04-19-2013, 04:23 | #11 | |
Alıntı:
seninde gözümde cehepeli,kemalist,atatürkçü,ülkücü,bozkurtcu,turan cı vsvsvs ne oldugunu bile bilmeyen toplulukdan bi farkın yok.. aynı bu şeye benziyor atatürkcüyüm atatürkde içki içermiş demeye ;) |
||
04-19-2013, 07:08 | #12 |
Ulan çakal sizin gibi bi resimle bi arma ile kendimi güvende hissedecek gaza gelecek kadar ufalmadım benim rahmetliye hem siyasi hem kişilik olarak saygım büyüktü bu kadar burda sana giren çıkan senin rahatsız eden ne anlamadım ? Ben kimseyi temsil etmiyorum avatar denen ufak resim ile birşeyler temsil ediliyor sanan öküzler sizlersiniz yoksa sen öyle mi sandın kendini Türk milletinin akınıcısı mı sandın ufakcık bir resim ile ?
Gerçekler zoruna gitti cıvık cıvık konuşmaya başladın işte sizin gibi embesiller bu partide çoğaldı bu partinin şirazesi kaydı aslında dedimya ciddiye almaya bile değmezsiniz ama silivride yatan köpekleri boşbeleşleri görür Kck sanıklarının akil olmasını serbest kalmasını görmezsiniz sizin adamlığınız anca o kadar işte aslında adamlığınız derken olmayan birşeyden bahsettik ama neyse konuları dağıtıp dağıtıp duruyosun al işte senin anlıcan türden bir mesaj madem seviyen yok fark yapmaz bir insana insan gibi adama adam gibi çakalada anladığı her telden anlatmasını biliriz. Konu Shaguj tarafından (04-19-2013 Saat 07:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
04-19-2013, 10:46 | #13 | |
Alıntı:
|
||
07-10-2014, 04:48 | #14 | |
Alıntı:
Ama merak etme ben o malum yazilara inanmadim.Bende idama karsiyim sallandirmak öldürmek anlaminda deyil biraz Boyu uzasin ozaman anlarlar yalan yazmanin nasil boy uzattigini zaten yalanlar cezasini cekecekler |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|