AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-14-2014, 11:38   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Türkiye Hizbullahı'ndan 7 Ekim 2014 Kobani Kalkışması Sonrası PKK'ya Savaş İlanı!
Hizbullah'tan PKK'ya savaş ilanı!



Hizbullah, Diyarbakır'daki olaylar için PKK'yı suçladı. İşte Hizbullah'ın çok sert açıklaması...

Doğu ve Güneydoğu'da Hizbullah- PKK gerilimi giderek artıyor. Kobani gösterileri sırasında Diyarbakır'da yaşanan ve 10 kişinin öldüğü olayların ardından Hizbullah'tan açıklama geldi. Hizbullah, olaylar için PKK'yı suçlarken, yapılacak saldırılara misli ile karşılık verileceği duyuruldu.

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarıyla ilgili, başta Güneydoğu'daki şehirler olmak üzere Türkiye'nin bazı kentlerinde salı günü başlayan olaylar sırasında Diyarbakır ve Batman'da HDP ve Hüda Par yanlıları karşı karşıya geldi. Olaylarla ilgili PKK'yı suçlayan Hizbullah, "Müslüman kardeşlerimize bu güne kadar yapılan saldırılara karşılık verildiği gibi bundan sonra da yapılacak saldırılara en azından misli ile karşılık verileceği bilinmelidir" dedi.

HİZBULLAH'TAN SAVAŞ İLANI

Hizbullah'a yakın www.huseynisevda.biz adlı internet sitesinden yapılan açıklamada, Hüda Par ve İslami STK’ların sadece İslami kimliklerinden dolayı hedef alındığı belirtildi, "Hedef alınan bu Müslümanlar, IŞİD ile organik bir bağlarının olmadığını defalarca kamuoyuna deklare etmelerine rağmen PKK ve türevlerinin ısrarla onları IŞİD olarak lanse etmeleri tamamıyla bir iftira ve savaş taktiğidir" ifadesi kullanıldı.

Açıklama şöyle devam etti:


"Bu durum çok açık ve net bir şekilde ortada iken ve karşılıklı çatışma değil, tek taraflı bir saldırı söz konusu iken, bir kısım medya ve bazı kesimler bunu ısrarla PKK–Hizbullah çatışması şeklinde göstermeye ve bu şekilde bilinçli olarak toplum zihninde yanlış bir algı oluşturmaya çalıştılar.


Bölgeyi, halkımızı ve saldırganları çok iyi tanıdığımız ve söz konusu saldırıların ne anlama geldiğini çok iyi bildiğimiz için bunun bir savaş ilanı olduğunu ve buna seyirci kalamayacağımızı kamuoyuna duyurduk.

Bu insanlık dışı saldırılar karşısında İslami duyarlılık sahibi Müslüman kardeşlerimizin gösterdikleri müspet tepki ve duyarlılıktan dolayı Allah razı olsun. Müslüman kardeşlerimiz şunu kesinlikle bilsinler ki; hiçbir zaman saldırgan taraf olmadık ve saldırıyı teşvik etmedik. Ancak; Müslüman kardeşlerimize bu güne kadar yapılan saldırılara karşılık verildiği gibi bundan sonra da yapılacak saldırılara en azından misli ile karşılık verileceği bilinmelidir."

Hizbullah, geçmişteki girişimlerden edindikleri tecrübeyle; arabuluculuk girişimlerinden de bir sonuç çıkmayacağını söyleyebileceklerini belirtti.


Salı günü başlayan olaylarda çeşitli illerde 34 kişi öldü. Diyarbakır'da ölenlerin sayısı ise 14.

Kaynak

İnternet Haber 13.10.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi