![]() |
#11 |
![]() Ben de hakkımı almadım.. Memur af yasasıyla hırsız ve rüşvetçi memurlar bile görevine döndü ama benim gibi 28 Şubat mağduru sivil Memurların hali içler acısı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Merve hanımın 28 şubat davasının yine 28 şubat ın faillerinden olan gülen örgütü tarafından başlatıldığından ve gülen örgütü tarafından idare edildiğinden haberi yokmuş galiba...
fethullah gülen dershaneler meselesi kızıştığı zaman (2013 sonbaharında) ''yaşlı başlı adamların darbeci diye hapiste tutulması içimi sızlatıyor elimde olsa hepsini salarım'' dedi, birkaç gün sonra bütün 28 şubat tutukluları serbest bırakıldı... Not: artık başörtüsü lisede üniversitede ve meclis de dahil olmak üzere kamuda serbest. Eskiden başörtüsüyle öğrenci bile olunamıyorken, şuan öğretmenler başörtüsüyle ders verebiliyorlar. Konu Özgür Suriye tarafından (03-25-2014 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Rahmetli Erbakan bir zamanlar şöyle demişti."Biz iktidara geldiğimizde başörtülü kızlarımızın karşısında rektörler selam duracak" demişti.Akabinde iktidar olunca onu darbe ile indirdiler.Tayyip Bey ise hiç acele etmeden, bundan ders çıkararak yavaş yavaş başörtüsü meselesini büyük oranda çözdü.İşte acele etmediği için bunu başardı.Erbakan hoca herşeye acele ediyordu.Bu yüzden onu iktidardan indirdiler.Eğer Tayyip'de acele etseydi, bugün bu hükümetin başında olamayacaktı.
Ben hak ve hakikati söylerim.Doğrular benim için şiarımdır.Sevmiyorsam bir kimseyi, ona iftira ve hakaret etmeye de hakkım yoktur.İşte ben buyum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Aynı düşüncelerinizi paylaşıyorum.İktidara geldiğinde bunu yapmaya kalkmış olsaydı Başbakanımız Erbakan hoca gibi darbeye maruz kalacaktı ve şuanki gücü o dönemde olmayacaktı..Şimdi yine darbe yapılıyor ama güçlü bir devlet var Allah yar ve yardımcın olsun Büyük Usta... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|