![]() |
#1 |
![]() 40 bin öğretmen ataması yapıldı
![]() Milli Eğitim Bakanlığı 109 branşa 40.000 öğretmeni atadı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 40.000 öğretmenin ataması için tören düzenledi. MEB'in 109 branşa atamasını yaptığı 40.000 öğretmenin görev yerleri belli oldu. Atamalar, Milli Eğitim Bakanlığı’nda düzenlenen törenle elektronik ortamda gerçekleştirildi. Öğretmenler, atandıkları şehir ve okulu Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet adresinden öğrenebilecek. 40.000'lik atama kontenjanına 130.000 öğretmen adayı başvurmuştu. MİLLİ EĞİTİM, 40.000 YENİ ATAMAYLA % 80'E ULAŞTI Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 40.000 yeni öğretmen ataması töreninde yaptığı konuşmada, "Keşke bütçemiz uygun olsa da öğretmen ihtiyacımızın tamamını karşılayabilsek" dedi. Tekin, kendilerine verilen 40.000 kadroyu branşlara ve illerin öğretmen ihtiyacına göre dağıttıklarını açıkladı. Tekin, "40.000 yeni atamayı yaparken, illerimiz arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin norm kadronun % 80'ine ulaşmayı hedefledik. Böylece tüm illerde norm kadroların % 80'i dolmuş oldu" dedi. Kaynak Haber 7 19.09.2014
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|