AK Gençliğin Buluşma Noktası
Spor Spor ile ilgili köşe yazılarımızı burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-05-2009, 18:07   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Hakan ÜNSAL "Rijkaard korkuyor!"
Galatasaray’ın Strum Graz ve Ankaragücü maçlarındaki problemlerinden biri, takım önde oynarken kaptırılan toplar uzun oynandığında, bu topları Galatasaray defansının kazanamaması oldu... Zira bu toplar takımın daha fazla geri koşmasını ve baskı kuramamasını sağlıyor. Halbuki iki stoperin tutması gereken genelde tek bir forvet oluyor.
Ankara deplasmanında yine direnen bir rakip, zor pozisyon üreten ve kolay kaçıran Galatasaray vardı. Kasımpaşa maçında da oyun iyi değildi ama 8-9 tane net pozisyon vardı.

Rijkaard’ın doğru oyuncu değişikliği sonrası ortaya geçen ve daha aktif olmaya başlayan Arda ile hava değişti ama arkada hem büyük açıklar hem de hatalar vardı. Fakat aynı Rijkaard kazanması gereken maçta artık ezberlenmeye başlanan Baroş-Nonda değişimini yaptı. Rijkaard ya risk almayı sevmiyor ya da korkuyor. Rakiplerin Galatasaray’dan korktuğu bir ligde hocasının böyle düşüncede olacağına ihtimal vermek istemiyorum.

Galatasaray yine zorlandığı, pozisyon sıkıntısı çektiği ve pozisyon verdiği maç oynadı ve kaybetti. Şu andaki durum artık Rijkaard’ın hocalığını gösterme zamanının geldiğini gösteriyor. Rijkaard Galatasaray’ı kolay çözümlenen bir takım olmaktan çıkarmalı. Herkesin bildiği ve ezberlediği oyun ve değişikliklerle gitmiyor. Bunu ya sistem ile oyuncular ile oynayarak yapacak. Ne kadar iyi hoca olduğu bu zor dönemlerde daha iyi anlaşılacak. Bu gidişata dur diyemezse Skibbe’den farkı olmaz.

Galatasaray 7 dakikada 3 gol yiyecek bir ekip değil. Zaten geride oynadığı maçlarda da bunu gösterdi. Demek ki bu takımda bir şeyler olmaya başladı. Ya erken havaya girdiler ya da Rijkaard’ın oyunculara tanıdığı serbestiyi yanlış anladılar. Problem neredeyse zaman varken bulunup tekrar rakiplerini bunaltan, pozisyon bulan Galatasaray sahneye çıkarılmalıdır.

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-04-2014, 18:25   #2
Kullanıcı Adı
aybars233
Standart
hadi bakalım
aybars233 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2014, 18:26   #3
Kullanıcı Adı
aybars233
Standart
korkunun ecele faydası yok
aybars233 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım