AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bugün ve Sabah "Bugün" ve "Sabah" Gazetesi köşe yazıları.

Stil
Seçenekler

Alt 10-11-2014, 01:29   #11
Kullanıcı Adı
AK Deniz
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oy vermek veya vermemek senin elindedir.Ancak Sen RP teşkilatının içinde görevde bulundun mu hiç?..

Tayyip' başbakan iken, ve elinde tüm fırsatlar varken, niçin Erbakan hoca'nın kurduğu D-8'lere devam etmedi. Niye bu dev projeyi rafa kaldırdı?.Eğer bu projeye devam etseydi çok frklı yerlere gelirdik ve İslam coğrafyası rahat bir nefes alırdı.Öyle seçim meydanlarında konuşmak kolay!.Kürt açılımı ülkeyi bak ne hale getirdi.Teröristlere yüz verilirse olacağı buydu zaten..

"Van Minut!"un perde arkasını biliyoruz.Boşuna söylenmiş bir sözdür bu...İşte bunun ispatı.Muhatabı İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez olduğu halde sonradan kıvırıyor.Sonrada da o kafir adam meclisimize davet edilip konuşturuluyor.Anla ki,bu, o zaman bu seçim malzemesi idi...

Kısa videoyu izleyelim bakalım neymiş?.Bana kızma ama hakikat ortadadır.Şimon Perez'in bizim meclis konuşmasını istersen burada seninle paylaşabilirim.O kafirin bizim meclise davet edilmesinin amacı neydi peki?Hem ona "Van minut" diyeceksin sonrada onu meclisimize davet edeceksin.Böyle tezatlık olur mu hiç?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Yukarda ki, Rahmetli Erbakan'ın konuşması doğru mu değil mi onu söyle bana?.
O attığın videoyla ''One Minut'u'' karalamaya çalışmışsın ama anlamak gerekiyor... ''One Minut'u'' moderatöre dedi evet. Ama diğer sözlerini ''Katil Başbakanlarınız, katlettiğiniz çocuklar, suçlusunuz.'' Bu sözleri direk Davosa söyledi. ''One Minute'' sözüne takılmayın... İçeriği daha önemli, Davos'a bizzat dediklerini inkar etmiyor...
AK Deniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2014, 02:01   #12
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yahu beni güldürme bari!.Arap baharının neticesinde O İslam ülkelerinin hiçbirinde huzur kalmadı.Niye sallıyorsun ki?Bana huzurlu bir tane İslam ülkesini gösterebilir misin?

D-8'lerin hangi projesi devam ediyor?.Hele bunu ispatla bakalım neymiş?.

O projenin sadece lafını ettiler ama somut bir adım atmadılar.Kayda değer hiçbir icraatları da olmadı.Sadece laklaklarla geçiştirdiler.
Sallamıyorum, gerçekleri söylüyorum. Hem Arap Baharı huzursuzluğun kaynağı değildir. Arap Baharı, Arapların da bizler gibi, demokratik başka ülkeler gibi demokratik ülke olma ve böylelikle kendi ülkelerini kendilerinin yönetme talepleridir. Arap Baharı bitmemiştir. Mısır'da ve Suriye'de diktatörlük devam etse de, Mısır'daki demokrasi sadece 1 yıl yaşayabilmişse de, Mısır'ın ve Suriye'nin mevcut diktatörlükleri eninde sonunda yıkılacaklardır inşaallah. Mısır Halkı'nda da Suriye Halkı'nda da demokrasi ateşi yanmıştır ve Mısır'ın ve Suriye'nin kahrolası diktatörleri, halklarının içinde yanan demokrasi ateşini söndüremeyeceklerdir. Mısır'ın sahibi Mısır Halkı, Suriye'nin sahibi de Suriye Halkı'dır ve bu halklar, sahibi oldukları ülkelerin yönetimlerini de kendileri yürüteceklerdir ve başlarındaki diktatörlerden kurtulacaklardır inşaallah.

Detayları bilmiyorum; ama Türkiye, 2. kez dönem başkanlığını devralacağı D-8'in yapısında reforma gitmeyi hedefliyormuş. Bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi edinmek istersen Dışişleri Bakanlığı'na başvurabilirsin.

Konu Cihannur tarafından (10-11-2014 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2014, 05:17   #13
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mechul Adam sen hala takılı kalmışsın yazdıklarına sen kendin inanıyormusun,Erbakan yok artık hala rahmetliden ne istiyorsun? onun bıraktığı parti ne alemde ondan haber ver kimlerin elinde? kimlere hizmet ediyor üye sayısı kaç biliyormusun? Erbakanın savunduğu hayal ettiği şeyleri kimler yapıyor fikrin varmı? kendini yenileme resetleme zamanın çoktan geçti......

"Van minut!"."Van minut!"Siz adam öldürmesini çok iyi bilirsiniz" dediği kafiri meclise davet edip konuşturdular..Buyrun buradan yakın şimdi.

MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2014, 13:42   #14
Kullanıcı Adı
AK Deniz
Alıntı:
"Van minut!"."Van minut!"Siz adam öldürmesini çok iyi bilirsiniz" dediği kafiri meclise davet edip konuşturdular..Buyrun buradan yakın şimdi.

Uluslararası olan bir uygulama bu. Mecliste konuşturmak onu benimsemek anlamına gelmiyor. Siz tabii bir şeyi kabullenmek istemediğiniz zaman bin tane kanıt getirsem bahane bulursunuz. Bu Mecliste konuşmasını neye bağlamışsın...
Alt 10-11-2014, 15:11   #15
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
AK Deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uluslararası olan bir uygulama bu. Mecliste konuşturmak onu benimsemek anlamına gelmiyor. Siz tabii bir şeyi kabullenmek istemediğiniz zaman bin tane kanıt getirsem bahane bulursunuz. Bu Mecliste konuşmasını neye bağlamışsın...
Yahu benim tepemin tasını artırma!.Siyaset yapacaksan adam gibi siyaset yap!.

Bir kimseyi savunacaksan hak üzerinde olursa savun ki sana hak vereyim.Uluslararası uygulama imiş, ne uygulaması böyle?.

.Madem öyleyse bütün Avrupa'nın gavurlarını mecliste konuşma yaptıralım.Bu ne derecede doğrudur?.

Hem sonra "ben zalimin karşısındayım" diyen Tayyip nasıl oluyor da bu kafir ve zalim Şimon Perez'i meclis'e davet edebiliyor?.Kardeşim sen taassup ehli olmuşsun.Gözünüze ve kulağınıza perde çekilmiş hâla uyanamadınız.Gavurlarla hemhal olmanın haram olduğunu bilmiyor musunuz?Onlara ülfet etmek helal midir?Allah katında bu yaptığı doğru mudur?.

Rahmetli Erbakan hoca iktidarda iken, birkaç tane şeyh ve hocaları Ramazan'da iftara davet etmişti."İftara bunları niye çağırdın" diye kıyameti kopardılar.Erbakan'ın suçu neydi o zaman?

Kusuruma bakma kardeşim sana bir tek son sözüm şudur.Kim zerre kadar kalbinde gavurlara sevgi besliyorsa gitsin imanını tazelesin diyorum, hepsi o kadar...

Geri cevap yazma, sen bildiğinde kal!.Benim siyasetim bana senin siyasetin sanadır...Kişi sevdiği ile beraberdir.Nasıl yaşıyorsanız öyle ölürsünüz.

Külli şey'in ercihi ve aslihi. (HER ŞEY ASLINA DÖNER!.)

Vesselam...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (10-11-2014 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2014, 17:04   #16
Kullanıcı Adı
AK Deniz
Alıntı:
Yahu benim tepemin tasını artırma!.Siyaset yapacaksan adam gibi siyaset yap!.

Bir kimseyi savunacaksan hak üzerinde olursa savun ki sana hak vereyim.Uluslararası uygulama imiş, ne uygulaması böyle?.

.Madem öyleyse bütün Avrupa'nın gavurlarını mecliste konuşma yaptıralım.Bu ne derecede doğrudur?.

Hem sonra "ben zalimin karşısındayım" diyen Tayyip nasıl oluyor da bu kafir ve zalim Şimon Perez'i meclis'e davet edebiliyor?.Kardeşim sen taassup ehli olmuşsun.Gözünüze ve kulağınıza perde çekilmiş hâla uyanamadınız.Gavurlarla hemhal olmanın haram olduğunu bilmiyor musunuz?Onlara ülfet etmek helal midir?Allah katında bu yaptığı doğru mudur?.

Rahmetli Erbakan hoca iktidarda iken, birkaç tane şeyh ve hocaları Ramazan'da iftara davet etmişti."İftara bunları niye çağırdın" diye kıyameti kopardılar.Erbakan'ın suçu neydi o zaman?

Kusuruma bakma kardeşim sana bir tek son sözüm şudur.Kim zerre kadar kalbinde gavurlara sevgi besliyorsa gitsin imanını tazelesin diyorum, hepsi o kadar...

Geri cevap yazma, sen bildiğinde kal!.Benim siyasetim bana senin siyasetin sanadır...Kişi sevdiği ile beraberdir.Nasıl yaşıyorsanız öyle ölürsünüz.

Külli şey'in ercihi ve aslihi. (HER ŞEY ASLINA DÖNER!.)

Vesselam...
Öncelikle insan gibi konuş. Haddini bil, kimseye bu şekilde konuşamazsın üslubunu takın.

Benim gözlerime perde çekilmedi. Beni tanımıyorsun, bilmiyorsun YARGILAYAMAZSIN. Düz mantık giderek bir şey bildiğini, elde edebileceğini SANMA! Sevgi beslemekmiş. Oraya gelmesi ''SEVGİ'' beslemek anlamına mı geliyor. Sen bence bilgilerini tazele... Birdaha bu tür şekilde konuşma!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)