12-17-2014, 16:47 | #1 |
Erdoğan ve Davutoğlu, İstanbul - Konya Hızlı Tren Hattını Hizmete Açtılar
Yüksek Hızlı Tren 1 Hafta Bedava
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı Konya - İstanbul yüksek hızlı tren seferlerinin 1 hafta ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya-İstanbul hızlı tren hattı açılışında halka hitap etti. İSTANBUL - KONYA 4 SAAT Hızlı tren hattıyla Konya-İstanbul arasının 4 saate düştüğünü belirten Erdoğan, "Bugün bir başka adım atıyoruz ve hızlı tren halkasına Konya'yı da ekliyoruz. Hasret bugün vuslata dönüşüyor. Bugünden sonra artık Konya ve İstanbul arası 4 saat 15 dakika. 2009'dan bugüne bütün yüksek hızlı tren hatlarından 18 milyon yolcu taşındı. Sadece Ankara-Konya hattını 5.5 milyon vatandaşımız kullandı. Bugün başlayan Konya-İstanbul hattının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu hatların tamamlanmasında, sefere başlamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. 1 HAFTA BEDAVA OLACAK Erdoğan, Konya-İstanbul arasında hizmete giren yüksek hızlı trenin 1 hafta ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. İşte Erdoğan'ın o konuşması... "Müjde, İnşaallah Konya-İstanbul arasındaki YHT 1 hafta ücretsiz olarak sizlere hizmet edecek. Onun için Sayın Başbakanımıza, Ulaştırma Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 1 Hafta süreyle Konya'dan İstanbul'a gerek İstanbul'dan Konya'ya gelecek kardeşlerimiz farklı bir huzuru yaşasınlar. Bu güzergâhtaki istasyonlar da halkımıza hizmet edecek. Büyük Türkiye'ye destek olduğunuz için, yalanlara değil hakka inandığnız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Açılan Yüksek Hızlı Trenin size ve ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum." Kaynak Haberler 17.12.2014
Konu Cihannur tarafından (12-18-2014 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-17-2014, 16:48 | #2 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|