![]() |
#11 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Detayları bilmiyorum; ama Türkiye, 2. kez dönem başkanlığını devralacağı D-8'in yapısında reforma gitmeyi hedefliyormuş. Bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi edinmek istersen Dışişleri Bakanlığı'na başvurabilirsin. Konu Cihannur tarafından (10-11-2014 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
"Van minut!"."Van minut!"Siz adam öldürmesini çok iyi bilirsiniz" dediği kafiri meclise davet edip konuşturdular..Buyrun buradan yakın şimdi. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Uluslararası olan bir uygulama bu. Mecliste konuşturmak onu benimsemek anlamına gelmiyor. Siz tabii bir şeyi kabullenmek istemediğiniz zaman bin tane kanıt getirsem bahane bulursunuz. Bu Mecliste konuşmasını neye bağlamışsın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() Bir kimseyi savunacaksan hak üzerinde olursa savun ki sana hak vereyim.Uluslararası uygulama imiş, ne uygulaması böyle?. .Madem öyleyse bütün Avrupa'nın gavurlarını mecliste konuşma yaptıralım.Bu ne derecede doğrudur?. Hem sonra "ben zalimin karşısındayım" diyen Tayyip nasıl oluyor da bu kafir ve zalim Şimon Perez'i meclis'e davet edebiliyor?.Kardeşim sen taassup ehli olmuşsun.Gözünüze ve kulağınıza perde çekilmiş hâla uyanamadınız.Gavurlarla hemhal olmanın haram olduğunu bilmiyor musunuz?Onlara ülfet etmek helal midir?Allah katında bu yaptığı doğru mudur?. Rahmetli Erbakan hoca iktidarda iken, birkaç tane şeyh ve hocaları Ramazan'da iftara davet etmişti."İftara bunları niye çağırdın" diye kıyameti kopardılar.Erbakan'ın suçu neydi o zaman? Kusuruma bakma kardeşim sana bir tek son sözüm şudur.Kim zerre kadar kalbinde gavurlara sevgi besliyorsa gitsin imanını tazelesin diyorum, hepsi o kadar... Geri cevap yazma, sen bildiğinde kal!.Benim siyasetim bana senin siyasetin sanadır...Kişi sevdiği ile beraberdir.Nasıl yaşıyorsanız öyle ölürsünüz. Külli şey'in ercihi ve aslihi. (HER ŞEY ASLINA DÖNER!.) Vesselam... Konu MEÇHUL ADAM tarafından (10-11-2014 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Benim gözlerime perde çekilmedi. Beni tanımıyorsun, bilmiyorsun YARGILAYAMAZSIN. Düz mantık giderek bir şey bildiğini, elde edebileceğini SANMA! Sevgi beslemekmiş. Oraya gelmesi ''SEVGİ'' beslemek anlamına mı geliyor. Sen bence bilgilerini tazele... Birdaha bu tür şekilde konuşma! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|