![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Cübbeli Ahmet'i Kur'an ile çelişen konuşmalarından sonra takip etmemeye başladım.
Direk Allah'a bağlanmak isteyen,şeytana bağlanır. Sözünden sonra düzgün birşey söyleyeceğini zannetmiyorum. Ama Egemen Bağış; Gerçekten! bunu söylemişse ''Allah lanet etsin'' ama kendiside ben düzgün bir alim değil! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Onu söyleyen Egemen Bağış değil taklidi Hala o mu söyledi diyorsunuz Yazık Partizanlık zor iş Doğru yada yanlış her şeyini savunmak gerek |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Kimsenin partizanı değilim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() @manifesto
siz varya sahtekar hainin önde gidenisiniz.. siz Gülen'ciler değil misiniz bu adamı içeri tıkıp bu adama fuhuşçu diye iftiralar atan?! sen değil misin bu forumda cübbeli ahmet'e çeşitli iftiralar atıp, onu karalamaya çalışan? sen değil misin, kendi internet sitende cübbeli ahmet'in montaj seks kasetini yayımlayan?.. senin sitenden: http://millicumhuriyet.wordpress.com...a-goruntuleri/ http://millicumhuriyet.wordpress.com...ani-ve-gercek/ ayrıca cübbeli ahmet de bizim dediğimizden çok farklı birşey dememiş.. biz de egemen bağış ı sevmiyoz, o da neden böyle bir adamı aranıza aldınız diye sormuş.. insanların kalbini açıp bakamazsınız sonuçta.. bakanlıktan ayrılması iyi olmuş menfaatçi bağış'ın.. ama bağış'ın o kaseti gerçekse bile iki kişi arasındaki özel bir konuşmanın dinlenip , şantaj için kullanılması da çok adice bir davranıştır... bu da sizin işiniz manifesto (benhur)!... Konu Özgür Suriye tarafından (03-24-2014 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sen var iken burada egemen bagışa gerek yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Cübbeli'nin ortaya çıkan kaseti ayrı burada söylediği şeyler ayrı
Cübbeli'ye ben değil akp'liler itibar ediyordu Tarikatleri kendi arka bahçesine çevirmek için çırpınan başbakan sanırım başarılı olamamış AKP'den Egemen Bağış ile ilgili tek kelime çıkmadı BB sanırım YEDİRMEYİZ demekte Yaklaşan her an sonlarına doğru bir adım daha oluyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|