AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-12-2013, 04:25   #1
Kullanıcı Adı
AK BahaTekin
Standart Türkiye'nin hakikati; Dindar bir Başbakan..
Türkiye'de herkesin bilmesi, ve kabullenmesi gereken, idrak edebilmesi gereken bir hakikat var. O hakikat, Türkiye'yi yeniden yapılandıran, yeniden şekil veren, ülkemizi gelişmekte olan ülkeler arasına dahil eden dindar bir başbakan olduğu hakikati. Bu hakikati hazmedemeyenler, gerçek dışı ithamlarla Başbakan Erdoğan'ı yargılamaya kalkıyorlar. Sn.Başbakan için ''dini kullanıyor, din üzerinden siyaset yapıyor, dinle oy topluyor..'' şeklinde gerçek dışı safsatalar duyarsınız bazen.. 'Safsata' olduğunu bilir, aldırış etmezsiniz.

''Biz dini yaşarız, ticaretini siz yaparsınız.'' sözü böyle bir durum için düşünülmüş olsa gerek.. Ömrü boyunca diniyle bütünleşen bir lider göremeyenler, dinden uzak yaşayanlar ne yazık ki dininin gerektirdiği şekilde yaşayan bir lidere tahammül edemiyorlar. Çünkü bilmiyorlar; din nedir, Müslümanlık nedir, Müslümanca yaşam nedir, dinsiz devlet olur mu? Bilmiyorlar, görmemişler.

''Menderes'i astınız, Özal'ı zehirlediniz, Erdoğan'ı yedirmeyiz!'' ne güzel bir sözdür. Kısacık bir slogan, ne büyük bir anlam taşıyor içerisinde, ne gibi bir takım gizli gerçekleri akla getiriyor. Türkçe Ezan uygulamasını kaldırıp, Türkiye'nin yeniden orjinal bir Ezan'a kavuşmasına vesile olan Menderes'i astılar. ''Cumhurbaşkanı oldum diye namazı mı terkedeceğim..'' diyen, ve milleti için canla başla çalışan Özal'ı zehirlediler. Meyve veren ağacı taşladılar hep. Bu zihniyet, adalete gölge düşüren bu zihniyet, 2013 Türkiye'sinde lehlerine adalet bekliyorlar. Halbuki, tarihin intikamı alınıyor. Yıllar boyunca halka dayatılan bir takım zorunlulukların, günümüz Türkiye'sinde özgürce yaşanıyor olmasını hazmedemiyorlar.

Hazmedemedikleri gibi, cemaat ile AK Parti arasında çatlak olduğunu her fırsatta iddia ettiler, haber niteliği yaptılar. Üstelik bunu yaparken, ''AK Parti, ülke yönetimini Cemaat'e teslim etmedi.'' görüşünü savundular. Bunu yaparken AK Parti'nin milletine sadık olduğunu, cemaat bile olsa karşısında devlet yönetimini katii suretle paylaşmadığını bir kez daha gördük, herkes gördü. Mesele idrak edebilmekte..

BAHADIR TEKİN ; http://www.yazete.com/genc-kalemler/...basbakan/3323/

 

AK BahaTekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, akp, allah, bahadır, bahadır tekin, başbakan, devlet, ergenekon, esad, esed, gezi, gezi eylemi, kurtlar vadisi, millet, mursi, müslüman, müslüman kardeşler, mısır, necati şaşmaz, polat alemdar, recep tayyip erdoğan, sabır, sisi, suriye, taksim, türkiye, vatan, yazete


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




webmaster blog çarşamba pasta