AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili genel paylaşımlar bu bölümde.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-22-2014, 06:18   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Ahmet Davutoğlu: Mekke'yi Medine'yi Kâbe, Şam'ı Şam-ı Şerif, Bağdat'ı Kardeş Bilmişiz
Ahmet Davutoğlu: Ortadoğu'ya bataklık dedirtmeyeceğiz



Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze'ye yapılan saldırılarla ilgili yaptığı konuşmada muhalfetin kullandığı 'bataklık' tabirine tepki göstererek "Ortadoğu'ya bataklık dedirtmeyiz!" dedi.

Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı Teşkilatı, geleneksel sahur programında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu ağırladı. Sahur programında yaptığı konuşmasında zaman zaman "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganıyla konuşması kesilen Ahmet Davutoğlu, İsrail'in Gazze saldırılarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

HAVA BOMBARDIMANI DEVAM EDİYOR

"Yine Gazze’de saldırılar var. Yine bütün gücüyle İsrail ordusu saldırıyor ve Gazze halkı bütün onuruyla, bütün insanlık adına ayakta, bütün mazlumlar adına ayakta. Hava bombardımanı devam ediyor; Gazzeli o bombardımandan kaçarken Arakan’lı kardeşlerini düşünüyor. İşte bilinç bu, işte şuur bu. Gazzeliler bu dava ahlâkını ayakta tuttukları için Allah indinde de tarih indinde de onurlu ve izzetli insanlardır.

O BATAKLIK DEDİKLERİ KERKÜK'Ü AZİZ BİLMİŞİZ

Gazzelilerin bize söylediği gibi bütün bu mazlumlar bize Allah’ın emanetidir ve Allah şahit olsun ki o mazlumlara sonuna kadar ezeli ve ebedi olarak sahip çıkacağız ve hiçbir yerde Gazze davasını, Filistin, davasını yalnız bırakmayacağız. Belki birileri 'tarafsız olalım' diyecek. Belki birileri 'Ortadoğu bataklığına bulaşmayalım' diyecek. Ama biz, o bataklık dedikleri Şam'ı, Şam-ı Şerif bilmişiz. O bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Mekke'yi, Medine'yi Kâbe bilmişiz. O bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Bağdat'ı kardeş bilmişiz. O bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Kerkük'ü aziz bilmişiz. Ortadoğu bataklık değil, İslam'ı ve insanlığı ayağa kaldıran o aziz vahiyin merkezidir. Hira'nın merkezidir. Tur-i Sina'dır, Zeytin dağıdır, Kudüs'tür, Kahire'dir.

ORTADOĞU'YA BATAKLIK DEDİRTMEYECEĞİZ

Ana muhalefet partisi lideri ve birileri 'bataklık' diyor. İnsanlığı aydınlatan Hira Mağarası'nın olduğu Ortadoğu'ya bataklık dedirtmeyeceğiz! Ortadoğu'nun üzerindeki sömürgecileri bu bölgeden uzaklaştırana kadar gece-gündüz çalışacağız. Ortadoğu'dan büyük bir medeniyet meşalesini ayağa kaldıracağız Allah'ın izniyle."

Kaynak

Star 20.07.2014

 


Konu Cihannur tarafından (07-24-2014 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2014, 06:20   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2014, 07:50   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
AK Parti İstanbul Gençlik Kolları'nın 20 Temmuz 2014 tarihinde düzenlemiş olduğu sahur yemeğinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu şunları söylemiştir: Birileri tarafsız olalım diyecek belki; belki birileri Ortadoğu bataklığına bulaşmayalım diyecek. Ama biz; o bataklık dedikleri Şam'ı, Şam-ı Şerif bilmişiz, o bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Mekke'yi Medine'yi Kâbe bilmişiz, o bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Bağdat'ı kardeş bilmişiz, o bataklık dedikleri Ortadoğu'daki Kerkük'ü aziz bilmişiz. Ortadoğu bataklık değil, İslam'ı ve insanlığı ayağa kaldıran o aziz vahyin merkezidir, Hira'nın merkezidir, Tur-i Sina'dır, Zeytun dağıdır, Kudüs'tür, Kahire'dir. Ana muhalefet partisi lideri ve birileri bataklık diyor. İnsanlığı aydınlatan Hira mağarasının olduğu Ortadoğu'ya bataklık dedirtmeyeceğiz! Ortadoğu'nun üzerindeki sömürgeci elleri bu bölgeden uzaklaştırana kadar gece gündüz çalışacağız; Ortadoğu dedikleri, bataklık diye andıkları Ortadoğu'dan büyük bir medeniyet meşalesini ayağa kaldıracağız Allah'ın izniyle.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2014, 16:43   #4
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart
Davutoğlu başbakanlığa hazırlanıyor bence... Yakışır... Türkiye'nin Venizelos'u...
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ahmet davutoğlu, aziz, bağdat, bataklık değil, bataklık dedirtmeyeceğiz, dışişleri bakanı, kabe, kahire, kardeş, kerkük, kudüs, medine, mekke, ortadoğu, Şam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi