AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-05-2014, 00:32   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu "Hedefleri Cumhurbaşkanlığı"



"Hedefleri Cumhurbaşkanlığı"
Bakan Müezzinoğlu, 2013 yılında sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendirirken, “2014 yılında en çok konuşacağımız konu sağlıklı beslenme olacak, bunun için Halk Sağlığı Başkanlarımız ile toplantı yaptık” dedi.

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu konuk etti.

"HUKUK DIŞ GÜÇLERİN OPERASYONLARINA UYACAKSA HUKUK OLMAKTAN ÇIKAR"

17 Aralık Operasyonu'na da değinen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu "Mayıs 2013"te faizler % 5'e düştü ve düğmeye bastılar. Başbakanımız milli duruş sergileyerek bunu püskürttü Şimdi 2023 vizyonuna darbe vurmak için yeni bir oyun düzenlediler. 3. Havalimanı olmazsa, Kanal İstanbul yapılmazsa bu kimin işine yarar buna bakmak lazım. Millet için siyaset yaptığını söyleyenler çeşitli güç odaklarının çıkarlarını koruyorlar. CHP ve MHP'ye bakın milli iradenin yanında durmuyorlar.Geçmişte millet bu partilere cevabını verdi yine sandıkta verecek." şeklinde konuştu.

HEDEFLERİNDE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VAR

Daha önce askerle yapılan darbelerin bugün hukuk yoluyla yapılmak istendiğini belirten Bakan Müezzinoğlu "Hukuk dış güçlerin operasyonlarına uyuyorsa bu hukuk olmaktan çıkar. Burada hedef Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Biz "halk seçsin" dedik.Rahatsız oldular. Dikkat edin ne zaman Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa karanlık odaklar harekete geçti. 27 Nisan E -Muhtıra yine Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi verilmişti. Sayın Başbakan Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım desin ortalık yatışır. Bunu engellemeye çalıyorlar."dedi..














habervaktim



 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi