![]() |
#1 |
![]() ![]() "CHP'ye Oy Verin" Baskısı Cemaat’in sohbetlerine katılan vatandaşlara “Oyunuzu CHP’ye verin” telkininde bulunduğu ileri sürüldü. Hedefe oturtulacağı endişesiyle ismini açıklamayan bir esnaf, Akit’e yaptığı açıklamada, “Sohbetlerde ağabeyler yerel seçimlerde CHP’ye oy vermemizi istiyorlar. Müslümanlara bu kadar eziyet çektiren bir partiye oy vermemizi nasıl isterler? Ne kadar yanlış tanımışım bunları. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Psikolog’a gidip tedavi oluyorum” dedi. “HÜKÜMETE TEPKİLİLER” Uzun bir süreden bu yana Cemaatin sohbetlerine gittiğini belirten esnaf, “İktidar ile Cemaat arasında yaşanan operasyon krizi sonrası hükümete çok tepkililer. Sohbete gelen ağabeyler, daha önce hiçbir parti hakkında konuşmazken şimdi bize, ‘Yerel seçimlerde, CHP’ye oy verin’ diyorlar” ifadelerini kullandı. “PSİKOLOG’A GİDİYORUM” Sohbeti yapan ağabeylerin bu sözlerinden sonra şoke olduğunu vurgulayan esnaf, “CHP’nin, Cumhuriyet döneminden bu yana muhafazakâr kesime neler yaptığını herkes biliyor. Müslümanlara bu kadar eziyet çektiren bir partiye oy vermemizi nasıl isterler? Ne kadar yanlış tanımışım bunları. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Psikolog’a gidip tedavi oluyorum” diye konuştu. habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|