![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kürtler açısından bakarsak AK Parti iktidarında verilmiş olan onca haktan sonra temelde ne eksikleri kaldığını söyleyebilirler hak olarak? Özerk yönetim hakkı diyebilirler ve bir de vatandaşlık tanımının değiştirilmesi gerektiğini söyleyebilirler. Yerel yönetimler kanununda yapılan değişiklikle yerel yönetimler güçlendirildi. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki pek çok il ve ilçeyi Kürtçü HDP yönetiyor. Yerinden yönetime yönelik daha fazla demokratikleşme de zamanla gerçekleştirilebilir. Ana dilde eğitim hakkı da getirildi. İsteyen Kürtler seçmeli Kürtçe ders okuyup okutabilmenin yanı sıra isterlerse özel okul kurup Kürtçe eğitim yapar yaptırabilirler.
Peki durum böyleyse -ki böyle- bölücü terör örgütü PKK neden vatan hainliği yaparak terör eylemlerine ve askerlerimizi, polislerimizi şehid etmeye devam ediyor? Çünkü amaçları vatanı bölmek, Suriye'deki Nusayri Diktatörlük gibi zalim bir diktatörlük olan Faşist Kürdistan Devleti'ni (FKD) kurmak ve Müslüman Kürtleri soykırıma uğratmak. Suriye'deki Nusayri Diktatörlükte Müslüman Arapları soykırıma uğratanlar kimler? İngilizler mi, Fransızlar mı, Almanlar mı, değil; Araplar, Nusayri Araplar. Suriye'de Araplar, Arapları katliamlara, soykırıma uğratıyor; Nusayri Araplar, Müslüman Arapları katliamlara, soykırıma uğratıyor. Faşist Kürdistan Devleti kurulursa Allah korusun, Zerdüşt Faşist Kürtçülerin yapacağı da büyük ihtimalle sonunda bu olacaktır: Müslüman Kürtleri katliamlara, soykırıma uğratmak. PKK tarihte Kürtlere en çok zarar vermiş olan alçak ve aşağılık bir terör örgütüdür. Bölücü terör örgütü PKK, Kürtlere bugüne kadar vermiş olduğu bu kadar zararla yetinmemekte, FKD'yi kurarak Müslüman Kürtleri ortadan kaldırmaya çalışmakta. Müslüman Kürtler, 6-7 Ekim Olaylarında (6-7 Ekim 2014 - Müslüman Kürtlerin 6-7 Eylül'ü - Müslüman Kürtlere yapılmış olan Zerdüştümsü lanet olası faşist saldırılar) faşist Kürtçülerin Müslüman Kürtlere olan düşmanlığını ve nefretini çok açık ve net bir biçimde gördüler. Müslüman Kürtler eğer PKK başarılı olup FKD'yi kurarsa Allah korusun, Suriye'deki Müslüman Araplarının başlarına gelen zulmün bir benzerine FKD ve Zerdüşt Faşist Kürtçüler tarafından uğratılabileceklerini biliyorlar. Konu Cihannur tarafından (07-30-2015 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cihannur ben sana Kürtlerin ne eksiği var yazayım istersen özelden ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bana göre amaçlarının vatanı bölmek şuan anlandı ve 5 yıldır bunlarla mücadele edilmediyse büyük hatadır. Ben hem sürecin bir yandan devam ettirilmesini hemde Pkk ile mücadelenin ara verilmeden devam ettirilmesini söylemiştim. Terör Örgütü son 5 yıldır meydanı boş bulmuştur. Güneydoğuda Polis ve Askerlerimizin sivil hayattaki evlerine kadar herşeyini bilmekteler ve takip etmekteler. Bunlar büyük zaafiyetler.
Bu tip bir sorunu %55-60 civarında bir oy la tek başına gelen bir iktidar çözebilir. Mecliste büyük çoğunluk ile hızlıca çalışmaları yapmalı ve kökünü bile kazımalıyız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
PKK'lılar özerk yönetimi çok istiyorsa kuzay ırak'a gitsinler orada zaten özerk kürt yönetimi var. ama bu İslam düşmanı PKK'lı teröristler, Kuzey Irak Kürt özerk yönetiminin başkanı olan Barzani'yi de sevmiyorlar ve onla da geçinemiyorlar... Bu saatten sonra PKK'lı teröristlerin Türkiye'den alabilecekleri tek bir hakları kaldı.. o da kurşun yeme hakkı. Konu Cihannur tarafından (07-30-2015 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntının değiştirilmesi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |