AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-09-2014, 22:28   #11
Kullanıcı Adı
fetö
Cemaatin örgüt, hükümetin yolsuz olduğu şimdi zaten ortada da.. asıl merak ettiğim seçime kadar bir şekilde dersane konusunda anlaşma yapılıp bütün bunları unutalım midesizliğine soyunulacak mı acaba? Çünkü eğer böyle giderse 2 taraftan biri diğerini yok edecek ve 2 durumda da olan bu millete olacak.

Her zaman dediğim gibi, Erdoğan bu savaşın galibi olursa bu kibirle kendinden olmayanlara kin kusmaya, dün ak dediğine de kara der hiçbirşey olmamış gibi siyasete de devam eder. fethullah galip gelirse topal muhalefet erdoğan gitti ehehe modundan çıkamayıp asıl gülen tehlikesini farkedemez, yaşanılacak o körlükle daha beter bir hükümet dizayn edilir.
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 22:29   #12
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yıllardır çektiklerimiz yüzünden Erdoğan'a karşı olan hırsım dolayısıyla şu tapelerin ardı kesilmesin, her gün 1 veya 2 kişi en azından gerçeği görür inşallah diyorum

Biz, gerçekleri görüyoruz elhamdülillah. Mesela, iki kıtayı (Asya ve Avrupa) deniz altından birleştiren ve böylelikle Sirkeci-Üsküdar arasını 4 dakikaya indirmiş olan
Marmaray gerçeğini görüyoruz. Mesela, Kadıköy-Kartal metrosu olarak da bilinen Anadoluray gerçeğini görüyoruz. Mesela, Haliç Metro Geçiş Köprüsü'yle Taksim'in metroyla Yenikapı'ya ve böylelikle Kadıköy'e ve Kartal'a bağlandığı gerçeğini görüyoruz. Biz, AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinin apaçık ve reddedilemez gerçeğini apaçık olarak görüyoruz hamdolsun. Şantajcı montajcı Paraleller ne yaparlarsa yapsınlar bu gerçeği değiştiremeyecekler inşaallah.

Daima Millet Daima Hizmet.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 22:31   #13
Kullanıcı Adı
manifesto
Mesela Milliyet'in patronun arıyor
Onu azarlıyor
Habertürk'ün yöneticisini arıyor
Onu azarlıyor
Şuan da twitter'de yeni ses kaydı yayınlandı

Bilal havuz medyasında hangi gazetelerin hangi manşetleri atacağını babasına raporluyor
Öyle bir pislik ki
Arınmak temizlenmek neredeyse mümkün değil

AKP Dün Ergenekoncuları içeri topluyordu bu şekilde oy istedi
Şimdi onları salıyor
Bu kez de salıyorum diye oy istiyor

Erdoğan cemaati 12 yılda anlayamamış "çok safmışım" diyor
Millet saf mı onu da görecek anlayacak
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 22:39   #14
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz, gerçekleri görüyoruz elhamdülillah. Mesela, iki kıtayı (Asya ve Avrupa) deniz altından birleştiren ve böylelikle Sirkeci-Üsküdar arasını 4 dakikaya indirmiş olan
Marmaray gerçeğini görüyoruz. Mesela, Kadıköy-Kartal metrosu olarak da bilinen Anadoluray gerçeğini görüyoruz. Mesela, Haliç Metro Geçiş Köprüsü'yle Taksim'in metroyla Yenikapı'ya ve böylelikle Kadıköy'e ve Kartal'a bağlandığı gerçeğini görüyoruz. Biz, AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinin apaçık ve reddedilemez gerçeğini apaçık olarak görüyoruz hamdolsun. Şantajcı montajcı Paraleller ne yaparlarsa yapsınlar bu gerçeği değiştiremeyecekler inşaallah.

Daima Millet Daima Hizmet.
Cihannur daha önce sorduğum bir soruyu verdiğiniz cevaba göre güncelleyerek tekrar soruyorum ve rica ederim samimi cevap verin.

Öncelikle şunu belirteyim, geçtiğimiz seneye kadar bütün hayatım Ankara'da geçti. Belediye başkanı olduğunu iddia eden şahısı da istediği partiden aday olsun, kişiliği yüzünden sevmem, sevemem. Ama bir akpli olan Kadir Topbaş'ı tek başına İstiklal Caddesi'nde gezerken insanlarla sohbet ederken gördüm ki etrafındaki insanların %90'ı da muhalif görüşten olmasına rağmen, o adamın efendiliği ve hizmet çabasından dolayı saygı ile yaklaşıyordu, aynı saygıyı ben de gösterdim kendisine. Yapılan çalışmalar konusundaki görüşlerimi anlamışsınızdır umarım şimdi soruya gelelim.

Bütün bunların yanında bahsi geçen tahmini miktarın ( ilk uyarıdan sonra boşaltılmaya başlanan ve saatler sonra hala 30 milyon kaldığı bildirilen miktar) gerçekten de o evde olduğu ve o paranın legal olmayan bir şekilde edinildiği ortaya çıkarsa, yine de destekleyecek misiniz?
Alt 03-09-2014, 22:48   #15
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihannur daha önce sorduğum bir soruyu verdiğiniz cevaba göre güncelleyerek tekrar soruyorum ve rica ederim samimi cevap verin.

Öncelikle şunu belirteyim, geçtiğimiz seneye kadar bütün hayatım Ankara'da geçti. Belediye başkanı olduğunu iddia eden şahısı da istediği partiden aday olsun, kişiliği yüzünden sevmem, sevemem. Ama bir akpli olan Kadir Topbaş'ı tek başına İstiklal Caddesi'nde gezerken insanlarla sohbet ederken gördüm ki etrafındaki insanların %90'ı da muhalif görüşten olmasına rağmen, o adamın efendiliği ve hizmet çabasından dolayı saygı ile yaklaşıyordu, aynı saygıyı ben de gösterdim kendisine. Yapılan çalışmalar konusundaki görüşlerimi anlamışsınızdır umarım şimdi soruya gelelim.

Bütün bunların yanında bahsi geçen tahmini miktarın ( ilk uyarıdan sonra boşaltılmaya başlanan ve saatler sonra hala 30 milyon kaldığı bildirilen miktar) gerçekten de o evde olduğu ve o paranın legal olmayan bir şekilde edinildiği ortaya çıkarsa, yine de destekleyecek misiniz?

Sorunuzun cevabını vereyim: Eğer Paraleller, Recep Tayyip Erdoğan'a yolsuzluk isnat eder, o isnatlarını kanıtlar ve Recep Tayyip Erdoğan; siyasi, hukuk dışı ve gayrimeşru bir kararla değil, hukuki bir kararla mahkûm edilirse o zaman desteklemeyi bırakırım.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 22:57   #16
Kullanıcı Adı
fetö
Alt 03-09-2014, 22:59   #17
Kullanıcı Adı
manifesto
Havuz medyası
Dün darbeciler Müebbet manşeti atmıştı
Şimdi Kahraman edası ile dışarı salıverilmelerini manşet yapıyor
Bu kadar da ciğersiz olmasalardı keşke

AKP'nin oyları hızla düşüyor
Parti içinde bu işi toparlayamayacağız sesleri yükselmeye başladı bil
Asıl gürültü
31 Martta kopacak gibi
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2014, 23:12   #18
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
manifesto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Havuz medyası
Dün darbeciler Müebbet manşeti atmıştı
Şimdi Kahraman edası ile dışarı salıverilmelerini manşet yapıyor
Bu kadar da ciğersiz olmasalardı keşke

AKP'nin oyları hızla düşüyor
Parti içinde bu işi toparlayamayacağız sesleri yükselmeye başladı bil
Asıl gürültü
31 Martta kopacak gibi
dönek içinde dönek sanki inception

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)