğer ülkelerde bunlar yaşanırken tepki göstermedik?

Muhalif kesimin yorumlarına pek itimat etmem fakat Suriye politikaları konusunda hak vermeye başladım. Başbakan'ın Suriye çıkışları beni rahatsız etmeye başladı. Yani Amerikan talimatı olabilir mi? Bu konuda şüphelenmeye başladım ve başbakandan soğumaya başladım diyebilirim.

Âkil insanlara gelirsek. Onlar da Anadolu'yu baştan aşağıya geziyor fakat amaçlarının ne olduğunu bile bilmiyorlar.

Ben hükûmetin politikalarını destekliyorum fakat son zamanlarda şüphe içinde bakar oldum olaylara.

zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-15-2013, 05:28   #2
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Suriye'li sığınmacılar ülkemizde barınabilirler bunda bir sıkıntı yok
Zira insan olan bunu yapması gerekir
Ancak çeteci, silahlı muhaliflere yardımcı olmak ülkeyi bataklığa sürükler.
Hükümet sadece sığınmacılara yardımcı olmalı ve sınırları çok iyi bir biçimde muhafaza etmelidir.
Silahlı muhaliflere destek olmamalı, onlara bir Beka Vadisi açmamalıdır.
Eğer silahlı gruplara destek olunursa savaş ister istemez Türkiye'ye ciddi bir biçimde sıçrar.

Akil insanların görevi az çok bellidir.
"Bu çözüm sürecinden beklentileriniz ve kaygılarınız nedir"
Diye yola çıkmışlar. Dinleyip iktidara ve kamuoyuna aktarıyorlar.

Değerlendirmeleriniz için teşekkürler...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)