AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2007, 00:37   #1
Kullanıcı Adı
nuh
Standart Afiş Saadet'in başına bela oldu
Bu afiş Saadet'in başına bela oldu

Saadet Partisi'nin seçim kampanyasında kullandığı 'Çayın tadı kaçtı, anladık ki sensiz olmuyor' sloganıyla beraber kullandığı bu fotoğraf davalık oldu. Resimdeki kadın tepkili.

Müşteki Hatice Yılmaz, Rize Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi verdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, çay toplarken çekilen bir fotoğrafının, Saadet Partisi seçim broşürlerinde, ''Çayın tadı kaçtı. Anladık ki... Sensiz olmuyor'' sloganı ile kullanıldığını belirterek, ''Kimse benden izin almadı. Bu resimler internet siteleri ve gazetelerde de yer alıyor'' dedi.

Parti hakkında 50 bin YTL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtığını ifade eden Yılmaz, ''Bu afişle kişilik haklarım ihlal ediliyor. Beni bir partiye mal ediyorlar. Benim siyasetle ne işim olur. Benim tozlu çamurlu ellerimden siyasi rant elde etmek istiyorlar. Bunu hiçbir siyasi parti yapamaz'' diye konuştu.

Noter kanalıyla Saadet Parti'ye, broşürlerin kullanılmaması için ihtar çektiğini belirten Yılmaz, ''Resmimin seçim otobüsü, gazetelerde ve internet sitelerinde propaganda aracı olarak kullanılmaması için gerekli girişimleri başlattım. Çok istiyorlarsa manken bulsunlar veya kendi eşlerinin, annelerinin resimlerini yayınlasınlar'' dedi.

KAYNAK:haber7.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-12-2007, 00:46   #2
Kullanıcı Adı
DoLunAY.kadim
KADIN GÜZEL SÖYLEMİŞ VE KESİNLİKLE HAKLIDIR DA.
Alt 07-16-2007, 02:28   #3
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
bence buda sizin taktiklerinizden biri..sen saadetçiydin sırf akıl celmek için böle konusuyosunn ;)
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)