11-21-2008, 18:58 | #1 |
Ak parti gaziosmanpaşa gençlik kolları
Ak parti Gaziosmanpaşa yeni ilçeler statüsünde ayrılmış bulunmaktadır. Şuanda 480.000 kişi civarındadır. Bunun 100.000-150.000 kişi arası bir gençlik olduğu düşünülmektedir.
Bölünmeden sonra gücünü kaybedeb Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları 1 sene sonra 2009 un Kasım ayında yapılacağını düşündüğümüz kongre ile eski gücüne kavuşacaktır.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-21-2008, 19:00 | #2 |
Ya bnde gop gençlik kolları üyesiyim ama henüz bir görev alamadım çok almak istiyorum ama beni küçük görüoyorlar galiba
|
|
11-21-2008, 19:01 | #3 |
hangi mahallede oturuyorsun kaç yaşındasın
|
|
11-21-2008, 19:24 | #4 |
17.ama ben eyüp e bağlı bir ilçede oturuyorum.Alibeyköy binevler
|
|
11-21-2008, 19:39 | #5 |
Yaşın genç arkadaşım 1 sene sonra 18 e bastığında mutlaka değerlendirileceksindir, elimizden geleni de o zaman yardımcı oluruz, sen varsa derslerini çok iyi çalış eyüp de bizim gaziosmanpaşada bizim tüm İstanbul bizim
Yeterki art niyetli ilçe başkanları ile karşılaşmayalım, karşılaştıklarımızında fazla kalacağını tahmin etmiyorum msoyer38 hot msn adresim ekleyebilirsin beni |
|
11-24-2008, 00:01 | #6 |
Gaziosmanpaşa teşkilatı kurulduğundan bugüne kadar önce istanbulun daha sonra türkiyenin en çok ses getiren en başarılı gençlik kolları arasında herzaman yerini almıştır.. Kongrelerimiz Genel Merkez MKYK üyeleri tarafından duyulmuş tebriğe nail olmuştur. Bölünme sürecinden sonra aramızdaki çürük yumurtaları, koltuk sevdalısı boş adamları tasviye etmiş yolumuza hiç durmadan büyük bir hızla koşar adımlarla devam etmekteyiz. Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak bölünme sürecinden sonra yapılan her programda birkez daha gücümüzü kanıtlamış bulunmaktayız.
|
|
11-24-2008, 10:58 | #7 |
Gaziosmanpaşa gençlik kolları bölünmeden önce çok büyük bir yapıdırdı ancak bölünmeden sonra olagan derecede bir küçülme söz konusudur. Biz Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarının potansiyeli olduğunu biliyoruz ancak küsürtürülmelerle siyaset sürmez.
Gaziiosmanpaşa Ana Kademe Kongresindede bunu gördük. Eğer Sultangaziden 600 kişi gelmeseydi Hamzayerlikayadaki o tribün dolmayacaktı ... Kongrede olanlar görmüştür. Biz Gaziosmanpaşalıyız ve ak Partiliyiz. Koltuk sevdası olanlar düşünsün biz hep buradayız ... Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ... |
|
11-24-2008, 11:40 | #8 |
Sadece İstanbul'da değil,
Tüm Türkiye'deki Gençlik Kolları Arasında En İyisiydik, En İyisi Olacağız ... |
|
11-24-2008, 11:46 | #9 |
Bölünme sürecinde kimse uzaklaştırılmadı görevden, Bölünmeden sonra 20 kişi kalmıştı eskilerden, bırakanlarla kalan sayı 17 ye, Anakademe kongresiyle eski yönetimden kalan sayı 14 e düşmüştür.
Yani hani çürük yumurta ve koltuk sevdası diyorsun ya söylediğine sen bile inanmıyorsun sanırım. Çünkü bölünme sürecinde kimse listeden çıkartılmadı Gaziosmanpaşa'da Bölünmeden önce 60 kişilik liste 42 ye düştü hatırladın mı ... ( onlara sağlam damgasını vuranlar çürük diye kendileri ayırmadı mı ? ) |
|
11-24-2008, 14:26 | #10 |
Sadece yürütme istediği ve istediğini alamadığı için küsüp giden adamlar bizler için çürük yumurtadan öte değildir. Bizim mantelitemizde görev istenmez verilir. Herneyse. Gaziosmanpaşanın gücünü tartışmıcam dışarıda kalıp eleştirmek isteyen karalıyan bi zihniyet karşısında. Sadece üzülüyorum. Gaziosmanpaşa teşkilatında hiçbir zaman böyle kötü niyetli bi zihniyete ihtiyaç olmadı olmuyacak ister bugün ister yarın ister 1 yıl sonra..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, gazi, gaziosmanpaşa, gençlik, gençlik kolları, kolları, osman, paşa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|