![]() |
#1 |
![]() ![]() "Mehmet Baransu'nun iddiaları: -Belediyede masasinda sekreteriyle uygunsuz yakaladiginiz adami partiden niye attiniz, yillar sonra nicin milletvekili yaptiniz? -Ucakta kim kiminle ne yapti, fotoyu yuzune vurdugunuz adami nasil medyalarin basina atadiniz." DEĞERLENDİRMEM: Mehmet Baransu akpyi çok fena bombalıyor. İddialar yenilir yutulur iddialar değil. Bu zina iddialarının 1'i bile gerçekse tam bir skandal, tam bir rezalet. AKp bu iddialara yalan diyorsa mehmet baransuya çok yüklüce bir dava açmalı ve bu iddialarını ispatlamaya davet etmeli. Akp bunu yapamazsa bu iddiaları yutuyor demektir.
![]() Konu Cihannur tarafından (07-01-2013 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygun olmayan başlığın düzetilmesi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kendi n4eden isim vermemiş acaba.hep imalarda bulunmus.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Redyellow, haberdeki iddialar zinaya yaklaşma iddiaları olarak değerlendirilmeli. Haklarında iddiada bulunulmuş olan 2 AK Partili'nin cinsel ilişki sırasında değil, cinsel ilişkiye yaklaşma sırasında yakalandıkları iddia ediliyor.
Şunu da ilave etmek isterim redyellow: 2 Saadet Partili zina yapsa, böyle bir olayın sonucunda, "Saadet Partililer zina yapıyorlar." denilmesi uygun olur mu? Elbette uygun olmaz. 2 Saadet Partili'nin zina yapması yüzbinlerce Saadet Partili'ye teşmil edilemez. Konu Cihannur tarafından (07-01-2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
![]() Alıntı:
Farkındaysanız haberi hiç değiştirmedim, haberde ne yazıyorsa onu aktardım. Değiştirdiğim takdirde SEN ÖYLE İSTİYORSUN onun için değiştirdin iftiralarına muhatap kalacağımı bildiğim için hiç dokunmadım. Alıntı:
Alıntı:
Denmişse HALT EDİLMİŞ. Elbette kişilerin yaptığı kişileri bağlar ve bütün herkese teşmil edilemez. Ama öyle bir şey söylendiği yok. Saadet için de söylense chp için de söylense akp için de söylense ben aynı şeyi söylerim: BÖYLE BİR İDDİA KARŞISINDA İDDİA SAHİBİ HAKKINDA DAVA AÇILMALIDIR. Bir hukuki kuraldır: İDDİA SAHİBİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR. DAVA AÇILMALIDIR VE İDDİA SAHİBİNİN İSPATLAMASI İSTENMELİDİR. ya ispatlar ya MÜFTERİ olur. Aynı şekilde böyle bir iddia varsa ve buna parti (akp, chp, saadet vs. farketmez) ses çıkarmıyorsa, yalanlamıyorsa, dava açmıyorsa o zaman da o iddiaları yutuyor demektir. Benim kişisel düşüncem budur. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() O zaman neymiş efendim camiide bir densizin bira şisesinibulunca vay efendim bira partisi,seks ayinleri,fetişist sadomazoşist eylemler yaptı demek doğru değilmiş. Neymiş öyle saygısızlık yapan bir iki densiz varmış, saygılar hörmetler efenim.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bomba haber yapmak için uydurmuş bişeyler böylelerine gazeteci demem ben
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |