10-19-2010, 02:16 | #1 |
Namaz Benim Huzurum - Nurullah Çörek
Namaz müminin miracı.. Kulun, Rabbi ile olan irtibatının en sağlam göstergesi.. Namaz, Benim Huzurum'da Allah'ın seçkin kullarının namazlarında yaşadıkları etkileyici tablolar sunuluyor.. Hz. Ebu Bekir, Hz. Osman, Hz. Ali'nin namaz anlayışı ve namazı idrak edişi..Evliyatullahta namaz sevgisi.. Eser, namazda istikrarı, huzuru ve huşuu yakalamaya kapı aralıyor.. Namaz, insanla Allah (cc) arasında O'na ulaşmak için kurulan en sağlam köprüdür." Ahirette kulun ilk hesaba çekileceği amel olan namaz, "İnsanları ve cinleri kendisine ibadet etsinler" diye yaratan Allah'a (cc) sunulan en şümullü ibadettir. Bunun için inanan insan, namazını tam manasıyla eda etmeye çalışmalıdır. Allah'ın seçkin kullarının namazlarında yaşadıkları etkileyici tablolar derlenerek hazırlanan bu eser, yaratılış gayesi kulluk olan insanı namaz hakikatine yaklaştırmayı hedeflemektedir. Yazarın namaz ve sahabe üzerinde durması günümüz dünyasında gençlerin eksik kalan yönleri bakımından,gençlerin namaz şuuru yakalayabilmesi ve örnek bir şahsiyet olması örnek şahsiyet olurken Hz Muhammet (S.A.V) benzemesi namaz şuurunu yakalaması gerekmektedir kitap bu şuuru yakalamak açısından gerekli olacağı kanaatindeyim.yazara yayın hayatında başarılar diliyorum ve yani kitaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-01-2013, 03:16 | #2 |
Allah razı olsun.. Bende bir kitap tavsiye edeyim.. Çok güzel..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
benim huzurum, kitap, namaz, timaş yayınları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|