AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2014, 03:32   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Talking Çatı Aday Ekmek için Ekmeleddin'e Pepee Şoku: İki Ekmek Aldım
Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na Pepee şoku

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim sloganı olarak 'Ekmek için Ekmeleddin' olmasıyla beraber sosyal medyada farklı görüşler yankılandı.

Çatı aday olarak cumhurbaşkanlığı seçimine katılan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sloganının "Ekmek için Ekmeleddin" olması ile birlikte sosyal medyada farklı görüşler ortaya çıktı. Sonuncusu ise Pepee'nin ekmek şarkısı.

Pepee'nin ekmek şarkısı

Çocukların gelişimine yönelik eğitici şarkılardan bir tanesi olan Pepee'nin ekmek adlı şarkısı sosyal medyada İhsanoğlu'nun olarak lanse edilince en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Kaynak

Star 11.07.2014

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2014, 03:39   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Gökçek, İhsanoğlu'nu fena ti'ye aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden yaptığı espirili göndermelerine bir yenisini daha ekledi.

Melih Gökçek, CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Köşk yarışında kullanacağı "Ekmek için Ekmeleddin" slogana atıfta bulunarak Twitter'da bir video paylaştı.

Gökçek’in paylaştığı video sosyal medya üzerinde büyük yankı buldu.
Melih Gökçek, Pepee'nin "İki Ekmek Aldım" videosunu, "Bence Ekmel Bey bu şarkıda ısrar etmeli :) kesin + puan yazar :)" tweeti ile paylaştı.

Kaynak

Haber 7 12.07.2014
Alt 07-15-2014, 03:41   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
İşte Ekmek için Ekmeleddin'in Şarkısı: İki Ekmek Aldım
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çatı aday, chp, chp absürtlükleri, cumhuriyet halk partisi, ekmek için ekmeleddin, ekmeleddin ihsanoğlu, iki ekmek aldım, pepee

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)