07-14-2013, 20:01 | #1 |
BİZLER GÖBEKLERİMİZİ KAŞIYAN SEÇMEN
Evet yanlış duymadınız. Bizlerden bahsediyorum bizler onların tarifiyle ''göbeklerini kaşıyan adamlar'' . Bu konuyu gülüp geçtik ve dedikki biz seçimlerde gösteririz göbeklerimizi.
Ama bir itirafta bulunmalıyımki gerçeğin dışında yani sanalda hakikaten göbeklerimizi kaşıyoruz. Adamlar sosyal medyada darbe yaptılar gerçekte sayılarının azlığı sanalda işlemedi ve kendilerince at koşturdular. Sanal ortamdan türkiyeyi olmayanın dışında bir görüntü çizdiler ve bunu başardılar. Sanaldan gerçeğe bir merdiven çizen medyada bunu destekledi. Anladımkki hakikaten sanal alemde bizler göbeğimizi kaşıyormuşuz her ne kadar gerçekte onların sesini dindirsekte darbe niçin diyorum biliyormusunuz. Adamlar karşıt düşünceli ben ve bazı arkadaşlarımızın yoğun milyon şikayetlerle face hesaplarını kapattılar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2013, 01:06 | #2 |
kardeşim bizler bu dunyanin guzellikleriyle degil öbür dünyanin güzellikleriyle ilgilendik şuç bizde biz kendimizi yanliş tanittik dedigin gibi sosyal medyada at koşturdular ama biz bişey demedik kudurdular deli gibi dedigin gibi belkide birçok arkadaşimizin hesabini kapattirdilar ama ne oldu kendilerinin iç yüzünü belli ettiler bizde onlara artik farkli yaklaşicaz ama bunu öfkeyle degil şevkatle bir çok kitaptada bu yazar sana eger birisi saldiriyosa ona şevkat gösterki onu aydinliga cikarta bilesin biz onlara sevkat göstericez kardeşim yavaş yavaş onlarda bizden olucaklar yavaş yavaş kardeşim SABİRLİ OL
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|