AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-04-2014, 12:39   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kılıçdaroğlu: "17 Aralık benim doğum tarihimdir"

Kılıçdaroğlu: "17 Aralık benim doğum tarihimdir"


CHP Lideri Kılıçdaroğlu Bartın'da aday tanıtım toplantısında operasyon sonrası gelişmeleri değerlendiriyor.

Hukuk devleti ayaklar altına alınmıştır. Ülkenin Cumhurbaşkanı bile yargı bağımsızdır demek zorunda kalmıştır, bu hatırlatmayı yapmak zorunda kalmıştır. Görüşü, inancı ne olursa olsun sağduyuyla düşünmeye davet ediyorum. Gün AK Parti, MHP, CHP günü değildir. Gün Cumhuriyet günüdür. Yeni akılları başlarına geldi. Aylardır söylüyorduk bu davalar doğdu değildir diyorduk. Orduya kumpas kuruldu diyorlar. Kendi ordusuna bir siyasi iktidar kumpas kuramaz, önce halkına kumpas kurmuştur.


"17 ARALIK BENİM DOĞUM TARİHİMDİR"

Darbelere karşıyız, hiç kimsenin darbe yapmasını istemeyiz. Demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Herkesin işi, aşı olsun. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin bu coğrafyada sonun kadar savunuruz. Yargı bağımsızlığını sonuna kadar savunuruz. Davalar görülürken ben o davaların savcısıyım diyordu. Ne hale getirdin bu memleketi bak bakalım. 17 Aralık benim doğum tarihimdir. 17 Aralık’ta T.C tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonu yapıldı.


Bakanlar çocuklarıyla rüşvet batağına saplanacaklar nasıl olacak. Bu ülkede bir değil birden fazla hırsız var bunu biliyorum. O hırsızları asla affetmeyeceğiz. Din, iman edebiyatı yapacaklar. Bakanlar istifa ediyor. Ondan sonra diyorlar ki “Bize komplo kurdular.” O bakanların çocuklarının yatak odalarına para sayma makinalarını çeteler mi koydu?


"MİLLETİN AKLIYLA ALAY MI EDİYORSUN?"
Sen bu milletin aklıyla alay mı ediyorsun. “İçimizdeki kirlileri temizledik” diyor. Peki o zaman o kirlileri savunuyorsun. “Babamın oğlu olsa yolsuzluğu affetmem” diyor. Baban vefat etti Allah rahmet eylesin ama senin oğlun mahkeme kararıyla gelsin ifade versin diyorlar. “Benim oğlum gelmez” diyor. Senin oğlunun ayrıcalığı nedir, neden savcıya gitmiyor Korkmuyorsa alnı temizse her yere gider, gider ifadesini verir alnım ak der.

Bir gazeteci arıyor banka müdürünü. Para istiyor ödeme yapacağım diye. Orası sizin babanızın bankası mı? Lime lime dökülüyorlar. Bu milletin ahı tuttu. Her kuruşun ahını sormazsam nağmerdim. İçişleri Bakanı, adı yolsuzluğa bulaşmış oğluyla beraber. “Oğlum dikkatli ol” diyor telefonda Bunlar telefonda konuşulmaz.


Bu bakanda mı çete? O da mı komplo kurdu sana? Dürüst, düzgün bir adam olduğunu mu iddia ediyorsun? “Temizsen eğer, Kendi mal varlığını, o bakanların mal varlığını açıkla” dedim. Tutturmuş devletin içinde çete varmış. Eğriye eğri, doğruya doğru. Bir devlet var, bir de paralel devlet var. Bir devlet düzgün çalışıyor. Diğer tarafta kirli polisler, kirli bakanlar, kirli savcılar var.


"HANİ SAVCININ TALİMATI YERİNE GETİRİLİRDİ"

76 milyon vergi veriyor. O paraların nereye harcandığını bir Allah’ın kulu bilmiyor. Dün Reyhanlı’da bir TIR’da silah var diye ihbar geldi savcıya. Savcıya Cumhuriyet Savcısı deniliyor. Yani Cumhuriyet’i koruyan savcıdır bu talimat veriyor. "Yolu kesin ve arayın" diyor. "Bunu arayamazsın" diyorlar. Biz MİT’teniz bu TIR’ı Suriye’ye götüreceğiz arayamazsınız. Hani bu ülkede savcının talimatları yerine getirilirdi. T.C’nin uluslararası alanda meşrutiyeti tartışılır hale gelmiştir. Suriye’nin içişlerine karışıyorlar göz göre! Biz buna evet diyecek miyiz? Hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarıma sesleniyorum. Yüzde 50’yi zor tutuyorum falan böyle şeyler de demiyorum. 76 milyonu kardeş yapacağım ben. Neyimiz eksik bizim? Havamız, suyumuz, insanımız güzel
Neden milleti bölüyorlar.

"YETER ARTIK DEYİN!"


AKP’ye oy verenlere sesleniyorum. Sizlerin inancınıza, kimliğinize, oylarınıza hep saygı duydum ama artık siz de düşünün. Yeter deyin artık. Hırsıza, yolsuza izin vermeyin. Neden işsizlik var? Nedir bu rüşvet? Anlamadığım bir şey daha var. Yahu bu kadar parayı götürdünüz hala doymadınız mı? Yeter artık! Düşün bu milletin yakasından. Bu bakanın kolunda 70 bin dolarlık saat var. Neden o saat Berber Mehmet Efendi’ye verilmiyor. 70 bin dolarlık saati bu bakana neden veriyorlar?


Ailece hep beraber Umre’ye gidiyorlar ailece Bu Umre helal bir Umre mi? Siyasete girdiğim gün vekil seçildim. Hemen mal bildirimini yayınladım. Eşimin, benim malım mülküm budur dedim. İnternet sitesine de koydum. Beş kuruşundan utanç duyacak bir durumum yok. Alnımın teriyle kazandım ben o paraları. Fakirliği övmüyorum. Alın teriyle kazanır zengin olur ben onun elini öperim.



























ülkehaber



 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2014, 14:41   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Hey Allahım ya! CHP tarihinin gelmiş geçmiş en kötü ve en beceriksiz genel başkanı Etro Kemal, kendine bile hayırı olmayan (12 Eylül 2010 halk oylamasında herkese hayır oyu kullanın diye kampanya yürütüp kendisi halk oylamasında oy kullanamayan Etro Kemal) hem tükürdüğünü yalayan hem de CHP milletvekillerine tükürdüklerini yalatan (hapisteki CHP'li milletvekilleri serbest kalmadan yemin etmeyeceğiz deyip de hapisteki CHP'li milletvekilleri serbest kalmadıkları halde bir süre sonra kuzu kuzu yemin ederek hem kendisi tükürdüğünü yalayan hem de CHP'li milletvekillerine tükürdüklerini yalatan) Etro Kemal, kalkmış şimdi de 17 Aralık 2013 AK Parti'yi Bitirme Operasyonu'na mal bulmuş Mağribi gibi sarılarak 17 Aralık 2013 tarihinin kendisine doğum günü olduğunu söylüyor.

Boşuna sevinmeyin Etro Kemal. AK Parti olarak Allah'ın izni ve inayetiyle; önce 2014 Yerel Seçimini kazanacağız, sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, halkımızın seçtiği ilk cumhurbaşkanımız olarak 12. Cumhurbaşkanı seçtirerek 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimini kazanacağız, daha sonra da 2015 Genel Seçimini kazanarak 4. kez üst üste tek başına iktidar olacağız.

Siz, şimdiden koltuğunuzun derdine düşün Etro Kemal. Eğer Biçare Sarıgül, İstanbul Büyükehir Belediye Başkanlığı Seçiminde, sizin, 2009 Yerel Seçiminde İstanbul'da almış olduğunuz % 37 oyun üzerinde oy alırsa, büyük ihtimalle 1-2 seneye kadar poponuza tekmeyi vurup koltuğunuzu elinizden alacak ve size yazık olacak.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2014, 19:29   #3
Kullanıcı Adı
Isikveren
Standart
Adam diye ortalıkta dolaşan zavallı yaratık..
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2014, 19:43   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Zavallı Etro Kemal! Siyasi hayatı kısa sürecek garibin zannımca. Etro Kemal, siyaseten 17 Aralık 2013 tarihinde doğduğunu söylüyor. Etro Kemal'in önümüzdeki 1.5 sene içinde; siyaseten nasıl ölüp, siyaseten etinin kemiğinden nasıl ayrılıp, siyaseten kemiklerinin de nasıl çürüyeceğinin tahminini yapayım.

17 Aralık 2013 sözde yolsuzluk özde AK Parti'yi bitirme operasyonu sonucunda siyaseten doğduğunu söyleyen Etro Kemal, o yolsuzluk operasyonuna rağmen eğer 30 Mart 2014 Yerel Seçiminde AK Parti, CHP'ye en az 15-20 puan fark atarak seçimi 1. sırada tamamlayıp, yerel seçimde CHP'nin kazandığından daha fazla sayıda il ve ilçe kazanırsa, Etro Kemal, siyaseten ölmüş olacaktır. Böylelikle garibim Etro Kemal, siyaseten doğumunun 104. gününde siyaseten ölmüş olacaktır.

Etro Kemal, 30 Mart 2014 Yerel Seçimini CHP'nin kaybetmesiyle siyaseten ölmekle kalsa onun için yine iyi; ama bununla da kalmayacaktır tahminimce. Siyaseten doğumu olan 17 Aralık 2013 tarihinden 104 gün sonra 30 Mart 2014 Yerel Seçimini kaybederek siyaseten ölürse Etro Kemal, 2014 yılının yaz aylarında yapılacak 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçiminde kendi çıkaracakları aday, yani CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, AK Parti'nin çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayına seçimi kaybederse, bu sefer de Etro Kemal'in siyaseten eti kemiğinden ayrılacaktır. Böylelikle siyaseten doğumunun üzerinden 1 sene bile geçmeden siyaseten ölüp, eti de kemiğinden ayrılmış olacaktır garibim Etro Kemal'in.

Etro Kemal, siyaseten ölüp, eti de kemiğinden ayrılmakla kalsa yine iyi; ama bununla da kalmayacaktır tahminimce. 17 Aralık 2013 tarihinde siyaseten doğan Etro Kemal; 30 Mart 2014 Yerel Seçimini CHP kaybederse siyaseten ölecek, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimini CHP kaybederse, siyaseten eti kemiğinden ayrılacak ve 2015 Haziranında yapılacak olan 2015 Genel Seçiminde AK Parti, üst üste 4. kez tek başına iktidar olursa ve CHP o seçimi de kaybederse, bu sefer de Etro Kemal'in siyaseten kemikleri çürümüş olacaktır.

İşte bunlar gerçekleşirse, siyaseten doğumunun (17 Aralık 2013) üzerinden 1.5 yıl kadar geçtikten sonra (2015 Haziranı) Etro Kemal; hem siyaseten ölmüş, hem siyaseten eti kemiğinden ayrılmış, hem de siyaseten kemikleri çürümüş olacaktır. Bütün bunlar gerçekleşirse bu mesajı yazmaya başlarken kullandığım ifadenin doğruluğu net olarak ortaya çıkacaktır. Etro Kemal'in tahminimce kısa sürecek olan siyasi ömrünü (17 Aralık 2013 - Haziran 2015 arası 1.5 yıl) en iyi anlatan ifadelerden biri işte budur: Zavallı Etro Kemal!

Konu Cihannur tarafından (01-08-2014 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta