AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-05-2014, 11:29   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart ABD Çark Etti!

ABD Çark Etti!


ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, operasyonla ilgili iddiaları değerlendirdi.
Harf, günlük basın brifinginde konuyla ilgili sorular üzerine, İstanbul merkezli operasyon kapsamında devam eden soruşturmaları takip ettiklerini dile getirerek, basın özgürlüğü, yargı süreci, adalete etkin erişim gibi konulara dair endişeleri aylar ve yıllardır Türk hükümetine aktardıklarını söyledi.

"BU, TÜRKİYE'NİN İÇ MESELESİ"

Sözcü Harf, "Türkiye ile yakın bir ilişkimiz olduğunu söylememin ötesinde, bu konuda daha fazla bir yorumum yok. Uygun gördüğümüz zamanlarda bu konuları gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bu, Türkiye'nin bir iç meselesi. Biz takip etmeye devam edeceğiz ancak bu, onların ele alacağı bir konu" diye konuştu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'I DEVİRME PLANI İDDİASI

Bir soruya karşılık, "Türkiye'nin, yargı sisteminde şeffaflık, zamanlılık ve adalet için en yüksek standartları takip etmesini ve karşılamasını beklediklerini" de yineleyen Harf, bir gazetecinin, "Başbakan (Recep Tayyip) Erdoğan, yolsuzluk dosyasının nisan ayında ABD'de planlanan bir tezgah olduğunu söyledi. Türk hükümetini devirmek için böyle bir plan yaptınız mı?" yönündeki sorusunu, "Kesinlikle hayır, bu saldırıyı temelsiz buluyoruz, Amerikalı yetkililer hakkındaki bu tür iddialara dair endişelerimizi Türk yetkililere ilettik, tümüyle temelsiz. Tekrar etmem gerekirse, bu, Türkiye'nin iç meselesidir" diye yanıtladı.














habervaktim



 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi