10-19-2013, 18:50 | #1 |
Şişli Belediyesinin CHPli Meclis Üyesi Çaltı: Kriminal Biçare Sarıgül, CHP'ye Alınmaz
'Kriminal biri CHP'ye alınmaz'
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün 57 sayfalık ihraç raporu CHP’nin gündemine oturdu. İhraç raporuna ilişkin bir açıklama da CHP’li Çaltı’dan: 1999-2004, Sarıgül’ün acemilik dönemiydi, 2004 sonrası ise ustalık. Cumhuriyet Tarihi'nin en büyük usulsüzlükleri 2004’ten sonra yapıldı. AKŞAM’ın “CHP’ye nasıl dönecek” manşetiyle yayınladığı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün 57 sayfalık ihraç raporu CHP’nin gündemine oturdu. CHP’de bütün gözler Sarıgül konusundaki nihai kararı vermesi beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrilirken, parti kulisleri geçmişte ihraç edilen Sarıgül’ün PM onayı zorunlu olan “parti üyeliği” başvurusu yapıp yapmayacağı yorumlarıyla kaynıyor. CHP’li yöneticilerin, “Bir ikilemle karşı karşıyayız: İlkesiz biriyle kazanmak mı, ilkeli biriyle kaybetmek mi?” diye yorumda bulundukları öğrenildi. Rapor değerlendirmelerine eski genel başkan Deniz Baykal’ın ardından hâlen CHP’den Şişli Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Dursun Çaltı da katıldı. Çaltı, ihraç raporundaki 1999-2004 arası yıllar için “Sarıgül’ün acemilik dönemi” nitelemesini yaparken, “Asıl ustalık dönemi ise 2004 sonrasıdır. Denilebilir ki 90 yıllık Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'nin en büyük imar yolsuzluk, rüşvet ve usulsüzlükleri 2004’ten sonra yapılmıştır.” diye konuştu. KRİMİNAL BİRİ CHP’YE ALINMAZ Çaltı; yolsuzluk, rüşvet ve usulsüzlükleri bizzat Başkan Sarıgül’ün yüzüne de söylediğini ifade ederken, “Kendisinden gerçekçi yanıt alamadım.” dedi. “Eski başkanlardan Gülay Aslıtürk’ü de suç duyurularımla ben tutuklattım.” diyen Çaltı, “O bile bugünkü Sarıgül’ün yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır.” dedi. RAPOR ÜÇLÜSÜ DEĞERLENDİRMEDE BULUNMUYOR Sarıgül’ün “iftira attılar” dediği raporu hazırlayan üç CHP’li; Mehmet Ali Özpolat, Sırrı Özbek ve İsmet Atalay’ın aralarında bir değerlendirme yaptıkları ve “Sarıgül hâlen parti üyesi değildir, değerlendirme yapmak doğru olmaz; üye olursa o zaman biz de gerekli uyarıları yaparız. Düşen davası varsa zaman aşımındandır; çok sayıda dava da bulunmaktadır.” görüşüne vardıkları öğrenildi. Kaynak Gerçek Gündem 19.10.2013
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-19-2013, 18:57 | #2 |
Sarıgül'ün En Büyük Rakibi Dursun Çaltı'ya Silahlı Saldırı
Mustafa Sarıgül'e muhalefiyle gündemde olan Şişli Belediye Meclis Üyesi ve CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Çaltı, iş yerinin önünde kurşunlandı. Çaltı, olayı yara almadan atlattı. Ancak gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'e yaptığı açıklamada, "Olayın Şişli Belediyesi'nin Keten İnşaat'a vermiş olduğu inşaat ruhsatı ile ilgili yapmış olduğu çıkış ile ilgili almış olduğu tehditlerden kaynaklandığını" söyledi ve ekledi. "Ancak hiçbir saldırı beni, Mustafa Sarıgül'ün yaptığı yolsuzları kamuoyuna duyurmaktan vazgeçiremez. Zaten bu saldırı da ilk değil; ama ben yılmayacağım." dedi. Kaynak Şişli Gazetesi 20.09.2013 |
|
10-20-2013, 08:20 | #3 |
Bu adamın elinden öpmek lazımdır.M.Sarıgül'ü bu medya ve basın iyice şımarttı.Eğer bu aday adayı CHP'den aday olursa Sarıgül'ün Şişli'de işi çok zor demektir.Bu Dursun Çaltı bey seçime kadar iyi bir politika izlerse hem kazanır hem de Sarıgül'ün yıldızını söndürmüş olur.
|
|
12-19-2014, 00:39 | #4 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|