10-16-2007, 04:29 | #1 |
MERSİN MİLLETVEKİLLERİ
İsa Gök=CHP Mersin Üniversite-Y.Okul Avukat
Vahap Seçer=CHP Mersin Üniversite-Y.Okul Ticaret Ali Rıza Öztürk=CHP Mersin Üniversite-Y.Okul Avukat Mehmet Şandır=MHP Mersin Üniversite-Y.Okul Orman Yüksek Mühendisi Behiç Çelik=MHP Mersin Üniversite-Y.Okul Vali Kadir Ural=MHP Mersin Üniversite-Y.Okul Öğretmen Akif Akkuş=MHP Mersin Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Kürşad Tüzmen=AKP Mersin Üniversite-Y.Okul İşletmeci Mehmet Zafer Üskül=AKP Mersin Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Ali Er=AKP Mersin Ortaokul-Lise Çiftçi Ömer İnan =AKP Mersin Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Orhan Miroğlu=Bağımsız Mersin
Konu onurcan tarafından (11-16-2013 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-16-2013, 04:12 | #2 |
2011 YILINDA SEÇİLEN MERSİN MİLLETVEKİLLERİ
AK PARTİ MEHMET ZAFER ÇAĞLAYAN -AK PARTİ AHMET TEVFİK UZUN -AK PARTİ NEBİ BOZKURT -AK PARTİ ÇİĞDEM MÜNEVVER ÖKTEN -CHP AYTUĞ ATICI -CHP VAHAP SEÇER -CHP İSA GÖK -CHP ALİ RIZA ÖZTÜRK -MHP MEHMET ŞANDIR -MHP ALİ ÖZ -BAĞIMSIZ ERTUĞRUL KÜRKÇÜ |
|
07-10-2016, 01:21 | #3 |
1 kasım 2015 seçimleri MERSİN Milletvekilleri Ali Cumhur TAŞKIN AK Parti Aytuğ ATICI CHP Baki ŞİMŞEK MHP Dengir Mir Mehmet FIRAT HDP Durmuş Fikri SAĞLAR CHP Hacı ÖZKAN AK Parti Hüseyin ÇAMAK CHP Lütfi ELVAN AK Parti Oktay ÖZTÜRK MHP Serdal KUYUCUOĞLU CHP Yılmaz TEZCAN AK Parti |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
içel milletvekiileri, mersin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|