12-26-2013, 01:27 | #1 |
Başbakan, yeni kabineyi açıkladı
Başbakan, yeni kabineyi açıkladı Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Gül arasındaki görüşme sona erdi. Erdoğan yeni kabineyi açıkladı. Başbakan Erdoğan yeni kabineyi sunmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile biraraya geldi. Başbakan Erdoğan görüşmenin ardından açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: - Mevcut kabinede 10 değişiklik söz konusu. Arkadaşlarımın bir kısmı mevcut sebepten affını istediler. bir kısmı da benim takdirimle ve Cumhurbaşkanımıza sunduğum ve onaylandı. İŞTE YENİ KABİNE Kabinede 10 değişiklik var Başbakan Yardımcısı - Emrullah İşler Adalet Bakanı - Bekir Bozdağ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı - Ayşenur İslam AB Bakanı - Mevlüt Çavuşoğlu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı - Fikri Işık Çevre ve Şehircilik Bakanı -İdris Güllüce Ekonomi Bakanı - Nihat Zeybekçi Gençlik ve Spor Bakanı - Akif Çağatay Kılıç İçişleri Bakanı - Efkan Ala Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı - Lütfü Elvan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-26-2013, 08:33 | #2 |
Bekir Bozdağ gibi dürüst bir insanın adalet bak. Gelmesi beni cok mutlu etti.
|
|
12-26-2013, 11:09 | #3 |
Egemen Bağış beyefendinin ceketi bile İslama ve Türkiye devletine Fethullah gülenden-yapılanmasından daha çok faydalı olmuştur.
Geri döneceği günü halatla çekiyorum. Azcık dinlensin 11 yılda 90 yıllık mesafe katetti. |
|
12-26-2013, 14:03 | #4 |
Değerli arkadaşlar. Sizlere bir konudan buradan bahsetmek istiyorum. Yeni bir üye olduğum için yeni bir konu açamıyorum; fakat tabiki konuyu baltalayacak değilim. Sadece uyarımın ilgili birimlere ilietilmesini sizlerden rica ediyor olacağım.
Arkadaşlar akparti'nin resmî sitesini en son ne zaman ziyâret etmiştiniz? Ben çok önceleri çok kere ve şimdi de az evvel ziyâret ettim, yahu bir site hiç mi bir gelişme göstermez, siteye hiç mi güncel bilgiler eklenmez. Şu chp'nin sitesi akparti'nin sitesinden 3 kat daha kaliteli be. Meselenin kötü tarafı ne, biliyor musunuz? Sırf akparti'yi şu zor günlerinde destek adına, çoktandır iletmek istediğim hâlde bir türlü işi teşebbüs boyutuna vardırmamış olduğum sitenin her açıdan yenilenmesi ve bilgilerin güncellenmesi hususunda akparti'nin resmî stiesnde yer alan telefon numarasını aradım. Akparti Genel Merkezi'ne ait telefon numarasıymış, aradıktan sonra öğrendim. Operatör çıktı, operatör; "Dahili numarayı biliyorsanız tuşlayın, bilmiyorsanız (hatırımda değil) bilmemnereye bağlanmak için 0 tuşuna basınız. Herneyse bağlandık bir yere daha. Anlattım adama derdimi, bu tür işlerden anlamayan biri olsa gerekki beni Bilgi İşlem bölümü'ne yönlendirmiş meğer. Derdimin ne olduğunu bu bilgi işleme de anlattım, karşımdaki derdimin ne olduğunu idrâk edince bu sefer beni Reklam ve Tanıtım bölümü'ne aktaracağını bildirdi. Eh yani iyi, nihâyet... İyi iyi olmasına da bu sefer nereye bağlattırıldığım ben de bilmiyorum, derdimi yine anlatamadım. Sanırım yine Reklam ve Tanıtım'a aktarılmamıştım. Adam "Aşağıya bir sor." şaşkınlığım ifade eden birşeyler söyledikten ve merâmımı arzetmek üzere giriş yaptıktan sonra aldığım cevap yine "Aşağıya bir sor" olunca, dedim; "Aşağıya derken..?" Meğer santrali kastediyormuş. Peki acaba hangi bir yetkiliyle muhatap idim..? En son birbirimize karşılıklı olarak iyi günler dileyerek kapadık telefonu. Daha da telefon yoluyla uğraş vermek istemedim. Ve fakat vazgeçmek düşüncesinde de değildim. Bu süreçte bir aralık Reklam ve tanıtım bölümü'nün dâhili numarasını veren olömuştu. Hatırımda kaldığında "Reklam ve Tanıtım"'ın dahili numarası (eğer bana yanlış bilgi verilmemişse) 1300 idi. Herneyse... Bu fasıl bir tarafa. Derken aklıma akparti'ye ya da akparti'nin gönüldaşlarına ait bir forum olabileceği ihtimâli geldi hatırıma. Ve burayı buldum. Ve konu açamadım ve konuyu buraya açtım. Hata mı yaptım? Olabilir. Fakat n'apabilirdim ki..? Şimdi esas meseleye gelelim. Ya arkadaş bu akparti'nin resmî sitesinin hâli nedir ya? Türkiye'nin en kaliteli bir partisinin resmî sitesinde, soruyourm, şu tür açıklar olabilir mi? Senelerce güncellenmemiş bilgiler var. Sözgelimi, "İcraatlar" başlığını tıklıyorsun, sol bölümde "Eğitim", "Teknoloji" vesâire şeklinde alt sekmelerle sıralanmış bir dünya başlık var ve bilgiler güncel değil (zannedersem tâ 2009 ya da 2010 senesinden kalma) Sözgelimi, Sağlık başlığı altındaki bir atılımda deniyor ki; "2002 senesinde" 20 BİN hastaya 1 uzman muayenehanesi düşüyordu, şimdi 2 BİN hastaya bir uzman muayenehanesi düşüyor. Şimdi, ne zaman şimdi? 2008 mi 2009 mu..? nsaf edelim, sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan -ki kendisini yüretkten tebrik ediyorum, tek başına hemen her fırsatta partisinin reklamını yapıyorken, resmî sitenin karman çorman hâli nedir öyle, aman yarabbi... Eskiden Opera tarayıcısında düzgün bir şekilde gözüken bağlantılara ait linkler şimdi görünmez durumda, bir örnek için bakınız; [image]http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwk0c.jpg[/image] Şimdi daha çok şey söylenebilir; lakin daha da örnek vermeye gerek yok. Bu yeni baştan inşâ ve tanzim işi muhtemelen Tanıtım ve Medya'nın üstesinden gelebileceği ya da uğraşmayı kabûl edebileceği bir iş olmayabilir. O sebeple, şu resmî siteyi hayrına ya da ücreti karşılığında yeni baştan inşâ ve tanzim işi bu işte mütehassıs birer birey olmuş kişilere ya da bizzat çok iyi çalışmaları sözkonusu olan tasarım ve kodlama ajansına devredilsin. Eğer bu işin bir ajansa devrolunması fikrinde mutâbık kalınırsa, bildiğim çok düzgün çalışmaları olan bir ajansı önerebilirim. Ya da eğer bu işi gönülü yüzlerce insan üstlenmek isterse -ki ben de bu kimseler arasına katılmak isterim, bu işe bir an evvel el atılsın. Umarım, merâmımı anlatabilmeye vâkıf olabilmişimdir... |
|
12-30-2013, 01:46 | #5 |
Yeni katılanlarda kariyerli isimler,eminim faydalı olucaklardır,hayırlı olsun.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|