AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2015, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
akses
Standart Altın Nesil’e ne oldu; Kutup Yıldızları nerede?
25 yıl önceydi. Bir akşam geç vakit ev telefonum çaldı.

Arayan köyde yaşayan, benden bir kaç yaş büyük bir dostumdu.

Hal hatırdan sonra “bir şey soracağım” dedi. “İki adam geldi, senin çocuk çok zeki, onu biz okutmak istiyoruz. Bütün masrafları bizden, üniversite bitirene kadar da siz hiç para ödemeyeceksiniz. Öğrencimize burs da vereceğiz. Kim bunlar, ne istiyorlar benim çocuktan” diye sordu.

“Kim olduklarını sormadın mı” dedim. “Sordum. Bunlar cemaatmiş, Fethullah Gülen varmış başlarında” cevabını verdi.

Ben durumu kısaca anlattım. Öyle bir grup olduğunu, zeki çalışkan çocukları toplayıp kendi okullarında okuttuklarını aktardım. Hayır işi yaptıklarını söyledim.

“Madem hayır işi yapıyorlar neden zeki öğrencilere gidiyorlar da okumak isteyen diğer öğrencilere gitmiyorlar. Benim çocuk zaten zeki her yerde okur.”

25 yıl önce beni arayan dostum çocuğunu onlara vermedi. Çok ısrar ettiler, burs miktarını üçe katladılar yine de sonuç alamadılar.

O çocuk Fethullah Okullarında okumadı. Şimdi yurt dışında çok başarılı işlere imza atıyor.

Paralel Yapı 80’li yıllardan bu yana her yıl bu ülkenin en iyi, en zeki, en çalışkan çocuklarını, geleceğimiz olan beyinleri küçük yaşta topladı.

İddiaları “Altın Nesil” yetiştirmekti.

Hani nerede o Altın Nesil?

Bu ülkenin geleceği olan o gençleri Paralel Yapı yok etti.

Türkiye’ye verdiği en büyük zarar 3 kuşak gençlerimizi esir almasıdır. Ülkeye hizmet edecek, pek çok icada, buluşa imza atacak olan gençler Paralel Yapı’nın elinde millete zarar veren unsurlar olup çıktı.

Türkiye NATO düzenine girip, Gladyo yapılanmasına teslim olduğundan bu yana her 10 yılda bir gençlerimiz yok edildi.

50-60 arası, ilk demokrasi denemesi ile birlikte “kasketliler”in çocukları okumaya başladı. Onları Komünizmle Mücadele Dernekleri adı altında örgütlemeye kalkıştılar. Demokrasi ile nefes alan, kendine gelen o gençliği 60 darbesi ile sistemin dışına attılar.

Bağımsızlık ruhunu yücelten 68 kuşağını 71 Muhtırası biçti.

78 kuşağı birbirini öldürmek için örgütlendi, 5 binden fazlası o pis çatışmalarda hayatını kaybetti. Pek çoğu sakat kaldı. Hala ayakta kalanlarını ise 12 Eylül hapishaneleri bitirdi.

80 sonrası nöbeti Ergenekon’dan Paralel Yapı altı.

Kürt gençliği PKK üzerinden dağa kaldırılarak yok edildi. Dağa direnenler köylerinden kentlerinden sürgün edildi.

Paralel Yapı parlak, zeki öğrencileri topladı. Onların zekasını teslim aldı, biat kültürü ile o gençlerin yeteneklerini köreltti.

88 kuşağı, 98 kuşağı ve 08 kuşağı Paralel Yapı tarafından heder edildi.

Türkiye’ye verilen en büyük zarar bu oldu.

Kendini PKK’dan ve Fethullah Gülen’den kurtarabilenler yol aldı.

Onlar da Türkiye’de barınamadı. Fırsatı yakalayan bir kutup yıldızı gibi parlıyor.

Şimdi Türkiye’nin örselenmiş o kutup yıldızlarına ihtiyacı var.

Her zamankinden daha fazla.

Celal Kazdağlı

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)