![]() |
#1 |
![]() ![]() Gülerce’den Savaş “Tweet”leri! Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter’da çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Gülerce, ”Herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara h Gülerce, Twitter’da şunları yazdı: Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar. Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak. Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat.. ulkehaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben anlamiyorum, anlayan biri varsa lütfen açiklasın
Bir arkadasin dedigi gibi herhalde bendeki jeton hakikatten 15 köşeli :-) Recep Tayyip Erdoganı cumhurbaşkanı yapmak istemiyorlar buraya kadar tamam, ama NEDEN ![]() Degişen ne olacak, neden bu kadar karşı çıkıyorlar İlk defa bir cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmiş olacak aradaki tek fark bu Acaba halk tarafından seçilen cumhurbaşkanı başka yetkileremi sahib olacakta bu kadar karşı gelinıyor, bir türlü anlamış degilim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siyasi propagandayı bıraksınlar.
İnsanların zaten bildiği şeyleri abartma sanatıyla korkulacak düzeylere getirmelerine ne lüzum var? Ne savaşları varsa gelen gelsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |