![]() |
#1 | |||
![]() Arkadaşlar!.Saadet rüzgarı Bağcılar'da esiyor.İşte ispatı...
Bu miting gibi basın toplantısı geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilmiştir.
AKP'li kardeşlerimiz neden bu Bağcılar'da Saadet'i hazmedemiyor ki?.Onlar öyle yaptıkça Bağcılar halkımızın teveccühü günller geçtikçe Saadet'e karşı daha da artıyor.Saadet gelince, AKP'li kardeşlerimiz Bağcılar'a zulüm mü gelecek sanıyorlar yoksa?Nedir bu hazımsızlık yahu?Bir tek bu pankart ve bayrak indirme olayı sadece Bağcılar'da yaşanmıyor ki.Türkiye'nin her tarafında aynı şeyler AKP teşkilatları tarafından sürmektedir.Onlara defalarca, efendice ve kibarca uyardığımız halde hep bildiklerini okuyorlar.Yapmayın Allah aşkına!. Saadet'li gençlerin hiçbirisi Bağcılar'da bir tek AKP ve diğer parti bayraklarını ve pankartlarını indirmemiştir.Azıcık insaf yahu!...
![]() Konu MEÇHUL ADAM tarafından (03-27-2014 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Uygun olmayan bir hareket. Sanırım Kamalak'ın Erbakan'ın yolundan gitmemesini protesto etmek amacı ile yapılan olaylar. Sonuçta eski Saadet Partisi göremiyoruz hürmet ettiğimiz parti Erbakan Hoca öldükten sonra maziye karıştı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Maalesef yanlış bir olay. Keşke yaşanamasaydı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Erbakan hocamızın vefatından sonra Saadet Partisi'nde her hangi bir değişme veya takiyyecilik olmadı.Aynı çizgide yollarına devam ediyorlar.Ancak Kamalak'ın tutumu Erbakan'dan biraz farklı olunca haliyle bazı olumsuzluklar söz konusu olabiliyor veya size göre muğlak olabiliyor..Saadet Partisi'nin tabanı çok sağlamdır.Bunda hiçbir şüpheniz olmasın. Bütün belediye başkanı adayları ve meclis üyeleri adayların tamamına yakını tabandan geliyor.Bu yüzden, bu seçimde seçildikleri takdirde her hangi bir yaramazlık yaşatmayacağı veya yaşanmayacağını umuyoruz.Tabandan gelip aday olan bir kimse hiçbir zaman partisini zora sokacak bir davranışta bulunur mu?İşte bunun içindir ki sizler, bağlı bulunduğunuz Saadet Partili ilçe belediye başkanı adaylarına ve meclis üyesi adayları için desteklemenizi arzediyoruz.Sıkıntı olmayacaktır İnşaallah.Onlara güveniyoruz. Yine de her görüşe açık olan bu site admin arkadaşlara candan teşekkür ediyoruz.Kıymetinizi ve hoşgörülüklerini anlıyor ve biliyoruz.Sağolsunlar var olsunlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Erbakan'la Kamalaki ayni kefeye koymak büyük saçmalık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Saadet'li ler de Akpartiyi çekemiyorlar buda bir gerçek kimse sütten çıkmış ak kaşık değil!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben de Giresun-Bulancaklıyım.Lokman başkan beni çok iyi tanır.Fazilet Partisinden sonra siyaseten yollarımız ayrıldı.Birkaç kere beraber bir araya geldik ama onunla şöyle bir hasbihal edemedik.Beni unuttu.
Geçenlerde, eski Milli Görüşçü olup da siyaseti bırakanları (ama ben bırakmadım)yemeğe davet etti beni çağırmadı.Halbuki beni unutması imkansızdı.Lakin o seviyeye taa 1 Kasım 1992'de ara yerel seçimde, Mahmutbey mahallesinde ben mahalle başkanı iken onun esemesi bile yoktu.Onu ben o sene belediye meclis üyesi adayı olarak ortaya çıkarmıştım.O zamandan sonra belediyede kademe kademe basamakları tırmandı.Şimdi ise köprülerin altından çook sular akıp geçti.İşte siyasetin kötü yönlerinden biride bu olsa gerek.Yine de ben ona darılmış da değilim..Çünkü karşı zıt siyasi görüşümüz olduğumu anlamış olacak ki,beni yemeğe çağırmamış. her halde nedeni bu olmalı galiba...Biz yine arkadaşız.Böyle eften püften nedenlerle arkadaşlığımızı bitirmeyiz.Seçilemediği takdirde onu telefonla arayıp soracağım niye seçilemediğini.. Bir zamanlar beraber yürüdük biz yollarda, ıslandık yağan yağmurun Mahmutbeyköy'ü cadde ve sokaklarında.. ![]() ![]() Lokman başkan hatip değildir.Etrafında çok hemşehrili yalakaları var.Aslında Lokman'ı sevmezler ama menfaatleri uğruna etrafında dolanıyorlar.Onun yanında olanlar, bu seçimde yeniden başkan seçilemezse hepsi dağılıp gideceklerdir.Biz yine baki arkadaş olarak kalacağız İnşaallah... Eğer ben menfaatçi ve yalakacı olsaydım AKP'den çok istifade ederdim.Geçmişim Allah'ın izniyle tertemizdir.Vukuatım da yoktur.Çok kere bana AKP'ye katılmam için teklifler geldi ben gitmek istemedim.Manzaraları gördükçe bu AKP'nin bir menfaatler ordusunu iyice anlamış oldum.Bu yüzden bana böyle pis ahlak hiç yakışmıyor.Benim mal varlığım olarak bir arabam var.Birde emekli maaşım hepsi o kadar. Ben gözü tok ve çok cömert bir insanım.Bu yüzden cimrilik edip para biriktiremiyorum.Allah'a şükür ki sıhhatim de yerindedir.Siyasi çalışmalarımıza devam ediyoruz, elimizden geldiği kadar bu seçimde Bağcılar'ı almak için asılıyoruz.İnşaallah Allah bu çalışmalarımızın meyvesini 30 Mart günün gecesi verecektir.Ümitliyiz ve iddialıyız ve kazanacağız.Kazandığımız takdirde, Bağcılar'da sabaha kadar büyük bir kutlama merasimleri yapacağız.Tıpkı 1Kasım 1992 seçimi gibi.Ama bu seçim kutlaması daha görkemli ve gövde gösterisi ile olacaktır.İstanbul'u kesinlikle alamayacağımızı bildiğimiz için onu AKP'ye teslim ettik.İnşaallah AKP İstanbu'lu alacak ve Sarıgül, Sultan Fatih'in tokadını yiyince taa AB israil ve ABD'den sesini duyacaklar.Allah yar ve yardımcıları olsun.İstanbul'da AKP'yi biz de destekleyeceğiz.Bizi izlemeye devam edin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Türkiye'de siyaset hep menfaate dayalı olmuş.Kimse İslam siyaseti yapmıyor.Asıl siyaset İslam siyasetidir.Onda asla birilerini karalama, iftira etme, yolsuzluk rüşvet, adam kayırma, hor görme, sahtekarlık, oy kazanma ümidi veya kaybetme endişesi, ikiyüzlülük,yalakalık etmek, fuzuli masraf yapmak yoktur.Sadece Hilafet devletinin kurulması ve halifenin seçilmesi ve insanlığın kurtuluşu için siyaset yapılır.Müslümanın da amacı bu olmalı değil mi? Nedir bu cemaat,hükümet kavgası yahu!.Mesele büyük ama asıl mesele hırs, haset ve kindar olmaktır.İşte bu kötü hasletler insanı canavarlaştırıyor ve Allah korkusunu büsbütün yok ediyor.böyle bir tavır takındığında artık iş çığırından çıkıp gözü hiçbir şeyi görmüyor.Lanet olsun böyle siyaset anlayışına!..Böyle siyaset anlayışı insanın ulvi duygularını da yok etmiyor mu?Makam mevki ve menfaat için edilinen davalar biter amma, Allah için yapılan bütün fedakarlıklar hem baki kalır hem de ahiret hayatı kazanılmış olur.Detaylara girmeyeceğim.İşte kısaca İslam siyaseti bu şekilde algılanmalıdır vesselam.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Mademki Asıl siyaset İslam siyasetidir SP nin çoğu yerde etkisi çok çok az o zaman neden AKpartiye oy verilmiyor!!!
Biri başörtüsünü yasakladı chp biri eline yüzüne bulaştırdı mhp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
1-SİYONİZM 2- KAPİTALİZM 3- SOSYALİZM 4- KOMÜNİZM 5- DEMOKRASİ 6-LAİKLİK 7- KEMALİZM 8-ATATÜRKÇÜLÜK 9- MİLLİYETÇİLİK 10- DİNLERARASI DİYALOG 11-FEMİNİZM 12-ATEİZM 13-IRKÇILIK 14-MATERYALİZM ve 15-EMPERYALİZM'dir.İşte bu saydıklarımın tamamı tağuti sistemlerdir.Bunlarla insanlar oyalandırılmaktadır.Bunların en tehlikelisi siyonizmdir.İşte siyonizmden doğan bütün yavrular bunlardır.mesel Siyonizm yeryüzünden kaldırılınca bunların tamamı yok olup gidecektir.Bunları ayakta tutan siyonizmin taa kendisidir.Siyonistler,tüm insanları kendilerine hizmet ettirmek ve kul köle yapmak için bunları öne sürmüşler, sözde İslamiyet'e karşı bir alternatif olarak göstermişlerdir.İşte milletimizin bilmediği bu kafir siyonistlerin düzenleri bu şekilde rejim olarak insanlığa zehir zerkedilmiştir.Fakat bundan bu müslümanların haberi yoktur. Bakınız, ben size kısaca İslam siyasetinin azıcık bölümünü anlattım.Gördün mü şimdi İslam siyasetinin ne kadar da büyük dava olduğunu...Bu uğurda can ve mal fedakarlığı şarttır.olmazsa olmazlardandır. NEYSE, KONU DIŞINA ÇIKTIK GALİBA..BU KONULARI MERAK ETTİNİZSE ÇOK DAHA GENİŞ BİR KONU AÇARAK SİZLERİ BİLGİLENDİREBİLİRİM...SEN DAHA BAŞÖRTÜSÜNDE TAKILIP KALDIN.ŞİMDİ HANGİMİZİN DAHA ÇOK BÜYÜK DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ŞİMDİ ANLAYABİLDİN Mİ? TAYYİP BEY "BÜYÜK DÜŞÜNÜN" DİYOR AMA BU TAĞUTİ SİTEMLER İÇİN HİÇBİR SÖZ EDEMİYOR.ZİRA BUNU SÖYLECEK CESARETİ ONDA GÖREMİYORUZ. DÜNYADA SİYONİZMİ EN İYİ BİLEN VE TANITAN RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZDIR.MEKANI CENNET OLSUN. TAYYİP SADECE NUTUK ATMAKTA UZMANDIR.ONDA İLM-İ BİLGİ DE YOKTUR. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|