|
![]() |
#1 |
![]() Dershanelerin zararından çok faydasını görmüş bir millete KAPATMA dayatması yapılmamalı
Bu adalete de sığmaz. Zararlı olduğunu iddia ettikleri yönlerini dahi düşünseniz Bunca faydayı bir kenara bırakıp küçük zararlardan ötürü bunca fayda heba edilmez Ben şahsen TEKNİK LİSE çıkışlıyım Eğer dershanem olmasaydı Üniversite okuyamazdım Mesele bu kadar net Ayrıca bunca zararlı kurum varken işe Dershaneleri kapatmaktan başlamak akıl işi değil Eğer gerçekten Milli Eğitim sorunlarını çözmek istiyorsak iyi niyetli olmalıyız. MEB öğretmenlerini dinledim geçen gün Öğrenci dershaneyi ciddiye alıyor Okulu önemsemiyor diye hayıflanıyor Ama bence yanlış yere hayıflanıyor Sen eğitim kaliteni artırırsan öğrenci de dershaneye gitmez Niye durduk yere para versin Milyonlarca veli deli mi? Ayrıca camaat için bu kurumlar İslam davası yolunda gençleri yetiştirmek için birer tarla Buralar ticarethane değil En azından cemaate bakan yönü böyle Bu tarlalarda yetişen genç talebeler Üniversiteli olup toplumda önemli kişiler olmalı Hedef bu Yetişmiş ahlaklı imanlı elit bir topluluk Zira halkın tamamını ulaşamazsın Ama halkın önünde olacaklara ulaşırsın
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|