![]() |
#1 |
![]() ![]() Ağaoğlu Şirketler Grubu yaptığı yazılı açıklama ile, Zekeriye Öz'ün Dubai gezisinin şirketin ağırlaması ile yapıldığını doğruladı Bugünkü Sabah gazetesinin manşet haberiyle gündeme gelen, İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün bir şirketin ağırlamasıyla Dubai seyahatine katıldığı yönündeki haberlere ilişkin Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Dubai gezisinin şirketin ‘ağırlamasıyla’ gerçekleştiği doğrulanırken, “Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir” denildi. Başsavcıvekili Zekeriya Öz, gün içerisinde Sabah gazetesinde yer alan iddiaları yalanlayarak, "Dubai’ye ailemle birlikte gittim. Masrafları kendim karşıladım. İddialar yalan" demişti. Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılan açıklama şöyle: “Bugün bazı gazetelerimizde yer alan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur. Söz konusu ağırlama 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez Bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai’de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir. Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız. t24.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu önemli bir iddaa. Gerçek ise soruşturulmaı hemen.
Zekeriya Öz bu olayı yalanladı. Parayı kendim verdi dedi. Tekzip metni hazırlıyormuş. Şurasıda garip soruşturmasını yürüttüğü bir davanın operasyonundan iki ay önce böyle bir tatile gitmesi saçma biraz. Bide Ali Ağaoğluda gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanıyor. Karalama mı değil mi? Yakında çıkar ortaya. Ancak iddaa doğru ise soruşturulmalı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ağaoğlu Faturasını Belgelerini de koydu ortaya...
Yalanlasa ne yalanlamasa ne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adamın parasıyla sefa sür. Sonra Çakma operasyonuna sos yap adamı. Belgeler ortaya çıkınca 'Yalan' de. Anında tekzip ye. Tuz kokmuş. Tuzz...!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Adamin zaten sifattinda meymenet yok, nurculardan ama nursuz insan....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zekeriya Öz ters köşe oldu. Bunu yapmamalı idi.
Ama sizler başbakanın çocukları yurt dışında bir iş adamı tarafından okutulurken de aybı şeyi söyleyebiliyor mudunuz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şimdi gördüm Zekeriya Öz ün tatil faturasında garipliklerde varmış sanırım.
Dubaiden gelen faturanın bi kısmı İngilizce bir kısmı Türkçe filanmış. Yani sonradan hazırlanmış filan diyorlar. ![]() Dubaide bir otelde Türkçe karakter kullanılmaz sanırım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() 1- İki belge arasındaki tarihlerde farklıymış. 2- Tutar kredi kartı ile ödenmiş. 3- İlk belgede önce soy isim sonra isim yazıyor. Yurtdışı genelde böyle ama diğer belge tam tersi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() Belge 5 e bakılırsa 16 ekimde varmışlar, belge 6 da ise 17 ekimde gelmişler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|