AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-23-2013, 18:45   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart CHP Zihniyeti Çöplüktür
Erdoğan: CHP zihniyeti çöplüktür!



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde halka hitap etti.

- Karadeniz, söyleyeceğini sandıkta söylüyor ve yine sandıkta söyleyecek. Samsun'un Cumhuriyet Meydanı tıklım tıklım dolu. Söyleyeceğinizi Taksim Meydanı, Ankara ve dünya duyar mı?

- Ey Samsun; demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıyor musunuz? Bir miyiz, kardeş miyiz, hep birlikte miyiz Samsun?

- Bunların İstanbul'daki muhteşem karşılamayı görünce oyunları bozuldu, bunların Adana'daki, Mersin'deki coşkuyu görünce oyunları bozuldu. Bunların hesapları altüst oldu. Ankara'daki ilgiyi görünce oyunları zaten bozulmuştu.

Sincan'daki, Kazlıçeşme'deki, Kayseri'deki; aşkı, sevdayı, muhabbeti görünce oyunları bozuldu. İşte şimdi Samsun, 'ben buradayım' diyor. İşte şimdi Samsun bu oyunu bozuyor, bu tuzağı altüst ediyor.

- Allah'ın izniyle bu iş bitmiştir.

- Samsun bu oyunu bozuyor bu tuzağı altüst ediyor...

BİZİM BİR TEK BESMELEMİZ BOZAR

- Biz sabırla direniz dedim. Biz ellerimizi açıp duayla direniriz. Onlar milyonlarca tweet atsınlar, bizim bir tek besmelemiz oyunları bozar. Bizim bir tek la havlemiz oyunları bozar. Onlar ayakkabılarıyla camilere girsinler, onlar başörtülü kızlarımıza saldırsınlar...

- Ya Allah, Ya Fettah Ya sabır dememiz onların bütün oyunlarını bozar.

CHP ZİHNİYETİ ÇÖPLÜKTÜR

- Bunların derdi Gezi Parkı mıydı? Derdi ağaç olan ağaçları yıkar mı?

- Bu CHP zihniyeti çöptür, kirlidir, susuzluktur, hava kirliliğidir, bereketsizdir!

- Bu olaylar en başından itibaren çok büyük bir ilkesizlik, çok büyük bir art niyet üzerinden yürütüldü. Sürekli yalan söylediler, sürekli manüpilasyon yaptılar, sürekli yalan haber yayınladılar, hakaret ettiler, sövdüler, hakkı çiğnediler, hukuku ayaklar altına aldılar.

- Ben o samimi gençlere seslendim. Sizin iktidardan alamadığınız ne? diye sordum. Cevap veremediler.

- Sizler sarrafsınız. Sizin sarraf olduğunuzu biliyorum.

- Bunlar Zahide ninenin, mertçe, kahramanca haykırışını hiç dile getirmediler. Yakıp yıkanları afacan çocuk gibi gösterdiler. Elinde molotof olan teröristi bunlar sempatik gösterdiler.

BİKİNİLİ ÇILGIN ÇIKARTTILAR

- Şimdi bakıyorsunuz Taksim'e bikinili çılgın çıkardılar. Bu toplum bu mu ya! Tahrik etmek, bu toplumun sabrını taşırmak için yapıyorlar.

- Zahide nineye dediler ki 'Git sana arkada para verirler.' O, ben bu ülkenin emeklisiyim maaşım var dedi. Az kalsın benim sadakalarım sizi doyuyur diyecekti. İşte genç kızlarımız size örnek Zahide ninelerdir.

- Bir tanesi müftünün karısıyım diye ortaya çıkıyor. Hâle bak, müftünün karısıyım diye başına da bir örtüyü takmış. Aman bu oyunlara dikkat edin. CHP'nin geçmişinde bu oyunlar çoktur. Aman bu oyunlara gelmeyin. Bir kadına yakışmayacak hakaretler eden, sonra CHP'nin bir ilçe başkanının karısı olduğu bu kadının ikiyüzlülüklerini gördük.

- 3 hafta süren bu gösterilerden kim kazandı? Türkiye'nin hasımları ve rant lobisi kazandı. Az da olsa Türkiye ekonomisi kaybetti.

- Farkına varamadığınız bir oyunda maalesef hepiniz birer gönülle nefer olarak kullanıldınız ey gençler. Maalesef aldatıldınız, böyle bir oyuna kurban edildiniz. Dikkat edin, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye yola çıktılar, faiz lobisine parasız neferlik yaptılar. Öyle miydi, yoksa Gazi Mustafa Kemal'de faiz lobisinin neferi miydi, eri miydi? İşte bunlar bu, tutarsız bunlar. Ulusalcıyız diye yola çıktılar, Türk Bayrağı'nın yakılmasına seyirci kaldılar.

- Şimdi buradan, Samsun'dan soruyorum: Üç hafta devam eden bu gösterilerden kim kazandı? Ben kimin kazandığını söyleyeyim mi, sandık olarak söylemiyorum, başka türlü? Faiz lobisi kazandı, Türkiye'nin hasımları kazandı, rant lobisi kazandı, Türkiye'nin rakipleri kazandı. Peki bu gösterilerde kim kaybetti, tabii ki az da olsa Türkiye ekonomisi kaybetti, Türkiye'nin turizmi kaybetti, Türkiye'nin imajını, Türkiye'nin uluslararası gücünü gölgelediler, lekelediler.

- Brezilya'da da aynı oyun oynanıyor. Semboller aynı, afişler aynı, Twitter, Facebook aynı, uluslararası medya aynı. Aynı merkezden idare ediliyorlar.

Türkiye'de başaramadıklarını şimdi Brezilya'da başarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Oyun aynı oyun, tuzak aynı tuzak, maksat aynı maksat.

- CHP'nin genel müdürü kalkmış Almanya Başbakanı Merkel'e mektup yazmış. Haberiniz var değil mi? Kendi ülkesini oraya şikâyet ediyor. Hâlâ genel başkan olamadı; genel müdürlükte kaldı. Bu gidişle de zaten olmaya niyeti yok.

Milletiyle konuşmak yerine gidiyor başka ülkelerin liderlerine ağlıyor. Türkiye düşmanı Esed ile nasıl işbirliği yaptıysa şimdi de gidiyor Türkiye'yi Avrupa'da istemeyenlerle işbirliğine hazır olduğunu ifade ediyor. Nerede Türkiye'nin aleyhine bir tezgâh varsa, inanın CHP'nin genel müdürünü o tezgâhın üzerinde görürsünüz.

- Bu oyunlar, bu tuzaklar, bu çirkin tezgâhlar bizi yolumuzdan asla alıkoymayacak, yıkılanın daha iyisini yapacağız, tahrip edileni tamir edeceğiz. Türkiye'nin milli gelirini geçtiğimiz 10.5 yılda 3 katına çıkardık; önümüzdeki 10 yılda inşaallah bir 3 kat daha arttıracağız.

- Biz, durmak yok yola devam diyoruz; onlar da durmaya devam etsinler.

- Türkiye, 30 yıllık bir meseleyi çözme noktasına geldi. Çarşamba günü Akil insanlarla final toplantısı yapacağız.

"AYNI OYUN BREZİLYA'DA DA OYNANIYOR"

Bu gösterilerden kim kazandı? Faiz lobisi kazandı. Kim kaybetti? Türk ekonomisi kaybetti. Aynı oyun Brezilya'da oynanıyor. Tuzak aynı tuzak, maksat aynı maksat.

Gezi Parkı için gösteri yaptığını zanneden gençlere sesleniyorum. Yaptığınız her eylem Türkiye'ye zarar veriyor.

Türkiye'de özgürlük var. Kimsenin ne yediğine, ne içtiğine, ne giydiğine karışılmıyor. Bu ülkede sadece benim başörtülü kardeşlerime karışıldı. Bugün hâlâ başörtülü kardeşlerim taciz ediliyor.

Bu gençler oyuna geldi. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye yola çıktılar, faiz lobisinin askeri oldular.

"POLİSİMİZ GÖREVİNİ YAPTI"

Polisimiz 24 saatte Cumhuriyet anıtındaki terörist başının posterlerini temizledi. Taksim Meydanı'nı temizledi. Ne yapacaktı polisimiz? Polisimiz görevini yaptı. Rahat dur, biber gazı sıkmasın polis.
Sen rahat durdun da polis gaz mı sıktı?


Polisimizin hatası ve yanlışı olabilir; bakanlığımız ilgili çalışmayı yapıyor, o ayrı konu. Ama polisimize bu kadar haksızlık etmek doğru değil. Polisimiz olmadan mı bu devleti yöneteceğiz?

"CHP GENEL BAŞKANI AVRUPA'YA BİZİ ŞİKÂYET EDİYOR"

CHP Genel Başkanı, Merkel'e mektup yazmış. Ülkesini şikâyet ediyor. Gidiyor Türkiye'yi Avrupa'da istemeyenlerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

Reyhanlı'da 53 vatandaşımız şehid edildi. CHP'nin sesi çıktı mı? Dünyanın sesi çıktı mı?

Kimse merak etmesin, benim milletim sabırlıdır. Tüm bu olayların hesabını teker teker soracağız. Milletim gerekli cevabı sandıkta verecektir.

"IMF'YE BORCUMUZU KAPATTIK"

Sevgili Samsunlular, bu çirkin tezgâhlar bizi yolumuzdan alıkoyamaz.
Türkiye'nin milli gelirini 10 yılda 3 katına çıkardık. Önümüzdeki 10 yılda inşaallah daha fazlasını yapacağız.

Türkiye ekonomisini IMF'nin boyunduruğundan kurtardık.

49 Milyar dolara havalimanı halesi yaptık. 3. köprü ihalesi yaptık. Bunlara çıldırıyorlar.

Samsun'a stadyum yapıyoruz. Samsunspor'un da Süper Lig'e çıkması lazım.

Önümüzdeki 10 yılda IMF'ye borç vereceğiz.

Önümüzdeki 10 yılda dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri hâline geleceğiz.

Kırılan gönülleri de tamir edeceğiz.

Çok çalışacağız ve sandıktan güçlü çıkacağız.

Şimdi her zamankinden daha güçlüyüz.

Bazıları duran adamlar üretmişler. Hepiniz durun. Biz, "Durmak yok yola devam" diyoruz.

"AKİL İNSANLARLA FİNAL TOPLANTISI YAPACAĞIZ"

Ekonomi ve demokrasi yanında çözüm sürecini de sabote etmek istiyorlar. Türkiye, 30 yıllık bir meseleyi artık çözme noktasına geldi. İnşaallah Çarşamba günü Akil insanlarla final toplantısı yapacağız. Ardından kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Samsunlu, Karadenizli vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz. Şehidlerimizin emanetini çok daha yükseğe taşıyacak şeyler dışında hiçbir girişimde bulunmayacağız.

Çözüm sürecine karşı çıkan ulusalcılar, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda her türlü paçavraya göz yumdular. Milletimiz onların ne kadar samimiyetsiz olduğunu gördü.

Her zaman dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Yola çıkarken "uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece." dedik. Yine gideceğiz.

Oyunlar bozuldu.

Dediler ki, "Bu olayda başarılı olamazsak bu iktidar bundan sonra kolay kolay yıkılmaz". Günaydın.

Bu olaylardan ülkemin dört bir yanı rahatsız oldu.

Benim vatandaşım camide içki içenden, ayakkabıyla girenden, çöplüğe çevirenlerden rahatsız olmaz mı?

Polise kaldırım taşlarıyla saldıranlardan rahatsız olmaz mı? Mecidiyeköy'de silahla bir polisimi midesinden, birini de ayağından yaraladılar. Polisim biber gazı sıktı. Bu onun en doğal hakkı. Ne yapacak? Buyurun gelin mi diyecek? Önce su, sonra biber gazı. Bu onun en tabi hakkı. Batı'nın polisleri ne yapıyor görmüyor musunuz?

Bunlardan dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerim rahatsız oldu. Bugün Kosova'daki kardeşlerim de gösteri yaptı.

"ÇÖZÜM SÜRECİ KONUSUNDA RAHAT OLUN"


Bu CHP hep teröristlerle yürüdü, biz ise milletimizle yürüyoruz.
Çözüm süreci konusunda vatandaşlarım rahat olsun.

Ben buradan Samsunlu kardeşlerime, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığı için teşekkür ediyorum.

Sağduyudan, itidalden asla ödün vermeyeceğiz.

Kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.

Gezi Parkı'na kulak verenler; Sincan'a, Kazlıçeşme'ye, Kayseri'ye, Samsun'a neden kulak vermiyorsunuz? Yarın da Erzurum'dayız.

Bahtımız açık olsun diyor, sizleri Rabbim'e emanet ediyorum.

Kaynak

Haber Buketi 23.06.2013

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-11-2013, 18:49   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart CHP Zihniyeti Kokuşmuştur
Başbakan Erdoğan: Onlar Hortumladılar; Biz Ödedik, Hâlâ Ödüyoruz



Başbakan Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar: "Onlar hortumladılar; biz ödedik. Hâlâ da ödüyoruz."


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, yarın Edirne merkez ve ilçelerinde toplu açılış törenleriyle 3 günde Trakya'ya 3 milyar 277 milyon liralık eser kazandımış olacaklarını söyledi. İktidarda bulundukları 11 yılda Tekirdağ'a 6,5 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirten Erdoğan, şu bilgileri verdi: "Bunun 1,4 katrilyonu ulaştırma ve haberleşme, 1,4 katrilyonu gıda, tarım, 1,3 katrilyonu İller Bankası'nın yatırımı, 479 trilyon milli eğitimin, 373 trilyon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının, 342 trilyon Toplu Konut İdaresi'nin, 270 trilyon Adalet Bakanlığımızın yatırımı, 235 trilyon Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın yatırımları, 180 trilyon Sağlık Bakanlığımızın yatırımları, 153 trilyon Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, 166 trilyon Özel İdaremizin, 70 trilyon Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları, 24 trilyon Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan, 23 trilyon Vakıflar, 18 trilyon Kalkınma Ajansı, 11 trilyon bilim, sanat ve teknoloji. İşte bütün bunlarla 6,5 katrilyon liralık yatırımı Tekirdağımıza ve tüm ilçelerine yaptık."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Geçmişte Çorlu'daki fabrikalarda çarkların birer birer durduğu, işsizliğin, sıkıntıların kol gezdiği günleri unutmadık. Sizlerin de unutmadığını çok iyi biliyorum. Dünyada, yanı başımızdaki Avrupa'da işler yolunda giderken, Türkiye'ye, Çorlu'ya kriz üstüne kriz yaşatanları unutmadık, sizler de unutmadınız. Bugün Avrupa başta olmak üzere tüm dünya küresel ekonomik krizin etkisindeyken biz burada her gün 10'ar, 20'şer fabrika açılışı yapıyoruz. İhracatımız geçen ay Cumhuriyet tarihimizin aylık bazda en yüksek rakamına ulaşarak, rekor kırarak, 13 milyar 798 milyon dolara çıktı. Göreve geldiğimizde bizim ihracatımız 36 milyar dolardı. Şimdi ne oldu? Şimdi 152.5 milyar dolar oldu. 'Milliyetçiyiz' diyenler var. Bize, milli bankamız Merkez Bankamızı, kasasında ne kadar parayla devrettiler? 27.5 milyar dolarla devrettiler. Şimdi kasamızda 135 milyar dolar var. Kim vardı iktidarda? DSP. CHP'nin yavrusu. Kim vardı MHP, Anavatan. Kardeşlerim şimdi biz varız. İşte onlarla 27,5 milyar dolar, bizimle 135 milyar doları aştık. IMF'ye borç neydi? Nasıl devraldık. Adeta bir Duyun-u Umumiye. 23.5 milyar dolarla devraldık. Şimdi IMF'ye borcumuz var mı? 14 Mayıs'ta sıfırladık, bitti. Salı günü Meclis'te bütçe müzakereleri var. Bunları konuşacağız, tartışacağız. Bakalım hangi yüzle neyi konuşacaklar? Merak ediyorum. Bize 23.5 milyar dolar IMF borcu devreden MHP, DSP, ANAP... Bunları teker teker biz ödedik. Şimdi biz IMF'ye borç verir duruma geldik. 5 milyar dolar borç anlaşması yaptık. Veren el, alan elden hayırlıdır."

"Onlar hortumladılar; biz ödedik"

Erdoğan, işçi ve memurdan kesilen zorunlu tasarruf ile konut edindirme yardımlarını ödediklerini anlatarak, "Onlar hortumladılar; biz ödedik. Hâlâ da ödüyoruz. Bir taraftan ödüyoruz, bir taraftan yatırımlar yapıyoruz. Türkiye'yi büyütüyoruz" şeklinde konuştu. Görev zararı denilerek Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın batırıldığını ifade eden Erdoğan, Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nın şimdi Avrupa'nın en saygın bankalarından olduğunu dile getirdi. Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nın çiftçiye düşük faiz oranlarıyla kredi verir hâle geldiğini aktaran Erdoğan, devletin borçlanma faizinin de % 63'ten % 6-7'ye düşdüğünü kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu faiz benim Çorlulu, işçi, memur, çiftçi, emekli kardeşimin cebinden çıkıyordu. Ama artık bunlar minimize oldu. Enflasyon% 30'du. Şimdi 6-7. Enflasyon canavarından halkımızı kurtaran biz olduk. Bunlar ne yaptılar bugüne kadar? Hiç. Çorlu bu başarılarda emek sahibidir. Çorlu'nun bunda alın teri var. Biz bunu biliyoruz. Çalışarak, üreterek, ihraç ederek ülkemizin gelişmesine, hedeflerine katkıda bulunmak suretiyle Çorlulu iş adamlarımıza, tüm işçi kardeşlerime ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Açılış yaptığımız eserlerin de Çorlu'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Tek vatan Türkiye, Tek devlet Türkiye Cumhuriyeti Devleti"

Törene katılanlara, "Bu yolculukta beraber miyiz?", "Özleminiz giderilsin istiyor musunuz?" diye soran Erdoğan'a, kalabalık "Evet" cevabını verdi. Erdoğan, konuşmasına, "Öyleyse kapı kapı dolaşacaksınız. 4 ayımız var. Şunu da unutmayacağız kardeşlerim. Biz bir milletiz ve bu milletin kavramı içinde Türk var, Kürt var, Laz var, Roman var, Çerkez var, Gürcü var, Abaza var, aklınıza ne gelirse... 36 etnik unsur var Türkiye'de. Hepsi bu millet kavramının içinde. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıyız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız." diyerek devam etti.

"Burada bir şüphe var mı?" diye kalabalığa seslenen Erdoğan'a katılımcılar "Hayır" yanıtını verdi. Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"O zaman biriz, iriyiz, diriyiz, hep beraber Türkiye'yiz. Birbirimizi paradan, puldan, makamdan dolayı sevmeyeceğiz. Yaratılanı Yaradandan ötürü seveceğiz. Bunu yaptığımızda mesele biter. Orada dargınlık olmaz. Orada küslük olmaz. İşte onun için tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz. Bayrağımızın rengi şehidimizin kanıdır. Hilâl, bağımsızlığımızın ifadesidir. Yıldız, şehidimizin sembolüdür. Şair diyor ya, 'Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır/ Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır'. Onun için ne diyoruz? Tek vatan. 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarında tek vatan. Asla operasyon olamaz. Kimse böyle kuru hayallerin içine girmesin. Tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti Devleti. O kadar. İnşaallah kararlı bir şekilde bu yolumuza devam edeceğiz. Bölgesel milliyetçiliğe, etnik milliyetçiliğe, dinsel milliyetçiliğe hayır. Bu, AK Parti iktidarının ilkeleridir. Partimizin ilkeleridir. Birbirimizi kucaklayacağız. Beraber olacağız, birlikte olacağız. İnşallah çok daha güçlü olacağız. Gazi Mustafa Kemal'in muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak diye ifade ettiği ve bizim de muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için yürüdüğümüz bu yolda siz bizim yanımızda oldukça hiç endişe etmeyin, o zaman nice Marmaray'lar yaparız biz."

"CHP zihniyeti..."

"Yol medeniyettir." anlayışlarının bu yatırımlarla devam edeceğini kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu: "Su medeniyettir diyoruz. Şu Ergene'den çektiklerimiz nedir, değil mi? Ergene'yi kirletenler, aslında sanayi atıkları. Temizlemesi gerekenler, belediyeler. Bakın o belediyelere, hangi zihniyetin belediyeleri? CHP. Niye temizlemiyorlar? Neden bunu bugüne kadar yapmadılar? Kardeşlerim; CHP zihniyeti budur da onun için. Kirlidir bu zihniyet, kokuşmuştur bu zihniyet. İstanbul'u ben kazandığım zaman o belediye başkanlığımda, 1994'te İstanbul'da çöp dağlarıyla teslim aldık. Susuz teslim aldık. Hava kirliliğiyle teslim aldık; ama hamdolsun 2 yılda İstanbul'un susuzluğunu giderdik. Istranca dağlarından, dağları delerek İstanbul'a 180 kilometre mesafeden su getirdik. Maske dağıtıyordu gazeteler. Maske dağıtımı sona erdi. Çünkü biz havayı temizledik. Göreve geldik, Türkiye'de 9 vilayet doğalgaz kullanıyordu. Şimdi 72 vilayet Türkiye'de doğalgaz kullanıyor. İnşaallah kısa zamanda 9 vilayete de vereceğiz, 81 vilayet doğalgaz kullanır hâle gelecek. Bu aşk meselesi, sevda meselesi. Bu millete sevdanız varsa yaparsınız; ama yan gelip yatarsanız bunlar olmaz."

Erdoğan, Ergene'deki sorunu Trakya Gelişim Projesi kapsamında çözeceklerini belirterek, şöyle devam etti: "Trakya Gelişim Projesi'ne 10 katrilyon ayırıyoruz. 10 katrilyonla Trakya'nın bu noktada, altyapısında, üst yapısında, çok ciddi adımlar atıyoruz ve bu bittiği anda artık Trakya ovası, evelallah daha münbit olacak, daha bereketli olacak ve buralar çok daha güzel şekilde sulanır hâle gelecek ve tabi Ergene'nin çevresi de yeşil alan olacak. Şimdi soruyorum: 'Ey çevreci geçinenler, Ergene'yle ilgili niye sustunuz? Niye konuşmadınız? Oradaki pisliği görmediniz mi? Niye durdunuz? Biraz da orada geziniverseydiniz, niye gezinmediniz? Kokular burun direklerinizi mi kırdı? Haliç'i biz temizledik. Haliç'i nasıl temizlediysek, Ergene'yi de öyle temizleyeceğiz. Bakın şimdi Haliç'te balık avlanıyor, Haliç'te yüzülüyor. Boğaz'ı, dağları delerek Haliç'le buluşturduk. Boğaz'dan gelen su, Haliç'le bütünleşiyor, oradan tekrar Marmara'ya... İşte mesele bu. Biz yaparız. Bu iş bizim işimiz. İnşaallah şimdi de diyoruz ki Çorlu'da farklı bir belediyeciliği hayata geçirelim."

Kaynak

Türkiye 07.12.2013
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2014, 17:48   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart CHP Zihniyeti Çöptür
CHP zihniyeti çöptür, hava kirliliğidir!



Başbakan Erdoğan'dan Haliç Metro geçiş köprüsü açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan böyle bir hizmeti vermenin memnuniyetini dile getirirken CHP zihniyetinin bu projelere karşı olduğunu söyledi.

Başbakan "Dünya Marmaray'ı konuşuyor. Bundan sonra da Haliç Metro geçiş köprüsünü konuşacak" dedi. Paralel Yapı'ya da çok sert çıkan Başabakan "Bunlar başörtüsü düşmanlarıyla işbirliği içindeler. Peygamber efendimizi kamyonete bindirecek kadar ahlaksızlar." dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o konuşması:

Bugün atacağımız tarihi adımla Şişhane'yi Yeni Kapı'ya bağlıyoruz. Bu açılış 4.5 yıl önce yapılacaktı ama biz tarihi eserlere zarar vermemek için çabaladık. İstanbul'un güzelliğine güzellik katmak için bu köprü durağını inşaa ettik. Oradaki durakla İstanbul'un güzelliğinden yararlanacak. Bugün İstanbul'da 141 km'ye çıkardık. 2019'da hedefimiz 420 km'ye ulaşmak.

10. yıl marşında geçiyor ya demir ağlarla ördük. Bunlar mı örmüş. Bu CHP mi örmüş. Biz yaptık biz.

Bu önemli hattın İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Marmaray'ı bir kez daha kullandım. Hamdolsun rabbimize. İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımız hala Marmara'ya binmemiş. Dünya Marmaray'ı konuşuyor. Japonya'da Marmaray konuşuluyor. Herkesin en az 1 kere Marmaray'ı tecrübe etmesini istiyorum. Bu geçiş köprüsünü de bir kez tecrübe etmelerini istiyorum.

Belediye başkanı olduğum zamanlarda yurt dışı seyahatlerine çıktığımda oradaki gelişmişliğe baktığımız zaman hayıflanıyorduk. 15 yıl önce İstanbul ve Türkiye nasıldı? Çöplükten, hava kirliliğinden geçilmiyordu.

25 yaşındaki gençlerimiz bunu bilmez. Avrupa'ya, Japonya'ya bakıyorsunuz. 1945'te yıkılan ülkeler ülkelerini yeniden inşaa ettiler.

Türkiye 2. dünya savaşına girmediği halde ilerlemede sınıfta kaldı. Avrupa'dan gelen işçiler bize oranın bambaşka bir dünya olduklarını anlatırlardı. Bize uçağa binmenin nasıl bir şey olduğunu anlattılar. Benim vatandaşım uçağa binmeyi bilmiyordu.

94'te göreve geldiğimizde şöyle dedik Tokyo'da, New York'ta ne varsa İstanbul'da da o olacak dedik.

Hükümete geldiğimizde de bunu ülke için söyledik. İngiltere'de, Amerika'da ne varsa Türkiye'de de oalcak dedik.

Benim vatandaşım artık uçağa biniyor. Göreve geldiğimizde sadece THY vardı. Şimdi 6-7 tane özel şirket var. THY dünyada 6. sıraya yerleşti.

Biz 11 yılda 17 bin km yol yaptık. Batı'nın hızlı trenleri mi var. Bizde de var. Eskişehir -ankara. Yakında İstanbul-Ankara sonra Eskişehir-İstanbul.

Şimdi Ankara-Sivas hazırlanıyor. Batı'da ileri demokratik standartlar mı var? Bizde de var. Gelişmiş ülkelerde ne varsa bizde de var. Benim aziz milletim her şeyin en iyisini hak ediyor.

CHP'nin genel müdürü Türkiye düşmanı operasyoncu bir gazeteye röportaj vermiş.

Türkiye kurulduğundan bu yana yani 1071'den bu yana Türkiye 1071'de mi kuruldu? Cehalet diz boyu. Ardından da bizi Ortodoğu ülkesine çevirdiniz diyor. Bunun neresini düzelteceksin.

Tarih sıfır, Din Külütürü ve Ahlak bilgisi sıfır, Coğrafya sıfır, siyaset zaten sıfır.

Bu CHP bizi kara trenlere mahkum ettiler. Üniversite kapılarından almadılar.

Bu CHP'nin cibiliyyetinde hayırlı işlere karşı çıkmak var. Bunlar sabah ayrı akşam ayrı konuşur. Ben Belediye'yi kimden aldım? CHP'den. İstanbul'da ne vardı çöp, hava kirliliği.

CHP zihniyeti çöptür, hava kirliliğidir. Bunu bir türlü hazmedemiyorlar.

Paralel Yapı 3. havalimanını ve köprüyü engellemediler mi? Bunlar 17 Aralık'ta neler yaptılar biliyorsunuz.

Paralel Yapı'nın borazanları şimdi dünkü tahliyelerden rahatsız. Bu borazanların içinde AK Parti'nin kapatılmasını isteyen densizler vardı.

Bunların içinde 3. Havalimanı nasıl olur, Marmaray nasıl olur diyenler var. Bunları CHP yapamaz. Onlar ne kadar engel çıkarırlarsa çıkarsınlar biz bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.

Haziran ayında sokak ayaklanması yapanlar yaktılar, yıktılar. Başörtülü kızlarımıza saldırdılar. Kabataş'taki kızımıza saldırı görüntüleriyle oynamışlar.

O amiral gemisinin bugün attığı manşete bakın. Size söylüyorum o manşetin de altında kalacaksınız. Adli Tıp raporlarını nereye saklayacaksınız. Nerenize koyacaksınız?

Adli Tıp raporları ortada. Tarih sizi affetmeyecek. Tarih bu yalan yanlış yapılanları destekleyenleri de tarih affetmeyecek.

30 Mart bir milad olacak. Allah'ın izniyle kapı kapı dolaşacağız. Ekonomimize darbe vurmak istediler. Gezi olayları ve 17 Aralık darbe operasyonu aynı elin oyunudur.

Her iki projede ortaktır. Elinde birayla başörtülü kızımıza saldıranlarla bu paralel yapı şimdi ortak hareket ediyor.

En zor zamanda başörtüsüne füruat diyen bugün yine başörtüsüne düşmanlık yapanlarla iş yapıyorlar.

Dün HSYK'nın yapısını değiştiren kanunu Meclis'ten geçirdik hamdolsun.

Peygamberimizi Miraç'tan indirip kamyonet kasasına indirecek kadar ahlaksız bunlar.

Haziran ayından Kadıköy'de bir duvara şu yazıldı: Zulüm 1453'te başladı diye yazdılar.

Ne kadar manevi değerimiz varsa saldırdılar. CHP, MHP ve paralel yapı ittifak yaptı.

Sevgili Peygamberimizi kendi işlerine alet edenlerle benim temiz kardeşlerimin işi olmaz.

Azrail'i, cenneti, cehennemi tasvir edenlerle Anadolu insanını işi olmaz.

Sevgili İstanbullular biz işimize bakacağız. 11 yıldır biz iş üretiyoruz. Onlar sadece laf üretiyorlar. Milletimizle hizmet üreteceğiz.

Medyada istedikleri yalanı söylesinler, bizi buraya medya getirmedi. Bizden emaneti alacak millettir. Kurdukları tuzağa kendileri düşecekler.

30 Mart millet iradesinin kükrediği bir tarih olacak. Biz bu yolda önce Allah sonra sizlerle beraber yürüyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Emeği geçenleri, başta belediye başkanımızı ve tüm çalışanlarına yeniden teşekkür ediyorum.

Kaynak


Haber Evet 15.02.2014
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2015, 09:35   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
CHP Zihniyeti Pisliktir
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
chp, chp zihniyeti, chp zihniyeti çöplüktür, cumhuriyet halk partisi, kokuşmuştur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım