AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-30-2013, 07:58   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart 2 AK Partili'nin Zinaya Yaklaştıkları İddiası

"
Mehmet Baransu'nun iddiaları:

-Belediyede masasinda sekreteriyle uygunsuz yakaladiginiz adami partiden niye attiniz, yillar sonra nicin milletvekili yaptiniz?

-Ucakta kim kiminle ne yapti, fotoyu yuzune vurdugunuz adami nasil medyalarin basina atadiniz."

DEĞERLENDİRMEM:

Mehmet Baransu akpyi çok fena bombalıyor.

İddialar yenilir yutulur iddialar değil.

Bu zina iddialarının 1'i bile gerçekse tam bir skandal, tam bir rezalet.

AKp bu iddialara yalan diyorsa mehmet baransuya çok yüklüce bir dava açmalı ve bu iddialarını ispatlamaya davet etmeli.

Akp bunu yapamazsa bu iddiaları yutuyor demektir.

Konu Cihannur tarafından (07-01-2013 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygun olmayan başlığın düzetilmesi.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-30-2013, 15:34   #2
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
kendi n4eden isim vermemiş acaba.hep imalarda bulunmus.
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2013, 16:52   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi n4eden isim vermemiş acaba.hep imalarda bulunmus.
İsim vermemek bir medya taktiği ama akp bunun üzerine gitmelidir, gitmezse iddiaları kabullenmiş sayılır.
Alt 07-01-2013, 00:53   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Redyellow, haberdeki iddialar zinaya yaklaşma iddiaları olarak değerlendirilmeli. Haklarında iddiada bulunulmuş olan 2 AK Partili'nin cinsel ilişki sırasında değil, cinsel ilişkiye yaklaşma sırasında yakalandıkları iddia ediliyor.

Şunu da ilave etmek isterim redyellow: 2 Saadet Partili zina yapsa, böyle bir olayın sonucunda, "Saadet Partililer zina yapıyorlar." denilmesi uygun olur mu? Elbette uygun olmaz. 2 Saadet Partili'nin zina yapması yüzbinlerce Saadet Partili'ye teşmil edilemez.

Konu Cihannur tarafından (07-01-2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2013, 12:42   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Redyellow, haberdeki iddialar zinaya yaklaşma iddiaları olarak değerlendirilmeli. Haklarında iddiada bulunulmuş olan 2 AK Partili'nin cinsel ilişki sırasında değil, cinsel ilişkiye yaklaşma sırasında yakalandıkları iddia ediliyor.

Farkındaysanız haberi hiç değiştirmedim, haberde ne yazıyorsa onu aktardım. Değiştirdiğim takdirde SEN ÖYLE İSTİYORSUN onun için değiştirdin iftiralarına muhatap kalacağımı bildiğim için hiç dokunmadım.

Alıntı:
Alıntı:
Şunu da ilave etmek isterim redyellow: 2 Saadet Partili zina yapsa, böyle bir olayın sonucunda, "Saadet Partililer zina yapıyorlar." denilmesi uygun olur mu? Elbette uygun olmaz. 2 Saadet Partili'nin zina yapması yüzbinlerce Saadet Partili'ye teşmil edilemez.
Akpliler zina yapıyor mu denmiş?

Denmişse HALT EDİLMİŞ.

Elbette kişilerin yaptığı kişileri bağlar ve bütün herkese teşmil edilemez.

Ama öyle bir şey söylendiği yok.

Saadet için de söylense chp için de söylense akp için de söylense ben aynı şeyi söylerim:

BÖYLE BİR İDDİA KARŞISINDA İDDİA SAHİBİ HAKKINDA DAVA AÇILMALIDIR.

Bir hukuki kuraldır:

İDDİA SAHİBİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR.

DAVA AÇILMALIDIR VE İDDİA SAHİBİNİN İSPATLAMASI İSTENMELİDİR.

ya ispatlar ya MÜFTERİ olur.

Aynı şekilde böyle bir iddia varsa ve buna parti (akp, chp, saadet vs. farketmez) ses çıkarmıyorsa, yalanlamıyorsa, dava açmıyorsa o zaman da o iddiaları yutuyor demektir.

Benim kişisel düşüncem budur.
Alt 07-01-2013, 13:42   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bak bunu görünce mutlu oldum
O zaman neymiş efendim camiide bir densizin bira şisesinibulunca vay efendim bira partisi,seks ayinleri,fetişist sadomazoşist eylemler yaptı demek doğru değilmiş. Neymiş öyle saygısızlık yapan bir iki densiz varmış, saygılar hörmetler efenim..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2013, 14:00   #7
Kullanıcı Adı
akplizehra
bomba haber yapmak için uydurmuş bişeyler böylelerine gazeteci demem ben
akplizehra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)