03-28-2014, 03:53 | #1 |
Nagehan Alçı: Vatan hainleriyle program yapmaktan utanıyorum
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...tan-utaniyorum
Video'yu izlerken sinir krizi geçirdim. Nagehan hanım kendini parçalıyor, vatan hainliği var diyor. Nazlı Ilıcak ve yanındaki şerefsiz sünepe pis pis sırıtıyor.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-28-2014, 04:53 | #2 |
|
|
03-28-2014, 05:00 | #3 |
Birak siritsinlar pos hainler, dönekler
Pazar günü bakalim ne yapacaklar Nagehan hanimida bu duruşundan dolayı tebrik ederim. |
|
03-28-2014, 18:19 | #4 |
Nagehan hanım bir çok kişinin görüp ama sustuğu durumu çok güzel özetlemiş... doğruyu söylersem AK partinin oyu artar endişesi milletin gözünü kör etmiş vatan hainliğine denk gelen bir duruma ortak oluyorlar... |
|
03-28-2014, 18:26 | #5 |
en kötüsü de solcular bizim kazansakta kaybetsekte ortalığı karistiracagimizi dusunuyo. hile yapcakmisiz (!) bukadar düşük insanlar
|
|
03-28-2014, 18:45 | #6 | |
Alıntı:
Zaten kendilerinin hırsızlıklarını, yamyamlıklarını kendileri ilan ediyorlar. CHP'lilerin yamyamlar olduklarını biz değil, CHP'nin Çankaya Eski Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ilan etmişti. CHP'li Yamyamların yamyam olduklarını, Muzaffer Eryılmaz'ın itirafıyla öğrendik. Biçare Sarıgül'ün hırsızlığını, yolsuzluğunu da biz söylemedik; onu da CHP'liler söylediler. CHP; bu adam hırsız, bu adam yolsuz diyerek Biçare Sarıgül'ü hırsızlık, yolsuzluk sebebiyle partiden attı; ama ne olduysa şimdi de utanmadan sıkılmadan, hırsız dediği yolsuz dediği Biçare Sarıgül'ü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yaptı. Hırsız oldukları kadar aynı zamanda salak bu bazı CHP'liler. Arada sırada yamyamlıklarını, hırsızlıklarını itiraf etmek için 'hırsız var!' diye bağırıyorlar. Yahu niye kendinizi yoruyorsunuz CHP'nin yamyamları, CHP'li Yamyamlar? Siz 'hırsız var!' diye bağırmasanız bile, bizler sizlerin hırsızlar, yamyamlar olduklarınızı biliyoruz. İkide bir 'hırsız var!' diyerek hırsızlığınızı, yamyamlığınızı haykırmanıza gerek yok CHP'li hırsızlar, CHP'li Yamyamlar! Konu Cihannur tarafından (03-28-2014 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
03-28-2014, 19:06 | #7 | |
Alıntı:
pazar günü secimlerde dikkatli olmamız gerektiğini yoksa akp nin büyük şeyler yapacağını empoze ettirmeye çalışıyorlar. her dersin ilk 10 dk başbakanımıza sahsina rahmetli annesine ve ailesine bi dolu laf söyleyip duruyorlar. ben orda tekim ayrilamiyorum da ordan. ailem üzülmesin diye bahsedemiyorum da ama herkesinde bilmesini istiyorum. bunlar böyle yaptıkça iyiki ak partiliyim diyebiliyorum çirkefçe hakaret edip her türlü oyunu yapıp bunuda bize mal eden bu insanları susturmak bize düşer. nagehan hanıma yapılan şey her solcu tarafından yapilmakta ve hergün bu konuma düşmekteyım ama tabiki susmam. bunlar öyle insanlar işte. bunu biz gördüğümüz içinde "örümcek kafali" oluyoruz. ve söylediklerine göre başbakan bizi boğaz köprüsünden vurup atsa ve halkım için yaptim dese ses çıkarmaz haklı dermisiz çünkü biz bu zihniyette insanlarmisiz. bizi hipnotize etmişler (!) arkadaşlar içinde olduğum için söylüyorum bu insanlarda Allah korkusu varmı yok mu bilmem ama çok kötü oyunlar çevirir bu CHP zihniyeti. halkı böyleyse başındakiler nasıldır siz tahmin edin allah başbakanımızi korusun |
||
03-28-2014, 20:33 | #8 |
Asıl hain bunlar.. KARAKTERSİZLER..
|
|
03-28-2014, 21:33 | #9 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|