AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-12-2013, 14:41   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart CHP Lideri Ekşicilerden Akıl Alacak

CHP Lideri Ekşicilerden Akıl Alacak


CHP lideri Kılıçdaroğlu, sürekli İslam ve Hz. Peygamber’e hakaret edilen Ekşi Sözlük’ün yazarları ile biraraya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi eylemlerinde halkı kışkırtıcı sayfalar açılması ve yorumlar yapılmasıyla dikkat çeken ve sürekli İslam’a hakaret mesajlarıyla gündeme gelen Ekşi Sözlük’ün yazarları ile ikinci kez biraraya gelecek.

Kılıçdaroğlu’nun beraberindeki bazı parti kurmaylarıyla birlikte, Ekşi Sözlük adlı sitenin yöneticileriyle bu hafta sonu bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP Heyeti, Ekşi Sözlük’ün sahibi Sedat Kapanoğlu ve yazarları ile yapacağı görüşmede önümüzdeki yerel seçimler ile sosyal medya kullanıcılarının bu konudaki görüşlerini istişare edecek.

BİZZAT KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN TALEBİ

Ekşi Sözlük’ten paylaşılan bir mesajda, görüşme talebinin CHP’den geldiği ifade edildi. Mesaja göre, CHP Heyeti ile Ekşi Sözlük ekibinin buluşması 14 Aralık günü gerçekleşecek. Mesajda “Katılmak isteyen yazarlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir. katılımcı nicklerini cuma günü açıklayacağım. toplantı iki saat süreceğinden, katılımcıların adil ve rahat konuşması adına katılımcı sayısı 20 ile kısıtlı olacak. bizzat kemal kılıçdaroğlu'nun ricası her türlü siyasi görüşten yazarın görüşecek ekip içerisinde olması. dolayısıyla katılmak isteyen yazarlar "ben başka bir partinin sempatizanıyım" diye çekinmeden başvuru yapabilir” denildi.

GÖRÜŞME YAPI KREDİ PLAZA’DA

Görüşmenin Ekşi Sözlük’ün Yapı Kredi Plaza’daki bürosunda gerçekleşmesi bekleniyor. Burada Ekşi Sözlük’ün yanı sıra, İsrail Konsolosluğu ile Masonik İlluminati Teşkilatı CFR’nin Türkiye Temsilciliği ve Koç Grubu bünyesindeki Yapı Kredi Bankası bulunuyor. Yapı Kredi Plaza geçtiğimiz günlerde “Yahudi şeriatı mı uygulanıyor” haberleri ile gündeme gelmiş; burada Yahudi Şeriatı’na göre çalışmanın yasak olduğu Cumartesi günleri havalandırma ve ısıtma sistemlerinin çalışmadığı, pencerelerin açılmadığı, ortak hizmetlerin birçoğunun verilmediğine dikkat çekilmişti.

“KURUCUSU GİZLİ YAHUDİ” Mİ?

Ekşi Sözlük, ateist yazarların çoğunlukta olduğu ve sürekli İslam’a ve Hz. Peygamber’e hakaret mesajlarının yayınlandığı bir sözde sosyal paylaşım sitesi olarak biliniyor. Ekşi Sözlük’ün kurucusu ve yöneticisi olan Sedat Kapanoğlu’nun gizli Yahudi olduğu haberleri de basında yer almıştı. Kapanoğlu hakkındaki bu haberleri yalanlamayıp “Bir insanı Musevi ya da Müslüman olmasıyla yargılamak son derece cahilce bir refleks. İnancını gizlemeye çalışanı yargılamak da keza öyle. Bir insanın inancı sadece şahsına aittir” açıklamasında bulunmuştu.

ABD DÖNÜŞÜ DİKKAT ÇEKTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, Yahudi lobisiyle de bir görüşme yaptığı ABD seyahatinin ardından ayağının tozuyla Yapı Kredi Plaza’da, Ekşi Sözlükçülerle biraraya gelecek olması hayli dikkat çekti.

5 AY ÖNCE DE ZİYARET ETMİŞTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gezi eylemleri sırasında(Temmuz 2013) Ekşi Sözlük’ü ziyaret etmişti. Türk toplumunun milli ve manevi değerlerine salya sümük saldırmalarıyla maruf Ekşi Sözlük ‘yazarları’ ile aynı çanaktan yemek yiyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, platformun kurucusu Sedat Kapanoğlu’na da kendi adına düzenlenmiş bir sertifika ve bir gaz maskesi hediye etmişti.






















Akit / Habervaktim.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




webmaster blog çarşamba pasta