AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-26-2014, 12:30   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart AK Parti İstanbul Teşkilatı Suriyeli Kardeşlerimiz için Yardım Kampanyası Başlattı
AK Parti İstanbul'dan Suriyeliler için kampanya



Suriyeli mülteciler için AK Parti İstanbul İl Başkanlığının koordinasyonunda büyük bir yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul’daki 25 AK Partili ilçe belediyesi destek veriyor.

"2 MİLYON KARDEŞİMİZE KUCAK AÇTIK"

Kampanyayla ilgili bilgi veren AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için gittikleri Şanlıurfa’da gördüklerinden sonra karar verdikleri kampanyaya bütün İstanbulluların sahip çıkmasını istedi. Babuşcu, “Suriye’de çok büyük bir acı yaşanıyor. Orada onlarca, binlerce kardeşimiz Esed rejimi tarafından katledildi. Zulümden kaçan 2 milyona yakın insan ise ülkemizde bizim misafirimiz. Medeniyetimizin, inancımızın bize yüklediği sorumluluklarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda, nerede bir mağdur ya da mazlum varsa onun ihtiyaçlarını gidermek bizim sorumluluğumuzdadır. Bu anlayışla, siyaset ve denge hesaplarını bir tarafa iterek 2 milyon kardeşimize kucak açtık. Çünkü Muhacir’e Ensar olmak İslami ve insani bir sorumluluktur. AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın koordinasyonunda İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, 25 AK Partili ilçe belediyemiz ve ilçe teşkilatlarımızın katılımıyla gerçekleştirilecek kampanyamızı; billboardlarda, metrolarda, otobüslerde göreceksiniz. Orada ‘Üşüyorum, yardım edin’ çağrısını duyacaksınız.” dedi



"AHLÂKİ SORUMLULUĞUMUZDUR"

Daha önce bireysel katkılar sağlamaya çalıştıklarını belirten Babuşcu, “Yardım kampanyamız insanlığımızın ve kardeşliğimizin en doğal gereğidir. Daha önce bireysel destek olmaya çalışıyorduk. Bu defa, ‘bireysel Ensarlıktan kitlesel Ensarlığa’ geçelim ve toplu bir yardım kampanyası başlatalım dedik. Bütün belediye başkanlarımız, bütün ilçe teşkilatlarımız bu kampanya için hareket hâlinde olacaklar. Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkmak ahlâki sorumluluğumuzdur. İstanbulluların özellikle Şanlıurfa’da kampların dışında yaşayan binlerce Suriyeli kardeşimize sahip çıkma noktasında, bir battaniye ile, bir elektrikli ısıtıcı ile, kışlık bir giysi ile bizimle birlikte olmalarını arzu ediyoruz. İnşallah Ocak ayı içerisinde yardımları bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.

Kampanyada kullanılmamış olmak kaydıyla; battaniye, elektrikli ısıtıcı, ayakkabı, kışlık giysi, hijyenik malzeme, oyuncak ve kuru gıda toplanacak. Tırlarla Şanlıurfa’da hazırlanan 4.000 metrekarelik lojistik merkezine gönderilecek yardım malzemeleri, milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının da yer alacağı dağıtım ekipleriyle Suriyeli mültecilere ulaştırılacak. Yardımların toplanması için oluşturulan çağrı merkezi (0212 444 98 18) üzerinden 39 ilçedeki yardım toplama merkezleri ile koordinasyon sağlanacak. Kampanyayla ilgili bilgiler ve yardımların ulaştırılması için bir internet adresi de yayında. (www.yardimkonvoyu.com) adresindeki sayfada kampanyayla ilgili detaylı bilgileri bulmak mümkün.

İstanbul İl Merkezi: Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi, No: 46 BEYOĞLU/İSTANBUL Tel: (0212) 315 86 00 (Pbx) Fax: (0212) 221 95 77 www.akparti.org.tr/istanbul e-mail: [email protected]

Kaynak

En Son Haber 25.12.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-26-2014, 12:32   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Dertlere Derman AK Parti.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-26-2014, 12:45   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Arkadaşlar, AK Parti İstanbul teşkilatının düzenlemiş olduğu bu kampanyaya bizler de elimizden geldiğince katılıp destek vererek Suriyeli kardeşlerimize yardımda bulunalım inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2015, 21:52   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Babuşcu: 134 yardım tırı yola çıktı



AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Suriyeli mülteciler için başlatılan "Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyası hakkında bilgi verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Suriyeli mülteciler için başlatılan "Üşüyorum, Yardım Edin" kampanyasına ilişkin, "Kardeşlerimizin 105 bini kamplarda yaşarken kent genelinde sayıları 500 bini buluyor. Kış sonuna kadar herkese bir şekilde ulaşma amacındayız" dedi.

"YARDIMLARI KİTLESEL HÂLE GETİRECEĞİZ"

AA muhabirine kampanya hakkında bilgi veren Babuşcu, Suriyelileri muhacir olarak gördüklerini söyledi. Babuşcu, Türkiye halkının ensar gibi davrandığını anlatarak kampanya sayesinde yardımları kitlesel hâle getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

İstanbul'daki tüm AK Partili belediye ve ilçe teşkilatlarının kampanyaya destek verdiğine vurgu yapan Babuşcu, "Kampanyamız devam ediyor. 134 tırımız yola çıktı ama bu sayının 150'nin çok üstüne çıkacağını tahmin ediyoruz. Yardımların içinde bazı ihtiyaç maddelerinin olmasına özen gösterdik.

Konvoyumuzda; 123 bin battaniye, 17 bin soba ve elektrikli ısıtıcı, 297 bin adet ve 2 bin 500 koli kışlık giysi, 50 bin çift ayakkabı, 180 bin hijyen malzemesi, 377 bin 500 çocuk bezi var. Özellikle kamplarda yaşayanların üçte ikisinin çocuk olduğunu düşündüğümüzde bu çok önemli. Yine konvoyda 9 bin oyuncak, 200 ton gıda ve ayrıca 26 bin kolilenmiş gıda paketi yer alıyor" diye konuştu.



GİYİM MAĞAZASI VE FIRIN AÇILACAK

Babuşcu, yardımların devam ettiğine vurgu yaparak konvoyun önemli bir kısmının Şanlıurfa'ya ulaştığını anlattı. Kentte 4 bin metrekarelik bir lojistik merkezi kurduklarını dile getiren Babuşcu şöyle devam etti:

"Biz de belediye ve ilçe teşkilatı başkanlarımızla yarın orada olacağız. İlk dağıtımı yapacağız. Şanlıurfa'da bu lojistik merkezine ilave olarak mağaza hâline getirilen bir noktaya ihtiyaç sahibi insanlar getirilecek ve giyim ihtiyaçları karşılanacak. Arzumuz, kış boyunca bunu kesintisiz olarak sürdürmek. Lojistik merkezinde ayrıca bir alanı fırın hâline getirdik. Fırında günde 20 bin ekmek çıkarılacak. Bu ekmek, Suriyeli kardeşlerimizin tercih ettiği lavaş türünde olacak."

500 BİN İNSAN VAR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, yardım yapanlara özellikle İstanbullulara teşekkür ederek, "Bu yardımları Şanlıurfa'daki Suriyeli kardeşlerimizin tamamına ulaşmak istiyoruz. Kardeşlerimizin 105 bini kamplarda yaşarken kent genelinde sayıları 500 bini buluyor. Kış sonuna kadar herkese bir şekilde ulaşma amacındayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Haber 7 09.01.2015
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta