09-11-2010, 00:15 | #1 |
HATA VAR MI?
Değerli fikir, gönül ve rufdaşlar, sizce referandum propagandasın da AK Parti uygulama da eksiklik veya hata yaptı mı? Bana öyle geliyor ki Görsel ve işitsel medyaya reklam vermek ve basılan kitapçıkları orada bazı spotlarla açıklamak daha akılda kalıcı ve takip edilici olacaktı... Zira sadece kitaplar ve dahi gazetelere verilen ilanlar etkisiz oldu... Ve TV Başında daha fazla vakit geçiriyor bu millet... Çünkü okumayı sevmeyen bir toplum haline dönüştürüldük uzun yıllar önce... Sizler ne takdir edersiniz?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-11-2010, 00:22 | #2 |
rufdaş sözüne aklım takıldı, anlamı ne acaba
bence partimizin yapmış olduğu propaganda gayet olumluydu. her şehirde bilbordlara reklamlar verilmiş. üstelik dikkat ettiyseniz her bilbordda paket içerisindeki maddeler ayrı ayrı belirtilerek neden evet vermemiz gerektiği konusunda halkın paket konusunda bir nebzede olsa bilgilendirilmesi amaçlanmış. ayrıca başta başbakanımız olmak üzere partimizin üst düzey yöneticileri televizyondan televizyona koşarak, katıldıkları tartışma programları ve söyleşilerle paket hakkında halkı bilinçlendirmeye çalıştılar. hayır grubuna karşı çok iyi bir propaganda dönemi atlattığımızı düşünüyorum. |
|
09-11-2010, 00:31 | #3 |
Haklısın değerli arkadaşım bende rufdaşa takıldım özür dilerim... Ruhdaş olacaktı
Hayırcılara karşı uygulanan kampanya kesinlikle başarılı zira evetçilerinm lideri olan Sn Başbakanımızın, siyasetçiliği dolayısıyla nasıl propaganda yürütüceklerine dair bilgisine hiç biri erişemez... Çünkü Sn Erdoğan, siyasetin her kademesine nerdeyse dokunarak gelmiştir... Kesinlikle sana katılıyorum kardeşim... Sadece şu var, örneğin; primtime diye adlandırılan zamanlarda verilebilecek küçük, küçük spotlar\kareler daha bir kalıcı olur diye düşündüm... Gel gör ki; halkımız iki satırı okumaktan büyük bir imtina ediyor Bu arada inşallah konuyu yanlış yere de açmamışımdır |
|
01-22-2014, 22:49 | #4 |
benimde aklıma takılan konulardan biridir
|
|
09-01-2014, 23:08 | #5 |
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|