AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-23-2013, 12:34   #11
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben ne diyeyim bilemedim. Hangi dilde konuşuyorsanız söyleyin tercüman tutayım ücreti tarafıma ait olmak şartıyla. Değişiklik istemiyormusunuz? alın değiştiriyorlar. Değişiklik yaparken ilk işleride dersaneleri kapatmak oluyor neden rahatsızsınız? Her türlü imkan sağlanıyor yine yanaşmıyorsunuz.

Sizde sizin gibi düşünenlerde kendi çıkarları için kapatılmasın diyor,konu ile ilgili bir menfaatiniz olmasa umrunuzda olmazdı diğer insanların umrunuzda olmadığı gibi. Sizler hükümeti baltalamaya çalışıyorsunuz hemde hükümet partisinin forumunda. NE yazıkki eğtimden anladığını söyleyen biri olarak halen senli benli konuşuyorsunuz.

O dersaneler kapanacak ve siz, tasarladığınız geleceğin, dersane sahipleride paraların gidişini göz yaşları ile izleyeceksiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------Edit: > Okumak ve okul için birazda ayakkabı boyacılarının şansı olsun her yere Sayın Gülenin öğrencileri yerleşmiş kime bakıyoruz Gülen cemaatine mensup,kime bakıyoruz gülen dersanesine gidiyor. Keşke bizde okul yerine Dersanelerinize gitseydik.
Baklayı çıkarayım öyle ise;

Gülen grubunun yapılanması devlet yapılanması gibi,gruptansanız hayat sizin için kolaylaştırılıyor.
Okuldan çok dersane var bu durumda atanamayan öğretmenler gülen cemaatinden değil,onlar içinde dersaneler kurulup yine aynı grubun öğrencileri yetiştiriliyor. Sayın Gülen beyefendiye bağlı iseniz her yol size açılıyor çünkü işin temelinde devlet gibi hareket etme yeteneği var.
Şimdi buna dur deniliyor bazıları öğrencim gitti diyor bazıları paralarım gitti diyor.

KİMSE MERAK ETMESİN ÜZÜLMESİN. BU HÜKÜMET OKULLARINI VE EĞİTİM SİSTEMİNİ ÖĞRENCİLER İÇİN VERİMLİ, AİLELER İÇİNDE BÜTÇESİNE UYGUN BİR HALE GETİRECEKTİR. ŞİMDİYE KADAR İNSANA FAYDALI İŞLER YAPAN İNSANLAR ŞİMDİDEN SONRADA FAYDALI OLACAK İŞLER YAPACAKLAR. Felaket tellalları verdikleri haberler ile ortada rezil rüsva olacaklar,özellikle bazı kazeteciler.
Hükümeti baltalamaya çalışacak en son kişi benim
Bu siyasi polemikleri geçelim

Her türlü imkan sağlanıyor ne demek?
3000 tane dershane kapanacak yerine KOLEJ mi açılacak
Bu mu? yani elinizde ki bu mu?

KOLEJLER ZATEN VAR
Teşvik verecekse 12 yıldır ne bekleniyor?

Yoksa amaç birilerini cezalandırmak mı?
Pireye kızıp yorgan yakmak mı?

Bu insanlar referandumda dünyanın değişik ülkelerinden sırf oy kullanmak için
Yeni Türkiye için
Uçaklarla geldiler
Havaalanında oylarını kullandılar ve geri gittiler
Şimdi yapılan
Bu insanların Dindar bir nesil yetiştirmek Türkiye gençliğine sahip çıkmak için yıllarca uğraşıp inşaa ettikleri eğitim kurumlarını kapatmak

Bu kardeşliğe sığmaz

Ama şunu da unutmamak gerek
Kabil de Kardeşi Habil'i öldürdü
Yusuf kardeşleri tarafından kuyuya atıldı
Kardeşlik her şey demek değilmiş
Bunu da anladık..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)